Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Ковекс
Старший прапорщик
Старший прапорщик

Украина-реалии New

Где Ковекс » 08 фев 2022, 21:25

Bikini писал(а):
08 фев 2022, 21:15
Все нормально.
:drink: Резкий, ничего страшного, не обижаюсь. Вполне ожидаемая реакция на подобный вопрос вопрос.

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 08 фев 2022, 22:33

Наверное ,Да ,резкий.Меня сильно раздражают кацапские свинособаки со своей мозговой грязью.Очень хочется,шоб сябры этим не страдали.

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 08 фев 2022, 23:03

Bikini писал(а):
08 фев 2022, 20:37
Шо воно мелет! (с)
Главное, перестать стрелять не обидеть Владимира Владимировича... :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 фев 2022, 00:28

Ковекс писал(а):
08 фев 2022, 17:04
И эти доверчивые люди задумались...
В такому разі додам ще. Передайте їм.
Знають ці довірливі люди, чи ні, але є у нас три регіони, які не підконтрольні уряду України. Вони окуповані росією. Анексований півострів Крим, і частини Донецької і Луганської областей. Коли кремль на чолі з путіним загарбали у нас ці території, то одним із головних гасел було саме "защита русскоязычного населения". Після того, як путін "захистив" ці регіони, вони перетворилися в анклави, ніким не визнані і без жодних перспектив на розвиток. В ОРДЛО (Донецька і Луганська області) війна, Крим замість зони відпочинку, тепер військова база. (Я знаю, що Ви про це знаєте, це я для Ваших колег розповідаю). Так до чого це я? А до того, що на тих територіях залишилися люди, які все своє життя розмовляли українською, а в Криму татарською, тобто рідними мовами. Так от після "защиты и освобождения от злых украинцев" ці люди, якщо будуть розмовляти українською, або татарською мовами можуть опинитися на підвалі, як мінімум, а як максимум просто зникнути безвісті.
І все це при тому, що начебто мова в тих анклавах не заборонена. Принаймні, так розповідають на весь світ як в самому кремлі, так і їхні найманці, які керують тими територіями.

І ще важливий нюанс. На росії з кожної праски волають про те, що ми "один народ, славяне, у нас общая история и мы братья". До речі це стосується і вас, білорусів. Так от питання: скількі українських і білоруських шкіл, навчальних закладів, бібліотек, музеїв, театрів української/білоруської культури, арт майданчиків, виставок мистецтва України і Білорусі та інше в "братской" росії? Здається, що це ж логічно, коли брати і сестри, то всі на рівних, або хоча б трішечки культури від молодших, якщо основне за старшими, так? У всіх країнах, які не брати і не сестри, і не слов'яни, є, а от скільки у "брата" нашого таких закладів?

І ще. Це дуже важливо. Тут я трохи аналогії зроблю.

Уявіть собі ситуацію про важку хворобу. Коли у людини нездорові органи, то у неї є вибір: або все запустити і нехай отруюється весь організм і так і померти хворим і невилікованим, або можна зробити операцію. Важку операцію. Серйозну. Буде боляче, але шанси на життя майже сто відсотків. І той, хто хоче жити, робить операцію. Після операції, як правило, людина деякий час непритомна. А ще трапляється непередбачуване: один з відповідальних органів відривається. Хоч він і був самий нездоровий, і власне операція через нього, але він відповідальний орган і його треба не відірвати, а замінити. А він відірвався і зник. І після всього цього організм б'ється в конвульсіях і шукає чим залатати дірку, щоб не залишитися знекровленим і не померти. І саме в цей час, коли організм бореться між життям і смертю, знаходяться друзі, сусіди, які допомагають людині одужати. Але і знаходиться сусід, який приходить в твій дім і забирає одну кімнату з видом на море, а ще дві розбиває вщент, і погрожує відняти ще майже половину. І людина робить неймовірне, докладає надзусилля, щоб вижити і зберегти іншу частину свого дому. І починає дихати і кріпнути. І продовжує жити.

От так і ми вижили, наша рідна Україна вистояла. В 2014 році ми робили операцію на серці, в легенях, в голові, а наш сусід, той, що "брат", прийшов до нас, а для нього у нас завжди були відчинені двері, і стріляв в нас, і загарбав у нас частину, і поливав градами наші міста і наші села, і оббріхав нас.
Але ми не вмерли.
Правда, і русский язык і все, що пов'язано з ним, ми тепер не дуже, м'яко кажучи.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 09 фев 2022, 01:40

"Всі наші західні партнери – одержувачі від конфлікту в Україні. Не здивуюся, якщо Байдена та Путіна висунуть на Нобелівську премію миру. Вони – миротворці", - фантик "Нац. платформи примирення та єдності" С. Сивохо.
Клоуни воскресили бурдюк з лайном.
145100 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 09 фев 2022, 01:49

Ковекс писал(а):
08 фев 2022, 21:25
Резкий, ничего страшного, не обижаюсь. Вполне ожидаемая реакция на подобный вопрос вопрос.
Скоро Росси пойдет на третий распад. И по всем признакам он не будет таким мягким и аккуратным как второй, в 1991 году у умницы Горбачева. После гражданской войны "ватников " и "запутинцев" у вас на остатки России введут миротворческие войскам ООН и НАТО. Среди них будут и украинские. Вы выберетесь из руин просить для детей еды у солдат.
Так вот, Если видите эмблемы украинской армии пониже ООНовских, и говорят по украински - то смело подходите - что то дадут. А вот если эмблемы украинские, а говорят по русски - вот к этим солдатам даже не приближайтесь на всякий случай.
Запомните, потом не раз спасибо скажите за этот совет

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 фев 2022, 02:09

Sanek писал(а):
08 фев 2022, 23:03
Главное, перестать стрелять не обидеть Владимира Владимировича...
Послухав я повністю пресконференцію. (Раз я вже відважився послухати з путіним, то слухати з нашим найвеличнішим я вимушений був це зробити :smile: На моє щастя, з нашим була в два рази коротша)

Так, наш найвеличніший лідер сучасності дуже обережний в своїх висловах. Макрон говорив і про ескалацію, і про путіна, і про війну і про російську зброю, яка стоїть на наших кордонах. А от наш ні, не говорив. Про мінські угоди, про Норманді, про економіку говорив, а про насущне, власне через що і сам візит Макрона, ні, нічого не сказав. Лукашенка згадав, назвав його "товарищ", але теж дуже обережно на його адресу.

А ще цікаво те, що Зеленський і Макрон на "ти".

А ще помітно, що для Зеленського це навантаження. Видно, що він втомлюється від цих зустрічей. А їх же зараз одна за одною.

А ще він сказав, що він не слухав пресконференцію путіна. Отакої :rolleyes2: Весь світ дивився і слухав, а той, кого це безпосередньо стосується, не слухав. А знаєте чому? А тому, що у нього не було часу. Принаймні, він так пояснив чому він не слухав, що каже ворог.

Але саме цікаве було з самого початку. Після перших слів найвеличнішого лідера сучасності, коли він зробив паузу, в залі пролунали оплески :fp: Не дуже сильні, не дуже їх було багато, але по факту вони пролунали :crying: Капець
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 фев 2022, 02:16

Влад Бевх писал(а):
09 фев 2022, 01:40
Всі наші західні партнери – одержувачі від конфлікту в Україні.
Це що, цей бурдюк з лайном таке заявив?
:fp:
Влад Бевх писал(а):
09 фев 2022, 01:49
Вы выберетесь из руин просить для детей еды у солдат.
Це Ви про росію? Так я зрозумів?
А Ковекс з Білорусі. Не хочеться такого прогнозу білорусам окремо і Білорусі взагалі.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 09 фев 2022, 05:56

Вы говорите,что не хочется желать такого белорусам.А они сами окунаются с головой в это смердюче болото:" Не так,как В Украине". И этот девиз тянулся красной линией через все протесты 20 года.

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 09 фев 2022, 08:25

Потому что им телевизор рассказал как в Украине плохо!! Только не уточнил телевизор по какой причине ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Батька Пиночет
Лейтенант
Лейтенант

Украина-реалии New

Где Батька Пиночет » 09 фев 2022, 10:13

В Днепре возле здания мэрии флаг Беларуси заменили на бело-красно-белый
Еще в 2019 в городской программе «Бюджет участия» победил проект создания «Аллеи многонационального народа» возле мэрии Днепра. В рамках данного молодежного проекта перед входом в здание появились флаги Азербайджана, Беларуси, Армении, Греции, Грузии, Израиля, Польши, Кореи, Литвы, Германии и флаг крымских татар. Недавно флаг белорусской общины напротив мэрии заменили на бело-красно-белый. Об этом на своей странице в Facebook сообщил мэр Днепра, передает «Наше місто«.

«После манипулятивных заявлений, угроз и всего того бреда воспалённого разума, который Александр Григорьевич наговорил об Украине, красно-зеленый флаг с орнаментом был заменён на бело-красно-белый. Еще раз подчёркиваю, мы — местное самоуправление и не лезем в политику и внешние дела государства.
Но мы не можем препятствовать нашим гражданам, которые высказывают свою позицию и уж, особенно, в рамках их проекта «бюджета участия».
Днепр расстался с образом существующего политического режима Беларуси в пользу символа её национального движения со столетней историей»,- отметил Борис Филатов.
https://nashemisto.dp.ua/2022/02/09/v-d ... elyj-foto/
Изображение
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 09 фев 2022, 10:26

Влад Бевх писал(а):
Скоро Росси пойдет на третий распад.
Оно как бы ваши слова и до Бога, но боюсь говнищем тогда заляпает всех соседей. Да еще каким! Хотя, с другой стороны, от них и сейчас коричневая жижа лезет во все стороны :mad:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Ковекс
Старший прапорщик
Старший прапорщик

Украина-реалии New

Где Ковекс » 09 фев 2022, 11:39

Warisdeath писал(а):
09 фев 2022, 00:28
І ще. Це дуже важливо. Тут я трохи аналогії зроблю.
Хороший пример, очень доходчиво.

megadron45
Старший солдат
Старший солдат

Украина-реалии New

Где megadron45 » 09 фев 2022, 12:18

Влад Бевх писал(а):
Скоро Росси пойдет на третий распад. И по всем признакам он не будет таким мягким и аккуратным как второй, в 1991 году у умницы Горбачева. После гражданской войны "ватников " и "запутинцев" у вас на остатки России введут миротворческие войскам ООН и НАТО. Среди них будут и украинские. Вы выберетесь из руин просить для детей еды у солдат.
Так вот, Если видите эмблемы украинской армии пониже ООНовских, и говорят по украински - то смело подходите - что то дадут. А вот если эмблемы украинские, а говорят по русски - вот к этим солдатам даже не приближайтесь на всякий случай.
Запомните, потом не раз спасибо скажите за этот совет
Не, на россии будет халифат.

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 09 фев 2022, 15:20

Lis1980, не надо все на телевизор сваливать.У нас тоже телик с пропагандонами есть и был.Кто хочет в говне купаться-тот купается там.Кто хочет свежего воздуха-выходит на свежий воздух.Источников инфы много.Выберай.Но некоторым хочется в говно.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 фев 2022, 16:40

Гоша писал(а):
09 фев 2022, 05:56
Вы говорите,что не хочется желать такого белорусам.
Так, дійсно не бажаю білорусам руїн. Перший досвід у них невдалий, але який не який, а все-таки досвід. Щиро бажаю їм лідера. Справжніх лідерів, які не збіжать за кордон, а візьмуть на себе політичну відповідальність і будуть разом з народом.
Важко їм без опозиції.

А руїн я бажаю імперії. Ооооо, це моя мрія :yes: Та і не тільки моя! Цей центр створювання зла, центр управління та керування злом має бути зруйновано.
Як тільки імперія рухне, так всім тим імперцям і шовіністам точно буде не до Білорусі, і не до України, і не до Грузії, і ні до кого. Вони будуть кожний своїм князівством займатися. Одні будуть "тырить остатки казны", інші нові кордони малювати на імперських уламках, треті шукати притулку на планеті, четверті владу ділити, п'яті палаци грабувати... Одним словом, всім буде чим займатися. Але точно їм не буде ніякого діла, а що там в Білорусі, в Україні, в Грузії і так далі. Більше того, багато з них самі захочуть розширення НАТО, щоб десь так аж за Урал і Сибір.

Хоча так, як сказав камрад вище, лайно звідти розлетиться так, що ой-йой, всім непереливки можуть бути. Але ці труднощі ми вже переживемо, воно того варте

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 09 фев 2022, 16:56

Я не желаю сябрам руины-упаси господь.Я им желаю учиться на чужих ошибках и на чужом опыте.И не брать в братья кацапских свинособак.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 фев 2022, 19:50

:reyes: :hm: :shok:
#чаусгейт

В Україні рулить мафія? :reyes: :schead:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 09 фев 2022, 19:53

В Украине рулит Беня!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 фев 2022, 22:32

Lis1980, Так само подумав. Іншої думки не виникло.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»