Где
Warisdeath » 18 май 2020, 23:21
Раз цей гордон знову розбурхав інформаційний простір і не тільки простір, а зачепив кожний нерв, то ніяк не виходить не говорити про нього, хоча і бажання немає, але і стриматися неможливо.
Коли я сьогодні почув з ким він буде вести задушевні бесіди, мене підірвало. Звісно я це не дививися, і дивитися не буду. Нічого нового я там не почую, про це будуть говорити ще з тиждень, а може й більше, тому всі потроху і розкажуть, і не хочу складати кількість з глядачів, за які він потім отримає все, що йому треба.
А от, якби була така нагода, одне питання я все ж таки задав. Я би спитав у нього, а якби ти, Діма, реагував на людину, яка веде бесіду з гвалтівником твоєї дружини і твоїх дочок? Бо це ж дуже цікаво і історично узнати як і чому він це зробив.
Як правило, такі порівняння я не роблю ніколи. Але це той випадок, коли згвалтування - це саме м'яке, що робили люди, якими керував гіркін.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.