Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 май 2020, 18:42

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 16 май 2020, 19:07

Warisdeath писал(а):Щось забагато стало Гордона
Тхне
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 май 2020, 19:53

Lis1980, Я ж кажу, що тхне. І зараз, прослухавши його на ворожому для мене каналі, від Діми тхне більше, ніж від ведучого, який працює на цьому каналі.
Самозакохана людина, яка не сприймає іншу думку, а критику на свою адресу сприймає, як напад, і починає відбиватися, доходячи до образ. Це не професійно. І це дуже не коректно.
Взагалі, щось він дуже багато на себе бере. Таке враження, що у нього є якісь повноваження і що він має вплив на деякі процеси у політичному житті всієї країни. Хто дав йому такі повноваження? Він сам собі, чи за ним хтось стоїть? То він перший заносить у суспільство обговорення кандидатури Саакашвілі. І в результаті той отримав посаду. Тепер він нам приніс цю дурепу, про яку вже кілька днів всі говорять. Ця дурепа взагалі не має ніякого впливу ні на що. І не мала. ЇЇ використали і поки що не викинули. Вона - ніхто, як людина, до того ж вона - зрадник і колобарант, як особистість. Тому її ім'я повинно всплисти лише у суді, а не у суспільстві. Але Діма нам її притягнув. Ще й з закидонами великої таємності намагається примусити дивитись цю потвору, тим самим збільшуючи кількість просмотрів свого youtube-каналу, що принесе користь лише йому одному.
І саме головне. В усіх цих роліках, які з'явились на всіх каналах після виходу цього інтерв'ю, про саму поклонську мова йде хвилина-півтори, а весь інший час поливаються брудом українські політики.

Тхне так, що задохнутися можна від цього павліна з німбом із нарциса.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 май 2020, 20:16

:pcn2: :pcn1:
"Свобода слова Савіка Шустера" вважає поведінку "слуги народу" Дубінського "провокацією і особистим піаром"

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 16 май 2020, 21:25

"Керівництво України роззброїло країну під час війни. Сподіваюся, це стане предметом кримінального розслідування", - Бутусов про знищення 3 млн протипіхотних мін: https://censor.net.ua/ua/news/3195956/k ... yminalnogo
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 май 2020, 22:53

Lumen писал(а):
16 май 2020, 21:25
"Сподіваюся, це стане предметом кримінального розслідування", -
Бутусов про знищення 3 млн протипіхотних мін
:hm: Якого саме розслідування? Хто буде проводити це розслідування?

З юридичної точки зору Україна робе все правильно, тобто виконує взяті на себе зобов'язання стосовно Оттавської конвенції.

"Ми підтримуємо міжнародні зусилля, спрямовані на повне виконання Оттавської конвенції. Відповідно до своїх зобов’язань, передбачених статтею 4 Оттавської конвенції, Україна знищила понад 3 мільйони протипіхотних мін та продовжує амбіційний проєкт утилізації протипіхотних мін ПФМ-1 та ПФМ-1C", - поінформував іноземних дипломатів заступник глави МОУ під час засідання, присвяченого безпековому діалогу щодо стрілецької зброї та легких озброєнь, запасів звичайних боєприпасів і робіт з розмінування.

Петренко наголосив, що Україна залишається віддана виконанню своїх зобов’язань стосовно Конвенції про заборону застосування, накопичення, виробництва і передачі протипіхотних мін та про їх знищення (Оттавська конвенція).

Використання цих мін заборонено. Держава підписала документ про знищення. Держава виконує те, що підписала.

Так як це заборонена зброя, то ми не можемо нею користуватись. Тому навіщо вона нам? Тим більше, що ми дали згоду на її утилізацію.
Щось мені не зрозуміло що саме Юрія так збентежило? Він каже, що наявність у нас цих мін стримує росію. Але ж, як всім відомо, нічого її не стримало.

Чесно? Не зрозумів чим він так обурений. Може хто з камрадів пояснить мені.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 16 май 2020, 23:04

Warisdeath, мне не совсем понятна вот эта фраза:
Скандал зі знищенням мін ПФМ-1 і ПФМ-1С був ще при Порошенку, я про це писав, і, звичайно, історія ця добре відома. Тоді вдалося врятувати ці запаси мін від ліквідації, РНБО ухвалила рішення, що до кінця війни міни знищувати не можна.
Что это за решение СНБО? А как же:
https://lb.ua/news/2016/11/23/351581_uk ... eniyu.html
и
https://ru.wikinews.org/wiki/ICBL:_%D0% ... 0%B8%D0%BD
Успех в уничтожении противопехотных мин в значительной мере связан с Украиной — за 2018 год там были уничтожено около 900 тысяч противопехотных мин. Эти данные показывают, что процесс ликвидации минного арсенала Украины в 2018 году ускорился — за предшествующий год он уменьшился примерно на 500 тысяч единиц.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 май 2020, 23:14

Давайте розберемось. Все поступово.

1. 23 листопада 2016 року, в м. Павлоград Дніпропетровської області, Міністерством оборони України анонсоване знищення протипіхотних мін ПФМ-1С (міни з пристроєм самоліквідації), яке здійснюється в Україні як елемент проекту НАТО зі знищення звичайних боєприпасів, стрілецької зброї та легких озброєнь і протипіхотних мін типу ПФМ-1.

2. 27 вересня 2018 року з 09.00 у Державному підприємстві «Науково-виробниче об’єднання «Павлоградський хімічний завод» (м.Павлоград, вул. Заводська 44) відбудеться офіційна церемонія з нагоди знищення 2 мільйонів протипіхотних мін, які заборонені до використання Оттавською конвенцією.

А тепер деталі:

Знищення протипіхотних мін типу ПФМ-1(С) здійснюється в Україні як елемент проекту Трастового фонду НАТО зі знищення звичайних боєприпасів, стрілецької зброї та легких озброєнь і протипіхотних мін типу ПФМ-1(С).

Знищення мін здійснюється на прохання України з метою підтримки України у виконанні нею своїх зобов’язань згідно з Оттавською конвенцією.

Беручи до уваги поточні виробничі можливості і потужності та розмір запасів, проект першопочатково був спрямований на підтримку України в знищенні 3 мільйонів мін. В ході здійснення утилізації Україна прийняла рішення та звернулась за допомогою до НАТО щодо знищення всього запасу мін, а саме 5.7 млн штук.

У січні 2012 року Верховною Радою (Парламентом) України був прийнятий Закон України про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та організацією НАТО з технічного обслуговування і постачання (NAMSO) про демілітаризацію стрілецької зброї і легких озброєнь, звичайних боєприпасів та протипіхотних мін типу ПФМ-1(С).

У лютому 2013 року було підписано Рамкову угоду між NSPA, МОУ України та Павлоградським хімічним заводом про знищення протипіхотних мін ПФМ-1(С). За короткий період за кошти НАТО було знищено 332 352 мін.

В грудні 2014 року, між NSPA та ЄС було підписано угоду про внесок Євросоюзу в цей проект. Після цього підписання знищення небезпечних мін здійснюється за рахунок спільного фінансування НАТО та ЄС. Слід відмітити, що Україна також надає свій суттєвий внесок у фінансування робіт, покриваючи баланс у вартості робіт. Крім того, Україна відповідальна за практичне виконання робіт з дотриманням європейських вимог до охорони праці та навколишнього середовища. Для створення безпечних умов виконання робіт Норвегія надала технічну допомогу українському контрактору, профінансувавши придбання та установку фільтраційної системи вартістю до 1 млн дол США.

У листопаді 2016 було проведено урочисту церемонію, присвячену знищенню 1 млн мін типу ПФМ-1(С).

Під час виконання робіт за рахунок Трастового фонду не тільки надавалась дотація на виконання робіт, але також НАТО надавало додаткову фінансову підтримку на відновлення обладнання для демілітаризації — закуплено секцію обертової печі (на загальну суму 29,9 тис. євро) та закупку конвеєрної стрічки (на загальну сумму 14.6 тис. євро). Розробка, проектування та виготовлення додаткового обладнання для демонтажу нових типів носіїв мін, а також закупівля, монтаж і постійне використання системи відеоспостереження також буде забезпечено Трастовим фондом НАТО.

На теперешній час йдуть переговори та досягнуто загального розуміння щодо знищення всіх наявних запасів протипіхотних мін типу ПФМ-1(С), що зберігаються в Україні (збільшення загальної кількості мін, що буде знищенно до 5.766.768 одиниць).

Головний контрактор — НВО Павлоградський хімзавод, є надійним партнером і виконує свої зобов'язання. На жаль, темпи утилізації можуть суттєво знизитись, тому що на даний час Кабінетом Міністрів України не затверджено новий перелік боєприпасів на утилізацію, складовим елементом чого є і міни.

Станом на сьогодні, 27.11.2018 р., темпи утилізації відповідають вимогам НАТО: загалом вже знищено 2.018.928 протипіхотних мін типу ПФМ-1(С).
https://www.mil.gov.ua/news/2018/09/26/ ... min-pfm-1/

3. Ну і 13 травня 2020 нам повідомили, що знищили ще.

Що не так?
Для чого Юрій Бутусов пише цей пост у такому ракурсі? :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 май 2020, 23:16

Lumen, Ми з Вами про те ж саме написали! Просто з різних джерел. :hi:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 16 май 2020, 23:17

Warisdeath писал(а):
16 май 2020, 23:14
Для чого Юрій Бутусов пише цей пост у такому ракурсі?
Новая зрада? :secret:
Мне очень интересно о каком решении СНБО упоминает Бутусов?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 май 2020, 23:22

Lumen писал(а):
16 май 2020, 23:17
Мне очень интересно о каком решении СНБО упоминает Бутусов?
Треба пошукати його дописи того часу про ці міни і може знайдеться і якесь рішення.
Хоча ми привели дати, коли міни було знищено.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 16 май 2020, 23:24

Warisdeath писал(а):
16 май 2020, 23:22
Треба пошукати його дописи того часу
О, кстати, да, он упоминает, что писал на эту тему :mail:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 16 май 2020, 23:29

Lumen писал(а):
16 май 2020, 23:17
Новая зрада?
Еще из этой серии.

Все больше склоняюсь в тому, что между Зеленским и Путиным есть договоренность по Донбассу, — Данилюк

https://fakty.ua/343921-vse-bolshe-sklo ... --danilyuk

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 май 2020, 23:53

Lumen писал(а):
16 май 2020, 23:29
Еще из этой серии.
Задовбали.
Почалась кампанія по знищенню Зеленського? Чи як це розуміти? Причому цим займаються ті ж самі люди, які прийняли активну участь у кампанії по знищенню ПП. Досвід у них є, як це робити вони вже знають добре, причому і сам Зеленський і його оточення своїми діями надають величезну можливість навіть нічого не придумувати, а просто подати у необхідній обгортці. От два попередніх майстра, Бутусов і Данілюк, це нам яскраво продемонстрували.

Один накидав так, що може здатися, що керівництво України, взагалі знищило всю зброю і залишило армію голою/босою. Інший додав, що президент домовився з путіним. Але перший не сказав, що держава виконує свої зобов'язання, і особисто Бутусову це не подобається і у нього на це інший погляд тому що..... А далі повинно йти обгрунтоване пояснення чому.
Інший сказав, що він лише схиляється до такої думки, але ніяк не пояснює чому.

Головне, що заголовки такі яскраві, такі громкі, ай-йай, зрада........
Що хочуть ці люди? Навіщо вони це роблять? До речі їх неможна звинуватити у проросійськості, але навіщо вони знову взялись за старе? Навіщо розхитують?

І це кажу і питаю я, той, хто цю владу всіма фібрами душі своєї не переносить, але ж брехню і паніку, яку створює ця брехня, не переношу ще більше.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 17 май 2020, 00:05

Warisdeath писал(а):
16 май 2020, 23:53
Почалась кампанія по знищенню Зеленського?
Уважаемый, а вы не допускаете мысли, что люди просто о%уели от происходящего и пишут от ентого о%уения... :wink: А Данилюк к тому же мстит за увольнение... :rofl2:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 17 май 2020, 00:24

Без масок та дистанції: журналісти перевірили відкриті нічні клуби Києва (відео)

https://www.unian.ua/health/country/pos ... 99478.html

Вот скажите мне, этот идиотизм специален? :fp: :bt:
Они как думали, что в ночных клубах бухая публика будет отдыхать на расстоянии полтора метра и в масках??? :rofl: :rofl: :rofl:
Вы, млять, либо не открывайте их, клубы... а если открыли, то какого такую муйню выдаете...? :mail:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 май 2020, 00:34

Sanek, Ще й як допускаю. Але викликає огиду, що ці люди ще рік тому так завзято волали, як нарешті ми всі позбавились бариження, торгівлі на крові, небудівництва доріг, нерефермування нічого, обкрадання армії, ко-ко-корупції, ганебних домовленостей, безробіття, що ріст ВВП на 3 відсотки - це такий малий ріст, що держава не виживе, що нічого у державі не будується, не відкриваються нові підприємства, що підвищення і індексація пенсій, то такі крохи, що смішно і сумно, що у країні тотальне зубожіння і борщовий набір не під силу нікому...

У мене амнезії немає. Я весь цей гвалт дуже добре пам'ятаю. Ці люди зробили ставку на ніщо, зеро, щоб знести державників і фахівців. А тепер вони
Sanek писал(а):
17 май 2020, 00:05
о%уели
Правда ж це, як мінімум, дивно? А як максимум, яка їх мета?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 17 май 2020, 00:42

Warisdeath писал(а):
17 май 2020, 00:34
А як максимум, яка їх мета?
Кто будет смотреть видео без зрады? Кто будет читать статьи без громких заголовков? То-то же! Не ищите скрытого смысла в их действиях... им нужен бесконечный карнавал, они на этом зарабатывают! :rich: Тем более они держат нос по ветру... сейчас в тренде мочить зеленых... поделом, кстати!!! а они же не могут быть не в тренде... :wink:
Warisdeath писал(а):
17 май 2020, 00:34
ці люди ще рік тому так завзято волали
Идиоты, сэр! :wink: Хотя они делают единственное, что умеют... несут страждущим массам сенсации :secret: Журнашлюшки... :fk:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 май 2020, 01:10

Я вибачаюсь за оцього довбо***ба, але воно просуває свою думку скрізь.

Сцука сєпарська...
102935 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 17 май 2020, 01:33

Warisdeath, комментарий Якасуки эмоционален, но несколько не верен... Сивохо говорил не о своей квартире, а о знакомых, дома которых оказались в зоне БД и в серой зоне... и ни для кого не секрет, что мародерили в том числе и ВСУ с добробатами. Это война, так бывает... например, алкашку с одного из АТБ выносили по очереди наши и не наши, причем у них была договоренность не стрелять... :wink:

Вопрос в другом, в нормальной стране в состоянии войны такую "типа правду" на публику произносить нельзя... за такое пиф-паф к стенке, как за контрпропаганду! :fy: Но это в нормальной стране... вернее, в нормальное старое время... сейчас много стран таких :wink:

В войну наши военные - святые, а противника - исчадие всех пороков! Это краеугольный камень всего и вся!!! И таких как Сивохо с его баснями нельзя даже подпускать к экранам и прессе... но, к сожалению, нынче все совсем не так...

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»