Он не мой "любимчик". Но материалы иногда он вытаскивает интересные на свет Божий.
Президент Зеленский
-
Профайлер2016
- Генерал-майор

Последний раз редактировалось Профайлер2016 22 янв 2020, 00:08, всего редактировалось 1 раз.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Sanek
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Потому что вы сами кроме вечных возражений ничего не постите "за" или "против" (как посмотреть), даже лабуды...Профайлер2016 писал(а): ↑22 янв 2020, 00:03а мне нельзя рекомендовать не постить и не читать эту лабуду?
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Нет, батенька, он преподносит эти материалы в соответствии с вашим тоже однобоким восприятием реальности... и закрепляет его... поэтому вам и интересно.Профайлер2016 писал(а): ↑22 янв 2020, 00:05Но материалы иногда он вытаскивает интересные на свет Божий.
-
Профайлер2016
- Генерал-майор

-
Профайлер2016
- Генерал-майор

Президент Зеленский
Т.е. - не верь своим глазам, а верь вот этому Вашему утверждению? Нет батенька. Я лучше буду верить своей однобокости, чем чьей-то чужой)))
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Ваше право! Вы просто отдавайте отчет своей однобокости, воспринимая информацию... просто совет
Однобокость с вас так и прет... говорю как сторонний наблюдатель.
А где я писал о материалах исключительно "против"? Мы давно у вас просим материалы "за", о свершениях и достижениях... но нетути их почему-то!Профайлер2016 писал(а): ↑22 янв 2020, 00:10Я по этому поводу уже высказывался. Я и против Порошенко не пощу материалов
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
У Зеленського хочуть запровадити жорстку цензуру із кримінальною відповідальністю.
Проект закону щодо забезпечення національної інформаційної безпеки та права на доступ до достовірної інформації передбачає блокування Інтернет-ресурсів, месенджерів і кримінальну відповідальність із виправними роботами.
Про це сьогодні заявила Вікторія Сюмар в ексклюзивному відео для наших підписників.
Проект закону щодо забезпечення національної інформаційної безпеки та права на доступ до достовірної інформації передбачає блокування Інтернет-ресурсів, месенджерів і кримінальну відповідальність із виправними роботами.
Про це сьогодні заявила Вікторія Сюмар в ексклюзивному відео для наших підписників.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Закона еще нет, а только проект... пущай идут сюдой!
28 січня МКМС запрошує до обговорення проекту закону щодо забезпечення національної інфобезпеки та права на доступ до достовірної інформації
Хотя интересно...
ВАЖЛИВО! Формат стратегічної сесії передбачає тривалість 7-8 годин, обмежену кількість місць та необхідність активного залучення учасника впродовж усього часу. У зв'язку з цим просимо з розумінням поставитись до наступного обмеження: лише один представник від однієї організації без можливості заміни протягом дня.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Якби не розголос, то вже був би закон. Ці хлопчики дууууууууууууже добре знають що таке маніпуляція і як нею користуватися. Тому вони так і поспішають, щоб обмежити свободу слова. Вони не з фейками будуть боротися. Вони будуть боротися з правдою. З правдою про самих себе. Бо їм є що скривати, а вони, захопивши владу саме за допомогою маніпуляцій і антирейтингу, ой як не хочуть цю владу втрачати.
Вони за зразок взяли росіянську і китайську моделі. Не британську, не американську, не яку-небудь іншу європейську, а саме країн-диктаторів.
Викинув це оголошення для нібито обговорення цього законопроекту, з обмеженням присутніх, це все насправді імітація спілкування з журналістської спільнотою, а не бажання прислухатись. Будуть запрошені і допущені ті, хто їм треба. Тим, кого вони не бажають бачити і чути, буде оголошено таймінг. А з тими, хто прийде, вони посидять, побовтають ні про що, а самі будуть проштовхувати у закон саме обмеження і цензуру. Це ясно і зрозуміло, що їм ці свободи заважають робити те, для чого вони прийшли.
Вони з перших днів своєї каденції відсторонили від себе журналістів. Бо вони все міряють по собі. А вони пройшли у владу саме за допомогою брехні і маніпуляції журналістів каналу 1+1. От вони і думають, що навколо такі всі.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Нет, у Зе монобильшисть, правительство, а значит он в ответе абсолютно за все!! И Шарий уже обзывает их всех "лживыми импотентами" ))))Профайлер2016 писал(а): ↑18 янв 2020, 18:46Он топит потому, что пока что Зеленский, как руководитель силового блока в стране - не оправдывает чаяний и надежд граждан.
А на что интересно Толик надеялся? Типа такой умный, а не разглядел надутый пузырь непонятно чего )))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Мало ли что они думают... все равно ничего у них не получится
Причем ни на каком из направлений... из говна и палок можно слепить только кучу говна и палок
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Молодящуюся бабульку вам в студию
Это все Сорос виноват и внешнее управление!!!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
А я знаю. Знаю, що нічого в них не вийде.
Ці хлопці трохи країною і громадянами помилились. Тут таке не проходить і не приживається. Толерантність і терпець можуть зірватися з управління. І ніякі рейтинги у поміч не прийдуть!
Хоча, в них є шанс. Навчитися прислухатись до громадян країни, яку вони очолили і працювати виключно в інтересах цієї країни, не паплюжити закони і конституцію. І не бігати за путіним. Обличчя йому вони вже зберегли, він вже рукопожатний, але Зеленській повинен зрозуміти, що путін - ворог і ніякі домовленності з терористами не ведуться.
Їм нарешті треба зрозуміти, що це не шоу і не кіно і, що виправного дубль-два/три... в реальному житті не буває.
-
Lis1980
- Полковник

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Жесть
Типовий виборець Зеленського.
Одебілювання нації пройшло успішно.
А це ж молодь. Наше майбутнє і наші кормильці.
Жах...
Малоросія впевнено крокує по Україні.
Типовий виборець Зеленського.
Одебілювання нації пройшло успішно.
А це ж молодь. Наше майбутнє і наші кормильці.
Жах...
Малоросія впевнено крокує по Україні.
-
dnepr7
- Полковник

-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Цензура - это хорошо. А журналистов на деревьях вешать как бешенных собак - всех. От них только вред.Warisdeath писал(а): ↑22 янв 2020, 00:57А з тими, хто прийде, вони посидять, побовтають ні про що, а самі будуть проштовхувати у закон саме обмеження і цензуру. Це ясно і зрозуміло, що їм ці свободи заважають робити те, для чого вони прийшли.
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Смотрят порохоботы на то как журналисты с 4 власти раз - и стали простым быдлом - а завтра и вообще на нары за кривое слово против власти. И думают "А что - так можно было?"Warisdeath писал(а): ↑22 янв 2020, 00:24У Зеленського хочуть запровадити жорстку цензуру із кримінальною відповідальністю.
P.S. Зе
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
И вашу любимую с красными губами? )))) Она же тоже журналист.dnepr7 писал(а): А журналистов на деревьях вешать как бешенных собак - всех. От них только вред.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Профайлер2016
- Генерал-майор