Где
Warisdeath » 23 сен 2023, 03:20
dnepr7, Навіщо ти мені ватанів підсовуєш? Я ж сказав, що у першому відео автор, якщо він з Маріуполя, то він сєпарок. Дівчинка з другого відео така сама. Вата, одним словом.
Я п'ять хвилин тому розмовляв зі своїми знайомими звідти. Вони теж ватяні. Не так, щоби зовсім, але що є то є. Їхнє житло зруйновано вщент. Зовсім. Вони самі ледве вижили. Вийшли у квітні 2022 пішки. Потім повернулися назад. Повірили у росію. Зараз знімають квартиру у знайомих, у яких вцілило житло. Так до чого це я тобі розповідаю? А до того, що на тому місці, де був їхній будинок, в якому була квартира з суперовим ремонтом, може з'явитися новий будинок. Але вони в ньому нічого не отримають. НІЧОГО. Нє положено. Їм НЕ ВІРЯТЬ що вони там жили. Документи є. Ну і що? Бери іпотеку і купляй. В ефірах розповідають казочки про іпотечний кредит у 2 відсотки, а насправді він 20 відсотків. Крутися, як хочеш. Все одно місцеві хєр да ніхєра не отримають. Понаїхали в Маріуполь людей з російським паспортами азійського походження тьма тьмуща. Вони цілими сім'ями приїхали. Вони і купляють. Місцевим хєр. До речі, мої, про яких я тобі розповідаю, займалися до війни будівельним бізнесом. І займаються зараз. Тобто, вони в курсі що і до чого. Русняві так звані спеціалісти ні хєра не спеціалісти. А бабло пилиться таке, що очі вилазять від тих нулів, які написані у сметах. А спеціалістів нема, не вистачає. Шукають по всьому ОРДЛО. Руснявим платять хорошо. Місцевим хєр. А І всі ті нові будиночки, то все карткові будиночки. Голі стіни. До нормального стану, щоб можна було в них жити, доведи сам.
В місті ціни божевільні. Лікарів нема, а ті, що є, до них черга за місяць. Ліків нема. Миючих засобів нема. Цукерок, мля, нема. Точніше, наче все є, але воно неїстивне, неякісне і дуже дорого.
А, да, сьогодні запустили трамвай в Маріуполі. Досягнення.
Зараз створюють реєстр житла, того, що вцілило. Якщо хазяїн до кінця року не знайдеться, то житло віддадуть іншим.
Ще раз повторю, це мені розповідають не ті, хто в серці своєму носить Україну. Вони більш проросійські, більш ватні, ніж адекватні. Так що не треба ля-ля з тих ватних відео.
Хоча, тобі подобається. Я не переконую тебе, а розповідаю, як є.
У мене дуже багато маріупольців. Як ватних, так і адекватних. Всі мої на щастя живі, але втратили все. Повністю. Правда виїхали всі, крім тих, про кого я вище розповідаю. І ось така інфа прямо звідти. Без ютуба і інших мереж.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.