Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Версія
"росіяни почали інтенсивне висування мобілізованих для майбутнього наступу і концентрацію біля ліній фронте. Обстріли располаг - закономірні мірі протидії цьому. "
Від себе. Земля вперто не промерзає. Погода за нас. Невеж ризикнуть "колоннами" - вузьким шляхами прохідності?
"росіяни почали інтенсивне висування мобілізованих для майбутнього наступу і концентрацію біля ліній фронте. Обстріли располаг - закономірні мірі протидії цьому. "
Від себе. Земля вперто не промерзає. Погода за нас. Невеж ризикнуть "колоннами" - вузьким шляхами прохідності?
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Пишуть, що у Сватовому злетів у повітря рашистський склад з БК.
росіяни протягом двох тижнів звозили боєкомплект до окупованого Сватового, аж раптом ...

росіяни протягом двох тижнів звозили боєкомплект до окупованого Сватового, аж раптом ...

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Байден оголосив про створення коаліції союзників для реагування на глобальні виклики, включаючи війну росії проти України.

"У момент серйозних глобальних викликів - від світової інфляції, кліматичної кризи до жорстокої війни Росії проти України - ми збираємо максимально широку коаліцію партнерів для досягнення результатів", - написав президент США.

"У момент серйозних глобальних викликів - від світової інфляції, кліматичної кризи до жорстокої війни Росії проти України - ми збираємо максимально широку коаліцію партнерів для досягнення результатів", - написав президент США.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Warisdeath писал(а): ↑02 янв 2023, 22:34росіяни протягом двох тижнів звозили боєкомплект до окупованого Сватового
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А есть из чего "колонны" формировать?

Подготовки к грандиозному наступлению не наблюдается от слова совсем, во всяком случае в инете нет ни массовки с техникой, ни эшелонов, один за одним идущих на запад. Наоборот, рытье траншей, минирование местности и пирамидкостроительство говорят об обратном. От них всего можно ожидать, конечно, и мы не распологаем полной информацией, но нет ощущения, что вот-вот и попрут.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Bikini,
Відповідь, напевно, у тій самій загадачнай руzzкай душе.
П.С.
До речі, треба погуглити історію цього прислів'я, звідки воно взялося. Бо до 2014 року я теж так думав, а потім життя довело зворотнє.
У них є улюблене прислів'я про снаряд, який два рази в одну і ту саму воронку не падає. От вони чомусь вирішили зробити з цього вислову аксіому. Чому?"Шо? Опять?"

П.С.
До речі, треба погуглити історію цього прислів'я, звідки воно взялося. Бо до 2014 року я теж так думав, а потім життя довело зворотнє.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Пословица была актуальной ДО появления высокоточного оружия

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Знову про Макіївку.
Щось в цьому є символічне
тому що це ПТУ знаходилося за адресою: район "Путь Ильича", ул. Кремлевская.
Гармонічно, правда ж?
Щось в цьому є символічне

Гармонічно, правда ж?

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Глянул я на гугл-карте на это ПТУ - огромное отдельно стоящее здание, рядом стадион и дорога и пустая территория вокруг. Идеальная цель! Это же сколько нужно было ума, чтобы набить его чмобиками?

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Bikini, Є у мене особиста думка на таке розселення. Це звичайне російське "авось". Причому "авось", яке трохи прораховували.
Тобто, сподівання на Новий Рік. В тому сенсі, що їм хотілося його зустріти і що ЗСУ теж будуть відпочивати. Далі. Це сподівання на час. Як правило, HIMARS їх вітає з добрим ранком, десь у 3-4-5 годин. Може вони на це розраховували та збиралися до цього часу вже випити/зустріти і йти десь розважатися в інше місце?
А може хотіли день/два їх там протримати, а потім у бій? Знаючи скільки їх не повертається назад, думали, що не так їх там вже і багато буде зібрано в одному місці десь через день/два/три/тиждень?
Але не так сталося, як гадалося.
Тобто, сподівання на Новий Рік. В тому сенсі, що їм хотілося його зустріти і що ЗСУ теж будуть відпочивати. Далі. Це сподівання на час. Як правило, HIMARS їх вітає з добрим ранком, десь у 3-4-5 годин. Може вони на це розраховували та збиралися до цього часу вже випити/зустріти і йти десь розважатися в інше місце?
А може хотіли день/два їх там протримати, а потім у бій? Знаючи скільки їх не повертається назад, думали, що не так їх там вже і багато буде зібрано в одному місці десь через день/два/три/тиждень?
Але не так сталося, як гадалося.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Та і взагалі, що тут гадати і вигадувати?
Як пояснити здоровим глуздом святкування дня народження Рогозіна? От як? Ну взагалі ніяк. Припертися у місто, в якому йде війна, привезти туди свою дружину і поїхати у кафе святкувати. На що він сподівався? Чим думав? Точно дупою, яку йому і розірвало.
Ладно, хрєн з ним, з тим Рогозіним. У нього дійсно мізків немає. Як пояснити, чи зрозуміти отого полковника, що загинув у готелі "Вікторія"? Причому, він же не просто полковник, він зі слідчого комітету. Готель кілька разів обстрілювався, а він все одно там поселився. Зрозуміло, що хочеться комфорту у гарному номері, але ж. Єдине, що спадає на думку, що існує така підозра, що то були самообстріли. І те, що він там зупинився, опосередковано це підтверджує. І раптом стався вже не самообстріл.
А взагалі, все це говорить про одне: всі вони, від чмобікив до генералів, - жертви своєї брехні, пропаганди і сліпої віри у міф свого вєлічія.
Все-таки росія - це суцільний вирок свідомості.
Як пояснити здоровим глуздом святкування дня народження Рогозіна? От як? Ну взагалі ніяк. Припертися у місто, в якому йде війна, привезти туди свою дружину і поїхати у кафе святкувати. На що він сподівався? Чим думав? Точно дупою, яку йому і розірвало.
Ладно, хрєн з ним, з тим Рогозіним. У нього дійсно мізків немає. Як пояснити, чи зрозуміти отого полковника, що загинув у готелі "Вікторія"? Причому, він же не просто полковник, він зі слідчого комітету. Готель кілька разів обстрілювався, а він все одно там поселився. Зрозуміло, що хочеться комфорту у гарному номері, але ж. Єдине, що спадає на думку, що існує така підозра, що то були самообстріли. І те, що він там зупинився, опосередковано це підтверджує. І раптом стався вже не самообстріл.
А взагалі, все це говорить про одне: всі вони, від чмобікив до генералів, - жертви своєї брехні, пропаганди і сліпої віри у міф свого вєлічія.
Все-таки росія - це суцільний вирок свідомості.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Им однозначно пиздец!!.. просто сколько еще они горя принесут пока не дойдет??Warisdeath писал(а):Все-таки росія - це суцільний вирок свідомості.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
За двое суток ПВО Украины сбило все 84 БПЛА. Это 100% результат, – сообщил спикер Воздушных сил Юрий Игнат.
"Мы таких результатов не достигали еще никогда", - Юрий Игнат.
"Мы таких результатов не достигали еще никогда", - Юрий Игнат.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Лейтенант
Привіт, я, як офіцер артдивізіону поясню коротко це прислів"я.Warisdeath писал(а): ↑03 янв 2023, 01:13Bikini,
У них є улюблене прислів'я про снаряд, який два рази в одну і ту саму воронку не падає. От вони чомусь вирішили зробити з цього вислову аксіому. Чому?Відповідь, напевно, у тій самій загадачнай руzzкай душе.
П.С.
Двічі снаряд не попадає в одну воронку тоді, коли вогонь веде одна гармата. Якщо гармат дві і більше, то попадає. І не тільки двічі, а й тричі і більше. В подробиці вдаватись не буду. Можете мені повірити. Це - правда.

Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Гиркин..Bikini писал(а): А есть из чего "колонны" формировать?![]()
Подготовки к грандиозному наступлению не наблюдается от слова совсем, во всяком случае в инете нет ни массовки с техникой, ни эшелонов, один за одним идущих на запад. Наоборот, рытье траншей, минирование местности и пирамидкостроительство говорят об обратном. От них всего можно ожидать, конечно, и мы не распологаем полной информацией, но нет ощущения, что вот-вот и попрут.
"Ну дура-а-ак!" (цитата из кинофильма "Иван Васильевич меняет профессию")
Депутат Гурулев рассказал о грядущем наступлении российской армии.
"Если ВС РФ и готовится к новому наступлению, об этом никто не узнает" - генерал-полковник в отставке Гурулёв наглядно демонстрирует общий уровень дебилизма нашего высшего генералитета ,к которому он еще недавно принадлежал.
Вероятно, генерал забыл (а, может, и не знал никогда), что у НАТО есть многочисленная космическая группировка и эффективная современная воздушная разведка. А еще есть радио-перехват и радио-локация. И наличие мозгов в штабах и аналитических центрах (о том, что так бывает, Гурулёв точно не знает - он с этим на службе не сталкивался). Напомню, что наступление ВС РФ годичной давности противник спрогнозировал (и даже разместил информацию в СМИ) загодя и с точностью до нескольких суток...
На одном из закрытых чатов, где я присутствую, буквально сегодня обсуждался вопрос: "что делать?". И там неглупые люди пришли к выводу, что в текущей ситуации РФ находится в полном "цуцванге": стоять в обороне нельзя, так как это быстро ухудшает стратегическое положение России, а наступать нельзя, поскольку это чревато быстрой военной катастрофой - боеспособность и боевой дух армии сильно напоминают такие-же перед июльским наступлением Керенского 1917 года.
Ну, а о том, что в Кремле все-таки пойдут на кардинальные кадровые и прочие необходимые реформы, пока ситуация на фронте относительно стабильна и есть немного времени на их реализацию - уже и речи нет... в это никто уже не верит.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |