Головне, що він абсолютно щиро не розуміє чому так сталося
Украина-реалии New
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
И какая встреча с Путиным???... мне кажется, на него как на дурочка смотрят не только у нас
У Зе от этого шибко подгорает, осознанно или бессознательно...
Ему бы спрыгнуть, а как? Затянуло... вокруг заинтересованные лица попилить потоки, рейтинги... вас выбрали люди... в общем, все хорошо - идем ко дну!
Самое страшное для любого руководителя, когда его не уважают или не боятся, а тупо ржут. Точно бумеранг!!! Бумеранжище!!!
У Зе от этого шибко подгорает, осознанно или бессознательно...
Ему бы спрыгнуть, а как? Затянуло... вокруг заинтересованные лица попилить потоки, рейтинги... вас выбрали люди... в общем, все хорошо - идем ко дну!
Самое страшное для любого руководителя, когда его не уважают или не боятся, а тупо ржут. Точно бумеранг!!! Бумеранжище!!!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New

Оголошення ДБР про "перевірку фактів" можна вважати тиском на журналіста Бутусова, це має ознаки кримінального порушення, - юрист ІМІ Сафаров
Про це він повідомив у коментарі "Детектору медіа"
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
С другой стороны... а какого Юра стрелял из гаубицы и именно теперь выложил это видео?
Ловля на живца? 
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Думаю, що так.
Не хочеться вже ні зловтішатися, ні щось казати. Тому, що бумеранг б'є не тільки ж по Зе, а і по недорогеньким теж. Просто наші недорогеньки хитріші та розумніші. Але ж вони у нас ще ті друзі, так що...
Ой, потім про них. Потім
-
Lumen
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Свежее
Алексей Арестович
2 ч.
·
- Когда-то я очень симпатизировал Юре Бутусову - за то, что он один из первых начал писать летопись этой войны.
Потом, когда начала проступать его роль в Иловайской трагедии и, особенно - создании чёрной легенды про Вооружённые Силы, с целью отмазать Авакова и Турчинова, отношение начало меняться.
Сегодня это уже, скорее, сочувствие.
Больше года назад я его по-человечески предупреждал: Юра тебя используют чёрные политические аферисты, дёргая тебя за твой искренний патриотизм и чувство собственной важности одновременно.
Это плохо кончится.
То, что Юра давно уже не общественный деятель и не журналист, а чёрный пропагандист с признаками распада личности, многократно пойманный не просто на прямом враньё, а просто уже на человеческой неадекватности, в конце концов, всего лишь - факт его биографии.
А ведь ему давали шанс и - знаки по судьбе.
Советник Министерства Обороны!..
Работай на здоровье.
То, что он уже не вполне адекватен, это было видно на пресс-конференции.
Никто в здравом уме не позволит себе так разговаривать с Президентом страны.
Его очень качественно накачивают психологически.
История с выстрелом из орудия, показала это совершенно точно:
- подставил страну,
- подставил армию,
- подставил профессию,
- приписал себе стрельбу по живым людям, выстрелив давно и на полигоне.
Если журналист сфотографировался с оружием или в форме с нашивкой - он принял сторону и больше не может быть журналистом и освещать события в конфликте.
Всё это касается и гражданских лиц, но в международном праве журналисты выделены отдельно, как те, кто должен соблюдать нейтралитет особенно строго.
Строго формально, он больше не может считаться журналистом с точки зрения профессиональной этики.
Комиссия по журналистской этике должна была бы дать этому соответствующую оценку.
«Военный эксперт», ни дня не служивший в армии, который не отличает «главнокомандующего» и «верховного главнокомандующего» и не знает, что у подразделений ТРО вообще нет на вооружении артиллерийских орудий, кроме минометов, не успевающий проверить информацию, но шесть раз исправляющий собственный пост постфактум.
В общем, решиться на это в адекватном состоянии духа, сложновато.
Но самое скверное даже не это.
Ни он, ни многочисленные сочувствующие не видят совершено очевидного - Бутусова заводят как сакральную жертву, уже спланировали его как очередного Гонгадзе.
Такими темпами ему остаётся уже очень недолго- счёт пошёл на дни, максимум - недели.
Его ликвидируют - те, кто его и накачивает.
И это, по плану, станет сигналом к началу массовых беспорядков - с искренним возмущением граждан.
И все это - на фоне концентрации российских войск на границе.
Ясен сценарий?..
Идеальное поле игры для России.
Внутренние протесты – политический кризис – атакуй на здоровье.
Буду срочно просить предоставить Юрию Бутусову государственную охрану.
Его, балбеса, давно пора спасать.
Заодно, я специально озвучил это как возможный сценарий.
То, что публично озвучено кем-то, потом режиссёрам этого действа сложнее реализовывать, а граждан - сложнее вводить в заблуждение.
2 ч.
·
- Когда-то я очень симпатизировал Юре Бутусову - за то, что он один из первых начал писать летопись этой войны.
Потом, когда начала проступать его роль в Иловайской трагедии и, особенно - создании чёрной легенды про Вооружённые Силы, с целью отмазать Авакова и Турчинова, отношение начало меняться.
Сегодня это уже, скорее, сочувствие.
Больше года назад я его по-человечески предупреждал: Юра тебя используют чёрные политические аферисты, дёргая тебя за твой искренний патриотизм и чувство собственной важности одновременно.
Это плохо кончится.
То, что Юра давно уже не общественный деятель и не журналист, а чёрный пропагандист с признаками распада личности, многократно пойманный не просто на прямом враньё, а просто уже на человеческой неадекватности, в конце концов, всего лишь - факт его биографии.
А ведь ему давали шанс и - знаки по судьбе.
Советник Министерства Обороны!..
Работай на здоровье.
То, что он уже не вполне адекватен, это было видно на пресс-конференции.
Никто в здравом уме не позволит себе так разговаривать с Президентом страны.
Его очень качественно накачивают психологически.
История с выстрелом из орудия, показала это совершенно точно:
- подставил страну,
- подставил армию,
- подставил профессию,
- приписал себе стрельбу по живым людям, выстрелив давно и на полигоне.
Если журналист сфотографировался с оружием или в форме с нашивкой - он принял сторону и больше не может быть журналистом и освещать события в конфликте.
Всё это касается и гражданских лиц, но в международном праве журналисты выделены отдельно, как те, кто должен соблюдать нейтралитет особенно строго.
Строго формально, он больше не может считаться журналистом с точки зрения профессиональной этики.
Комиссия по журналистской этике должна была бы дать этому соответствующую оценку.
«Военный эксперт», ни дня не служивший в армии, который не отличает «главнокомандующего» и «верховного главнокомандующего» и не знает, что у подразделений ТРО вообще нет на вооружении артиллерийских орудий, кроме минометов, не успевающий проверить информацию, но шесть раз исправляющий собственный пост постфактум.
В общем, решиться на это в адекватном состоянии духа, сложновато.
Но самое скверное даже не это.
Ни он, ни многочисленные сочувствующие не видят совершено очевидного - Бутусова заводят как сакральную жертву, уже спланировали его как очередного Гонгадзе.
Такими темпами ему остаётся уже очень недолго- счёт пошёл на дни, максимум - недели.
Его ликвидируют - те, кто его и накачивает.
И это, по плану, станет сигналом к началу массовых беспорядков - с искренним возмущением граждан.
И все это - на фоне концентрации российских войск на границе.
Ясен сценарий?..
Идеальное поле игры для России.
Внутренние протесты – политический кризис – атакуй на здоровье.
Буду срочно просить предоставить Юрию Бутусову государственную охрану.
Его, балбеса, давно пора спасать.
Заодно, я специально озвучил это как возможный сценарий.
То, что публично озвучено кем-то, потом режиссёрам этого действа сложнее реализовывать, а граждан - сложнее вводить в заблуждение.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
dnepr7
- Полковник

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Це Арестович про себе?)))
Замінити в цьому реченні "Юра" на "я" та убрати "журналист" і буде все по фен-шуй)))
І тут Льоха поміняв персонажів місцями.
Як же задовбав цей жабогадюкінг.
Юра теж, ще та штучка.
Дуже добре пам'ятаю його опуси, дописи, риторику при попередниках. У мене навіть був період коли я взагалі перестав читати Цензор. Так, як Юрій накидував на Муженка зокрема, на ГШ і на МО, а все це кидало тінь на ЗСУ в цілому, то в порівнянні з тими його статтями виходить так, що Тарану він просто робив маленькі зауваження. Да, були такі факти і так все і було насправді.
І Юриною заслуги в тому, що прийшли зелені не набагато менше, ніж у того ж самого Гордона і у інших недорогеньких. Це зараз всі вони на фоні зелених раптом стали журналістами та воєними експертами, бо їх щімлять і намагаються закрити їм рота. А тоді вони займалися оббріхуванням. Скільки ж їм думаючі люди писали, казали, благали, що займайтеся журналістикою, критикуйте, виявляйте недоліки, розповідайте про них суспільству. Але ж робіть це конструктивно, аргументовано і обов'язково з пропозиціями як змінити на краще. А вони що робили? Вони брехали і несли негатив. Та згадайте ті пресконференції. Що, хтось із недорогеньких ставив важливі питання? Ні хєра. Їх цікавила Ліпецька фабрика, офшор аж у 3000$ (а насправді це сліпий траст і жоден з них не вважав за потрібне пояснити читачам в чому кардинальна різниця між офшором і сліпим трастом), тарифи, Роттердам+ і чому Ахметов не сидить, та чому піариться на обміні поленених. Вони волали про узурпацію влади. Ой, та не хочу то лайно знову піднімати. Аж самому гидко це згадувати, та і сенсу вже ніякого в цьому немає. Багато чого було. А тепер все? Всі задоволені?
А тепер всі мають об'єднатися, забути на деякий час хто, що і як говорив і знести зелених.
Тільки лякає те, а які висновки зробили всі ці люди, завдяки яким мудрий наріТ побіг обирати цього придурка? Якого нового месію вони нам тепер готовлять?
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Lumen
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Увидите
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Було б дуже непогано. Хоч одна нормальна новина! Якби вона ще стала реальністю, то було б добре.
Туреччина готова стати посередником між Україною і Росією, - Ердоган
Президент Туреччини Регдеп Таїп Ердоган заявив, що Анкара може стати посередником між Україною і Росією. Турецька сторона зацікавлена в тому, щоб в цьому регіоні встановився мир.
Про це повідомляє
"Наша позиція тут ясна. Ми за мир у регіоні, особливо щодо кримських татар. Ми багато разів обговорювали ці питання з дружньою Росією, особливо з паном Путіним", - відповів Ердоган.
За його словами, Туреччина зацікавлена, щоб у регіоні встановився світ.
"З цього приводу буде посередництво, ми обговоримо це питання з ними. Ми хотіли б брати участь у вирішенні цього питання, розвиваючи ці переговори як з Україною, так і з Путіним", - додав він.
Реакція Кремля
Сьогодні на ранковому брифінгу прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова попросили прокоментувати інформацію про те, що Туреччина нібито запропонувала провести у себе саміт щодо врегулювання ситуації на Донбасі за участю Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Але відмовився коментувати інформацію журналістів "Эха Москвы".
"Справа в тому, що Росія не є стороною конфлікту щодо Донбасу, і на такому саміті знайти шляхи вирішення проблеми буде неможливо. Стороною конфлікту є з одного боку Київ, а з іншого боку - представники самопроголошених республік", - додав Пєсков.
Туреччина готова стати посередником між Україною і Росією, - Ердоган
Президент Туреччини Регдеп Таїп Ердоган заявив, що Анкара може стати посередником між Україною і Росією. Турецька сторона зацікавлена в тому, щоб в цьому регіоні встановився мир.
Про це повідомляє
"Наша позиція тут ясна. Ми за мир у регіоні, особливо щодо кримських татар. Ми багато разів обговорювали ці питання з дружньою Росією, особливо з паном Путіним", - відповів Ердоган.
За його словами, Туреччина зацікавлена, щоб у регіоні встановився світ.
"З цього приводу буде посередництво, ми обговоримо це питання з ними. Ми хотіли б брати участь у вирішенні цього питання, розвиваючи ці переговори як з Україною, так і з Путіним", - додав він.
Реакція Кремля
Сьогодні на ранковому брифінгу прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова попросили прокоментувати інформацію про те, що Туреччина нібито запропонувала провести у себе саміт щодо врегулювання ситуації на Донбасі за участю Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Але відмовився коментувати інформацію журналістів "Эха Москвы".
"Справа в тому, що Росія не є стороною конфлікту щодо Донбасу, і на такому саміті знайти шляхи вирішення проблеми буде неможливо. Стороною конфлікту є з одного боку Київ, а з іншого боку - представники самопроголошених республік", - додав Пєсков.
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Warisdeath писал(а): ↑29 ноя 2021, 22:44Туреччина готова стати посередником між Україною і Росією, - Ердоган
Warisdeath писал(а): ↑29 ноя 2021, 22:44Справа в тому, що Росія не є стороною конфлікту щодо Донбасу
Никогда она не станет реальностью! Забудьте.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
#Важливо
Обвинувачення проти Савченко та Рубана повернули прокурору через необґрунтованість обвинувачення.

Читніть коменти. Там ще гірші, ніж зелєбобіки
Виявляється, що і такі існують
Адвокат Олексій Шевчук підтвердив цю інформацію та зазначив, що "справи Савченко-Рубана більше не існує".

Тепер так.
За Бутусовим відкриють стоп'тсот справ за те, що він десь колись на полігоні стояв біля гаубиці і виклав пост у ФБ. Радник з ОПи через це відкритим текстом пише про те, що журналісту загрожує смерть.
А там, де був повний автобус зброї, де самі обвинувачені не заперечували ні того, що вони цю зброю вивезли з ОРДЛО, ні того, що на запису то їхні голоси і їхні розмови з планами проведення теракту у ВР. Тобто, вони не заперечували ці факти, і цю справу закрито через необгрунтованість обвинувачення.
Пипець підкрався так швидко, що ми не встигаємо переварити один, як за ним турбомчить наступний
Обвинувачення проти Савченко та Рубана повернули прокурору через необґрунтованість обвинувачення.

Читніть коменти. Там ще гірші, ніж зелєбобіки
Адвокат Олексій Шевчук підтвердив цю інформацію та зазначив, що "справи Савченко-Рубана більше не існує".

Тепер так.
За Бутусовим відкриють стоп'тсот справ за те, що він десь колись на полігоні стояв біля гаубиці і виклав пост у ФБ. Радник з ОПи через це відкритим текстом пише про те, що журналісту загрожує смерть.
А там, де був повний автобус зброї, де самі обвинувачені не заперечували ні того, що вони цю зброю вивезли з ОРДЛО, ні того, що на запису то їхні голоси і їхні розмови з планами проведення теракту у ВР. Тобто, вони не заперечували ці факти, і цю справу закрито через необгрунтованість обвинувачення.
Пипець підкрався так швидко, що ми не встигаємо переварити один, як за ним турбомчить наступний
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
До держперевороту залишилось 24 години!
Два переворотники вже є
Про них написано вище!
Два переворотники вже є
Про них написано вище!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Ось вам:

Які ж тепер всі грамотні
Треба казати/писати "почали досудове розслідування у кримінальному провадженні". Але ж при владі дипломовані юристи, тому я мовчу

Які ж тепер всі грамотні
Треба казати/писати "почали досудове розслідування у кримінальному провадженні". Але ж при владі дипломовані юристи, тому я мовчу
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Расследует производство... это пять!