Lumen писал(а): ↑29 ноя 2021, 10:48
То, что Юра давно уже не общественный деятель и не журналист, а чёрный пропагандист с признаками распада личности, многократно пойманный не просто на прямом враньё, а просто уже на человеческой неадекватности, в конце концов, всего лишь - факт его биографии.
Це Арестович про себе?)))
Замінити в цьому реченні "Юра" на "я" та убрати "журналист" і буде все по фен-шуй)))
Lumen писал(а): ↑29 ноя 2021, 10:48
о, что он уже не вполне адекватен, это было видно на пресс-конференции.
Никто в здравом уме не позволит себе так разговаривать с Президентом страны.
Его очень качественно накачивают психологически.
І тут Льоха поміняв персонажів місцями.
Як же задовбав цей жабогадюкінг.
Юра теж, ще та штучка.
Дуже добре пам'ятаю його опуси, дописи, риторику при попередниках. У мене навіть був період коли я взагалі перестав читати Цензор. Так, як Юрій накидував на Муженка зокрема, на ГШ і на МО, а все це кидало тінь на ЗСУ в цілому, то в порівнянні з тими його статтями виходить так, що Тарану він просто робив маленькі зауваження. Да, були такі факти і так все і було насправді.
І Юриною заслуги в тому, що прийшли зелені не набагато менше, ніж у того ж самого Гордона і у інших недорогеньких. Це зараз всі вони на фоні зелених раптом стали журналістами та воєними експертами, бо їх щімлять і намагаються закрити їм рота. А тоді вони займалися оббріхуванням. Скільки ж їм думаючі люди писали, казали, благали, що займайтеся журналістикою, критикуйте, виявляйте недоліки, розповідайте про них суспільству. Але ж робіть це конструктивно, аргументовано і обов'язково з пропозиціями як змінити на краще. А вони що робили? Вони брехали і несли негатив. Та згадайте ті пресконференції. Що, хтось із недорогеньких ставив важливі питання? Ні хєра. Їх цікавила Ліпецька фабрика, офшор аж у 3000$ (а насправді це сліпий траст і жоден з них не вважав за потрібне пояснити читачам в чому кардинальна різниця між офшором і сліпим трастом), тарифи, Роттердам+ і чому Ахметов не сидить, та чому піариться на обміні поленених. Вони волали про узурпацію влади. Ой, та не хочу то лайно знову піднімати. Аж самому гидко це згадувати, та і сенсу вже ніякого в цьому немає. Багато чого було. А тепер все? Всі задоволені?
А тепер всі мають об'єднатися, забути на деякий час хто, що і як говорив і знести зелених.
Тільки лякає те, а які висновки зробили всі ці люди, завдяки яким мудрий наріТ побіг обирати цього придурка? Якого нового месію вони нам тепер готовлять?