"Слуги народу", які захочуть приєднатися до міжфракційного об'єднання ексспікера Дмитра Разумкова, мають відмовитись від депутатського мандата.
Таку думку перший заступник голови фракції "СН" Андрій Мотовиловець висловив в інтерв'ю виданню "Ліга".
"Якщо депутати-списочники виходять зі "Слуги народу", нехай здають мандат і йдуть на вибори. У нас звільняються округи. Нехай підуть на вибори і скажуть виборцям: "Ми нова партія Дмитра Разумкова. Ми просимо отримати від вас політичний мандат". Так буде чесніше", - сказав він.
Мотовиловець додав, що "скептично" ставиться до президентського рейтингу Разумкова.
"Цей замір був зроблений, коли він був у всіх на слуху. Увагу на рейтинги потрібно звертати, коли ти підходиш ближче до виборів. Поки що слід зосередитися на роботі", - сказав він.
"Я не думаю, що виборці голосували, думаючи, що ви створите свою групу. Це дуже низько та маніпулятивно", - наголосив він.
О видають))) Монозброд, а не мнобільшість. З якого дива вони мають здавати свої мандати? Слуги взагалі всі закони хочуть зіпсувати? У нас немає такого закону, що якщо якийсь депутат виходить з фракції, то він позбавляється свого мандату.
Це говорить лише про те, що ці слуги знають, що земля у них вже палає під ногами)) Тому і несуть таку маячню.
П.С.
Я не за нову партію Разумкова, я за закон.