Многие знают, но мало кто помнит...
Украина-реалии New
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Нє, реалістично.
Щось я висловлююся не дуже зрозуміло
Я про кінцевий виток спецоперації. Їхня поведінка (проросіщених і росіських засланців) схожа на агонію. Вже ніхто не шифрується, не приховує своїх поглядів. Все разболансоване, всі заведені. Залишилося тільки кинути малесенький вогник і може спалахнути.
А тут ще ковід, ще опалювальний сезон, ще таріфи...
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
І ще раз про кіно. І про інформаційну війну
К 30-летию распада СССР кремлевский агитпроп выпустил сразу несколько медийных проектов. Участвовали все, от мала до велика — от потешного Варламова до гротескного RT.
Варламов, откровенно говоря, не столько интересен. Да и его фильм откровенно слабоват и претензионный. А вот с RT всё намного примечательнее, ведь пропагандисты Маргариты Симоньян свой двухчасовой опус под названием «Украина: Бесконечное настоящее «презентовали как работу «американских журналистов».
Окружение Трампа помогало RT с антиукраинским фильмом: подробности
К 30-летию распада СССР кремлевский агитпроп выпустил сразу несколько медийных проектов. Участвовали все, от мала до велика — от потешного Варламова до гротескного RT.
Варламов, откровенно говоря, не столько интересен. Да и его фильм откровенно слабоват и претензионный. А вот с RT всё намного примечательнее, ведь пропагандисты Маргариты Симоньян свой двухчасовой опус под названием «Украина: Бесконечное настоящее «презентовали как работу «американских журналистов».
Окружение Трампа помогало RT с антиукраинским фильмом: подробности
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
А де Дубінський?
І Арестовича давно не чутно. А про Портнова вже всі забули.

І Арестовича давно не чутно. А про Портнова вже всі забули.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Новий політичний сезон на старті?
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Алматы. 5 ноября. ИНТЕРФАКС-КАЗАХСТАН - Ограничения на транзит казахстанского угля через Россию в Украину связаны с загруженностью инфраструктуры с российской стороны, сообщили "Интерфакс-Казахстан" в пресс-службе министерства индустрии и инфраструктурного развития республики.
І, взагалі, а чим таким завантажена у них інфраструктура? Що там відбувається такого, що аж потяги затримуються?
-
Bikini
- Полковник

Украина-реалии New
Неужели танки к границам везут?
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
"Слуги народу", які захочуть приєднатися до міжфракційного об'єднання ексспікера Дмитра Разумкова, мають відмовитись від депутатського мандата.
Таку думку перший заступник голови фракції "СН" Андрій Мотовиловець висловив в інтерв'ю виданню "Ліга".
"Якщо депутати-списочники виходять зі "Слуги народу", нехай здають мандат і йдуть на вибори. У нас звільняються округи. Нехай підуть на вибори і скажуть виборцям: "Ми нова партія Дмитра Разумкова. Ми просимо отримати від вас політичний мандат". Так буде чесніше", - сказав він.
Мотовиловець додав, що "скептично" ставиться до президентського рейтингу Разумкова.
"Цей замір був зроблений, коли він був у всіх на слуху. Увагу на рейтинги потрібно звертати, коли ти підходиш ближче до виборів. Поки що слід зосередитися на роботі", - сказав він.
"Я не думаю, що виборці голосували, думаючи, що ви створите свою групу. Це дуже низько та маніпулятивно", - наголосив він.
О видають))) Монозброд, а не мнобільшість. З якого дива вони мають здавати свої мандати? Слуги взагалі всі закони хочуть зіпсувати? У нас немає такого закону, що якщо якийсь депутат виходить з фракції, то він позбавляється свого мандату.
Це говорить лише про те, що ці слуги знають, що земля у них вже палає під ногами)) Тому і несуть таку маячню.
П.С.
Я не за нову партію Разумкова, я за закон.
Таку думку перший заступник голови фракції "СН" Андрій Мотовиловець висловив в інтерв'ю виданню "Ліга".
"Якщо депутати-списочники виходять зі "Слуги народу", нехай здають мандат і йдуть на вибори. У нас звільняються округи. Нехай підуть на вибори і скажуть виборцям: "Ми нова партія Дмитра Разумкова. Ми просимо отримати від вас політичний мандат". Так буде чесніше", - сказав він.
Мотовиловець додав, що "скептично" ставиться до президентського рейтингу Разумкова.
"Цей замір був зроблений, коли він був у всіх на слуху. Увагу на рейтинги потрібно звертати, коли ти підходиш ближче до виборів. Поки що слід зосередитися на роботі", - сказав він.
"Я не думаю, що виборці голосували, думаючи, що ви створите свою групу. Це дуже низько та маніпулятивно", - наголосив він.
О видають))) Монозброд, а не мнобільшість. З якого дива вони мають здавати свої мандати? Слуги взагалі всі закони хочуть зіпсувати? У нас немає такого закону, що якщо якийсь депутат виходить з фракції, то він позбавляється свого мандату.
Це говорить лише про те, що ці слуги знають, що земля у них вже палає під ногами)) Тому і несуть таку маячню.
П.С.
Я не за нову партію Разумкова, я за закон.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Зеленський підписав закон об олігархах

Хоч один раз в житті написав про себе всю правду

Хоч один раз в житті написав про себе всю правду
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Кому верить?
США следят за действиями российских военных близ границы с Украиной, заявил на брифинге представитель Пентагона Джон Кирби.
«Мы продолжаем наблюдать за необычной активностью российских военных. <...> Мы продолжаем консультироваться с союзниками и партнерами по этой теме», — сказал он.
По словам Кирби, он не будет комментировать возможные намерения российской и данные разведслужб США на этот счет. При этом представитель Пентагона заявил, что «любые действия России, направленные на эскалацию или агрессию, будут серьезно беспокоить США». «Мы призываем Россию быть более ясной в своих намерениях», — добавил он.
При этом Начальник Генерального штаба Вооруженных сил Украины Сергей Шаптала заявил, что наращивания сил РФ возле украинских границ нет, ситуация контролируемая.
США следят за действиями российских военных близ границы с Украиной, заявил на брифинге представитель Пентагона Джон Кирби.
«Мы продолжаем наблюдать за необычной активностью российских военных. <...> Мы продолжаем консультироваться с союзниками и партнерами по этой теме», — сказал он.
По словам Кирби, он не будет комментировать возможные намерения российской и данные разведслужб США на этот счет. При этом представитель Пентагона заявил, что «любые действия России, направленные на эскалацию или агрессию, будут серьезно беспокоить США». «Мы призываем Россию быть более ясной в своих намерениях», — добавил он.
При этом Начальник Генерального штаба Вооруженных сил Украины Сергей Шаптала заявил, что наращивания сил РФ возле украинских границ нет, ситуация контролируемая.
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
В дындырынды даже появились старые Т-62...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Сначала заполняется техникой пристройка к базе хранения. Затем в августе эти машины куда-то
И о-па! в дыре откуда-то появляются ранее не замеченные Т-62...
Совпадение? Хз...
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Ну раз наш Генштаб говорит, что никакой концентрации войск противника нет... будем ему верить!
Странно только появление Т-62... устаревшие танки еще 60-х годов.
Зачем они там? Как учебные? Или чтобы посадить местное мясо и пустить против "джавелинов" в прорыв!
Или новье на границу Польши, а старье макакам из Домбабве? Вопросов много... ответов никто не знает 
Странно только появление Т-62... устаревшие танки еще 60-х годов.
Зачем они там? Как учебные? Или чтобы посадить местное мясо и пустить против "джавелинов" в прорыв!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
3 листопада в МО сказали, що біля українських кордонів зосереджено близько 90-та тисяч російських військових, але так було ще з 2014-го року, коли Москва розпочала збройну агресію. А дані саме про нарощення ворожих військ у Міноборони спростовують. А напередодні взагалі заперечували про яке-небудь накопичення. І ще додали, що ворожа техніка зібрана у Єльні. Це приблизно 250 км від нас.
А що таке 250 км? Та нічого.
Короче, зрозуміло, що нічого не зрозуміло.
Немає підстав не довіряти ГШ, так само, як і немає підстав не довіряти США.
Хтось щось не договорив, або навпаки, хтось щось сказав зайве!
Єдине в чому всі єдині, так це в тому, що загроза існує. І загроза - це росія.