Ого, у Паші-Мерседеса і його монахів рамси поплуталися
Що, спецоперація по дестабілізації, а точніше по знищенню України, добігає свого кінця?

Вже ніхто не ховається. Все йде до того, щоб народ не витримав і вийшов на великий протест?
От давайте проаналізуємо.
*Керівництво держави - зграя якихось дурнів, які самі не розуміють як вони там опинилися і що з цим робити. (Насправді ні, верхівка дуже добре знає для чого вони зайняли ці місця. І мова не про незалежність нашої держави).
*Все частіше і частіше звучать російські наративи у всіх містах і селах.
*РПЦшні, а насправді ФСБшні попи поводяться вільно і свободно, вже, майже не приховують своєї ненависті до України.
*На мітингах антиваксів звучать гасла не проти вакцини, а подяка росії і одіннарод.
*ОПЗЖ підняли голови, відкрито розповідають про дружбу з ерефією, вітають путіна, ганьблять героїв України і заявляють, що вони будуть при владі.
*Ерефія блокує поставки вугілля, затримує наші вантажівки на кордоні
*Влада звертається до Білорусі (вважай до ерефії) за допомогою з постачання електроенергії
* І так далі і так далі....
Я тільки що шукав одне відео. Зайшов в ютуб і натрапив на якусь передачу на Прямому. А там, в студії сидить якесь опзжешне і так впевнено розповідає, що Революція Гідності це ..... (не хочу повторювати ту маячню), що це через події на Майдані ми втратили Крим і частину Донбасу, що СРСР побудувала фабрики і заводи, а Україна це..... (знову не хочу повторювати), що мільйони людей їх (опзж) підтримують, що декомунізація нам не потрібна, що запорєбрік наші браття і так далі. Правда, цьому опзжисту насували добрих таких тумаків і сказали, що опзж треба заборонити так само, як і комуністів. Я і завис, почувши все це

Аж забув чого я в той ютуб зайшов. І думаю, якщо він таке каже на Прямому, де йому чинять і вчинили опір, то що ж вони кажуть на Наш і на інших проросійських каналах?
Все це вони роблять монотонно і впевнено, знаючи нашу національну рису, що одного разу терпець урветься і тоді..... Ой....
І вони скрізь, вони сміливі стали. Вони знову, як ті таргани, по всій Україні розповсюджилися