Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 ноя 2021, 10:55

Рост76 писал(а):
04 ноя 2021, 10:26
Он также прокомментировал скандал с использованием средств из "ковидного" фонда на строительство дорог, заявив, что если бы его назвали "Фондом восстановления экономики", то ни у кого не возникало бы вопросов.
Оце гонить! Так якби це був фонд відродження економіки, то і не було би питань. А так, як це фонд боротьби з ковідом, а кошти пішли навіть не на відродження економіки, а на велике крадівництво будівництво, тому і питання у суспільства з цього приводу.
От коли йому дружина каже купити ліків, бо в сім'ї є тяжко хворі, а він купив замість цього лінолеум, то, напевно, у неї будуть питання навіщо він витратив кошти не на те, що необхідно в першу чергу?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 04 ноя 2021, 11:43

:hz:
Алексей Резников – назначен министром обороны Украины.
"За" проголосовали 273 народных депутата.
🇺🇦 Вестник Украина.
140743 - Украина-реалии New

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 04 ноя 2021, 11:45

Народний депутат Гео Лерос під час виступу в парламенті показав непристойний жест президенту Володимиру Зеленському. Ці дії оцінюватиме регламентний комітет.

Джерело: засідання Ради

Пряма мова Лероса: "Доброго дня, пане президенте. Бачу, Ваш Єрмак теж тут. Я хочу Вам сказати, що я не боюся казати правду. Ви можете скільки завгодно травити на мене свої правоохоронні органи, "клєпати" справи, але я не боюся казати правду…

Ви – головний зрадник в країні".

Деталі: Після цього спікер парламенту Руслан Стефанчук попросив вимкнути Леросу мікрофон. Той, виходячи з-за трибуни, показав Зеленському середній палець.

Одразу слово взяла "слуга" Мезенцева Марія і звернулася до регламентного комітету, аби той дав оцінку діям Лероса.

Після цього фракція "Слуга народу" повідомила, що звернулася до регламентного комітету Ради з вимогою дати оцінку і винести рішення щодо поведінки народного депутата Лероса.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 ноя 2021, 18:20

:rolleyes: :rolleyes2:

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 ноя 2021, 22:39

РФ остановила транзит через ее территорию энергетического угля из Казахстана в Украину. Техническая блокировка происходит на уровне РЖД, которая не подтверждает проезд вагонов с таким углем через РФ. Ограничение наложено только на энергетический и не касается поставок коксующегося.

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 ноя 2021, 22:59

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 ноя 2021, 23:08

Lumen писал(а):
04 ноя 2021, 11:45
Ви – головний зрадник в країні".
Деталі: Після цього спікер парламенту Руслан Стефанчук попросив вимкнути Леросу мікрофон. Той, виходячи з-за трибуни, показав Зеленському середній палець.
Он воно як. Стефанчук не дозволив висловитися депутату і відключив мікрофон. Парламент перетворюється у не парламент. :hm: Круто зелені взялися!

А що стосується жесту Лероса, то наприклад я відношуся до тієї категорії, яка не підтримує таку поведінку. Все-таки інституцію треба поважати. І місце, де він це зробив, і той, кому він це зробив - все це державні інституції.
І в той же час не можу його судити за це. :rolleyes2:

А ваше, друзі, яке ставлення до цього жесту Гео Лероса? :gd:

Я коли сьогодні почув цю новину, то моїми першими словами були: "Ого, ну це вже зайве. Це вже перебор." І я тут же додав: "Зеленський і його зелені слуги самі до цього призвели своїми діями. Вони заслуговують саме на такі жести". І при цьому я не підтримую таку поведінку.
Аж голова обертом :ck:

Згадався Поярков. До нього так само ставлення інколи здивоване, м'яко кажучи))) Точніше не до самого Пояркова, а до його методів і слів, які він вживає. Коли він вздовж і поперек проходиться по Зеленському в відповідній йому манері, я аж хочу відключити і не слухати Серьогу. Але ж все-таки дослуховую його ролики до кінця тому, що крім полоскання особистості нашого найвеличнішого, у нього все-таки корисні відео.

І коли замислююся над такою їхньою реакцією на Зеленського, то розумію лише те, що під час війни кожен бореться, як може. І методи обирає для себе ті, які більше за все вважає ефективними. І ці дві епатажні особи, Лерос і Поярков, дійсно ведуть боротьбу, кожен на своєму майданчику, як можуть. І саме головне, боротьбу вони ведуть не за владу, не за політичну кар'єру, а борються вони за Україну.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 ноя 2021, 23:18

Warisdeath писал(а):
04 ноя 2021, 23:08
А ваше, друзі, яке ставлення до цього жесту Гео Лероса?
Если честно, то...
Изображение

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 ноя 2021, 23:19

Sanek писал(а):
04 ноя 2021, 22:39
РФ остановила транзит через ее территорию энергетического угля из Казахстана в Украину.
Красави. Це ж було вже. При Януковиче.
Ніхто і ніколи так не навчить "любити" росію, як сама росія! :wink:
(Насправді, не смішно.)

Цікаво, а до наших зелених тепер дійде, що в тих очах немає ні миру, ні дружби, ні надійності, ні братства? :hm:

От же ж погань яка, цей наш браток-гопник

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 ноя 2021, 23:20

@Vestnik_Stab
Варламов выпустил ролик про Украину за последние 30 лет. Совершенно чудовищное видео, которое по сути не про Украину, а про российско-украинские отношения. Лучше бы снимал про урбанизм.

Еще не смотрел, но выкладываю... интресно, комментатор прав? :hm: Посмотрим как будет время и желание...

:wink: На сейчас...
140786 - Украина-реалии New
Комменты под роликом аналогичные...

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 ноя 2021, 23:42

Изображение Изображение

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 ноя 2021, 00:01

Ого, у Паші-Мерседеса і його монахів рамси поплуталися :shok:

Що, спецоперація по дестабілізації, а точніше по знищенню України, добігає свого кінця? :hm: Вже ніхто не ховається. Все йде до того, щоб народ не витримав і вийшов на великий протест?

От давайте проаналізуємо.
*Керівництво держави - зграя якихось дурнів, які самі не розуміють як вони там опинилися і що з цим робити. (Насправді ні, верхівка дуже добре знає для чого вони зайняли ці місця. І мова не про незалежність нашої держави).

*Все частіше і частіше звучать російські наративи у всіх містах і селах.

*РПЦшні, а насправді ФСБшні попи поводяться вільно і свободно, вже, майже не приховують своєї ненависті до України.

*На мітингах антиваксів звучать гасла не проти вакцини, а подяка росії і одіннарод.

*ОПЗЖ підняли голови, відкрито розповідають про дружбу з ерефією, вітають путіна, ганьблять героїв України і заявляють, що вони будуть при владі.

*Ерефія блокує поставки вугілля, затримує наші вантажівки на кордоні

*Влада звертається до Білорусі (вважай до ерефії) за допомогою з постачання електроенергії
* І так далі і так далі....

Я тільки що шукав одне відео. Зайшов в ютуб і натрапив на якусь передачу на Прямому. А там, в студії сидить якесь опзжешне і так впевнено розповідає, що Революція Гідності це ..... (не хочу повторювати ту маячню), що це через події на Майдані ми втратили Крим і частину Донбасу, що СРСР побудувала фабрики і заводи, а Україна це..... (знову не хочу повторювати), що мільйони людей їх (опзж) підтримують, що декомунізація нам не потрібна, що запорєбрік наші браття і так далі. Правда, цьому опзжисту насували добрих таких тумаків і сказали, що опзж треба заборонити так само, як і комуністів. Я і завис, почувши все це :reyes: Аж забув чого я в той ютуб зайшов. І думаю, якщо він таке каже на Прямому, де йому чинять і вчинили опір, то що ж вони кажуть на Наш і на інших проросійських каналах?

Все це вони роблять монотонно і впевнено, знаючи нашу національну рису, що одного разу терпець урветься і тоді..... Ой....

І вони скрізь, вони сміливі стали. Вони знову, як ті таргани, по всій Україні розповсюджилися

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 ноя 2021, 00:06

Sanek писал(а):
04 ноя 2021, 23:20
Варламов выпустил ролик про Украину за последние 30 лет.
О! Я чекав на це. Хоча завжди думав, що краще буде, якщо він не буде знімати про Україну.
Здається, що я думав правильно :wink:
Та судячи з назви, з тої, що про президентів, вже стає зрозуміло, що щось не те!

Ну ладно, треба буде подивитися. А то виходить як у тих, що не дивився, але засуджую)))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 ноя 2021, 00:08

Sanek писал(а):
04 ноя 2021, 23:18
Если честно, то...
Вам так, да? Може це і правильно? :hz:
А всім теж так?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 ноя 2021, 00:42

От я чудо-юдо :ha: То опзжиста побачив, то Пашу-Мерседеса, то Варламова, то Гео Лероса)) Все прокоментував і справився :biggrin: А про те, що хотів, власне для чого і зайшов в цю тему, і те, що шукав на ютубі, так жодного слова і не сказав :mocking:
Так от кажу))))

Побачив я на Цензорі Дімочку нашого, Гордона, який віщає нам про вєлікіх і просовує вже нового кандидата.

Отакої :hm: А як всі ми добре знаємо, то через Дімочкін рот нам завжди заносять чергову муйню у наше життя. Так що ж виходить? Що вони порішали і вирішили, що Зелєчку на другий термін не треба, і готують нам новоє літцо? Організатора видающєгося :reyes:

А на ютуб я пішов, щоб пошукати може є окреме відео, щоб не з Цензора, та так і не знайшов, бо завис же від того, що почув від опзжиста)) І от поки я підвисав з відкритим ротом, побачив у стрічці ще одне цікаве обличчя :wink: Так я заскринів і несу сюди.
Изображение

Арсен Борисич повертається? :hm:

І зверніть увагу, що це все на каналі "Україна-24". Рінат Леонідич вже почав розкладати яйця у різні кошики, як він це завжди робить напередодні змін? :hm:

Інтерв'ю з Аваковим я не слухав.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 05 ноя 2021, 00:54

Warisdeath писал(а):
05 ноя 2021, 00:08
Вам так, да?
Таки да... мышиная возня :wink: Не интересно...
Warisdeath писал(а):
05 ноя 2021, 00:01
Що, спецоперація по дестабілізації, а точніше по знищенню України, добігає свого кінця
Нет, это еще не конец.

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 05 ноя 2021, 00:58

Warisdeath писал(а):
05 ноя 2021, 00:42
Що вони порішали і вирішили, що Зелєчку на другий термін не треба, і готують нам новоє літцо? Організатора видающєгося
Бывший министр внутренних дел Арсен Аваков хочет создать центристский политический альянс, об этом он рассказал в интервью каналу "Украина 24", вышедшем в эфир 4 ноября.

Ведущая Наташа Влащенко спросила о политических планах Авакова. Он ответил: "Я думаю, что Украина задолбалась от всех этих частных проектов, которые каждый строит под себя. Мало-мальски какой-то вылез политик – и уже говорит: "Все, я строю свой проект, у меня мои 2%, давайте срочно договариваться". Я думаю, что нужно говорить концептуальные вещи и в рамках этих концептуальных вещей наблюдать. Я сторонник баланса. Баланс – моя религия. Когда баланс существует, есть развитие для всех. Когда баланса нет, существуют проблемы".

Экс-министр продолжил, рассказав, что отвергает крайние политические идеологии – ультралевые и ультраправые.

"Я центрист. Но я признаю, что есть левые центристы, такие как [Дмитрий] Разумков, например, есть и дай бог ему здоровья, очень перспективный человек. Есть правые центристы – Гройсман Владимир Борисович, Арсений Петрович [Яценюк]. Есть Юлия Владимировна [Тимошенко] – она находится над всем. Есть [Олег] Ляшко – он просто есть. Есть [Игорь] Смешко, наверняка появятся другие люди. Давайте подумаем, чтобы все эти умные и разные люди попробовали сделать альянс, мезальянс – мне все равно, – который позволит сделать баланс, который бы двигал нашу страну вперед. Это то, чем я хочу заниматься. Да это политика, да это будет, я никуда не денусь и буду этим заниматься", – добавил Аваков.

Влащенко уточнила, как именно экс-министр планирует этим заниматься – как продюсер или как лидер новой политической силы.

"Я хороший продюсер, организатор, но я думаю, что продюсер – не та роль, которая мне прописана. У нас много продюсеров находятся при власти, а потом освободятся. Они будут заниматься продюсингом, а мы – политическим управлением страны", – отметил Аваков.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 ноя 2021, 01:09

Sanek писал(а):
05 ноя 2021, 00:54
Нет, это еще не конец.
А я не сказав, що це кінець. Я мав на увазі, що це черговий крок перед кінцем.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 ноя 2021, 01:13

Sanek писал(а):
05 ноя 2021, 00:58
"Я хороший продюсер, организатор, но я думаю, что продюсер – не та роль, которая мне прописана. У нас много продюсеров находятся при власти, а потом освободятся. Они будут заниматься продюсингом, а мы – политическим управлением страны", – отметил Аваков.
Просто згадаємо
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 05 ноя 2021, 01:14

Warisdeath писал(а):
05 ноя 2021, 01:09
це черговий крок перед кінцем
Пессимистично... :hm:
Или вас уже почещают мысли, что "лучше ужасный конец, чем ужас без конца"?
А вообще реально творится какая-то %уета...

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»