Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 авг 2021, 02:51

Sanek, Я зрозумів, що він про лідерів говорив. Я кажу про те, що виявляється сьогодні аж два канали транслювали його інтерв'ю, Інтер і Україна. Причому як я зрозумів то кожному каналу він давав окремо. І в наших ЗМІ було багато цитат. Я їх не відкривав навіть, ще й подумав, а де це він вже так розговорився? А коли я в твіттері побачив, що російський Комерсант "Ъ" пише про лідерів, які бояться приїхати, то прийшлося погуглити все-таки і дізнатися де, коли і що каже наш презкдент. От таким чином я і дізнався про ці інтерв'ю. Так коли я загуглив його фразу про лідерів, які бояться росії, то мені гугл видав тільки російські ЗМІ.
Изображение Изображение

А коли я загуглив цю ж саму фразу мовою, то з українських ЗМІ були тільки "Сьогодні", тобто ті, кому він давав інтерв'ю і вони його цитували. І то у заголовок були винесені зовсім інші слова, а не про боязнь лідерів. Більше ніхто з наших ЗМІ про це жодного слова.
А якщо вже і говорити про ці його слова, то тоді треба не виривати їх з середини і не обривати на пів-слова, а приводити повністю.
Ось що він сказав:
"Багато лідерів дуже бояться. Я навіть не хочу говорити, хто боїться. А ви побачите. Ви ж знаєте всіх лідерів, які підтримують Україну, не підтримують анексію, співчувають. Але на "Кримську платформу", ви ж розумієте, що всіх цих лідерів ми покликали. Бояться Росії. І це правда. Європа боїться Росії. Це треба визнати. І це нормально. Тому що коли ми в Україні це розуміємо, то ми розуміємо, що нам потрібно робити. Яка нам потрібна армія, який нам потрібен флот, яка нам потрібна "Кримська платформа", що нам потрібно робити з тимчасово окупованими територіями, що треба туди вкладати, що пріоритет – туди. Що треба забути суперечки, коли ми говоримо про мовлення, коли кричать, що не потрібно мовлення російською мовою. Ні.

Біля контактної лінії повинно бути наше, українське телебачення, як біля Криму, і там російською мовою фільми або програми. А головне — є новини. Реальні новини про те, яка Україна, про те, як вона піклується про своїх людей, про те, хто наш ворог і хто наш друг. Тому що зараз цього немає. І це велика інформаційна поразка. Люди ж не знають, які живуть не біля контактної лінії та в тих областях, що українське телебачення в багатьох таких куточках просто не показують. Закодоване телебачення, закодований супутник. Тому розкодувати це складно дуже, багато є питань. Тому щось треба відкривати, робити максимум так, щоби знайшовся контент, матеріал, справедливий, чесний. Тому що це – інформаційна втрата. Саме з цієї інформаційної втрати, ось з таких помилок, оце реальні помилки колишніх товаришів", — сказав він.
Що він казав про Кримську платформу повністю тут:
https://ukraina24.segodnya.ua/ua/vlast- ... -platforme
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 авг 2021, 14:51

Електронні паспорти відсьогодні прирівнюються до паперових.
Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 23 авг 2021, 23:03

Сергей Вишневский
29 июль в 02:50 ·
Ой. Розкажу вам про момент крутого і неочікуваного удару від конкурентів.
Контора Олімп була нашим конкурентом третього порядку. Тормознута, корумпована наскрізь, донецька ментальність, мутки з акцизами (слабоалкогольні марки на горілці) та інші афери. Білкова червона ікра замість натуральної в акції для товаровєдов, кидалово в домовленностях – класика донбаського бізнесу. Чувак на моїй позиції в Олімпі за 2 роки важкої праці купив собі один під’їзд в новобудові. Моя структура в 1200 чоловік витрачала 20 000 доларів зарплатні на день тільки на персонал. У них було не менше, але в більшості розкрадалося.
Але ось в цьому випадку я знімаю капелюх, потім знімаю скальп, потім роблю собі трепанацію і знімаю кришку черепа.
Був грудень місяць. Час важких перемов з мережами супермаркетів про долю полиці. Торги, підкупи, залякування, безжальна аналітика типу доля полиця/доля в продажах і безсонні ночі продажників. Час, коли дружини кей екаунтів мають воздєржаніє, бо тим вистачає сексу на роботі.
І от в розпал цих перемовин мережа Фуршет телефонує нам і каже – пацани, все пропало. Все, що ми вам наговорили відміняється. Тут вранці власник мережі сказав всіх слати нахєр і робити Олімпу повний фашизм на полицях. Ми нічого не розумієм, але цей рік ідіть в жопу, а потім звідти повертайтесь з грошима. Але цей рік ми продаєм тільки Олімп.
Пізніше картина прояснилась.
Всі знали, що власник Фуршету мав дружину Асію Ахат – наш дешевший варіант Ванесси Мей. На всіх касах Фуршету продавались диски Асії. Всі копоративи вона там пиляла скрипку. Ну ніби і фіг з ним. А от Олімпійці знайшли її простигосподи творчого агента і зробили пропозицію. Асія якраз вирішила не тільки пиляти інструмент, але і співати і вони зайшли з козирів. Типу – вражені вашим голосом, і от на скрипці ви даруєте всім слухові оргазми. Ми хочемо організувати вам тур по Україні на 9 великих міст. І от вам купа грошей на гарний звук та сцену. Але давайте якось зробимо, щоб ваш слухач після вашого концерту зайшов в Фуршет і зробив правильний вибір горілки, щоб запити той музичний екстаз. І Асія в якийсь чудовий ранок включила режим «мозкоклюй», який у кожної жінки прошитий з заводу-виробника (Привіт, Юлясику, ти щасливе виключення. Цьом-цьом-цьом). І власник мережі дав наказ. От воно – знання сімейної психології в бізнесі. Шикарне рішення, я так думаю.
137726 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 авг 2021, 01:11

ТСН вражає
Изображение

Співпадяння? Випадковість?
Не думаю :nea:
Н-да :sad:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 25 авг 2021, 09:43

Это кто по центру?
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 авг 2021, 12:36

Lis1980, По центру Ала Мазур. Та увага не на неї. Це взагалі дуже добре, що вона на сцені. Вона ж з онкологієї бореться, так що бачити її це радість.
Увага на їній одяг, точніше на кольори. От що мене взбісило.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 авг 2021, 12:38

Влад Бевх писал(а):
23 авг 2021, 23:03
Ой. Розкажу вам про момент крутого і неочікуваного удару від конкурентів.
Чесне слово не зрозумів. Два рази перечитав, а що не так?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 25 авг 2021, 12:39

Warisdeath писал(а):
25 авг 2021, 12:36
Увага на їній одяг, точніше на кольори. От що мене взбісило.
Голубой совсем не синий, красный сильно бледный, терракот, да и вообще :wink:
137775 - Украина-реалии New
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 25 авг 2021, 17:30

Видео с парада в ютуб выложила только "Радио свобода"
Наши не почесались.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 25 авг 2021, 17:36

Warisdeath писал(а):
25 авг 2021, 12:38
Чесне слово не зрозумів. Два рази перечитав, а що не так?
Нечесний маркетинг типа. Підкуп.

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 25 авг 2021, 20:21

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 авг 2021, 23:42

Lumen писал(а):
25 авг 2021, 12:39
Голубой совсем не синий, красный сильно бледный, терракот, да и вообще
Друже, Ви хочете мене запевнити, що Бєніни шльондри нарядилися на честь французьської революції? :wink:
Картина Делакруа - тролінг вищого рівня! :drink: Супер! Дуже влучно :good2:
"La Liberté guidant le peuple" («Свобода, що веде народ»)

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 авг 2021, 23:45

Влад Бевх писал(а):
25 авг 2021, 17:30
Видео с парада в ютуб выложила только "Радио свобода"
Та нє. Всі виклали, і навіть "Наш":

Парад до дня Незалежності 2021

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 авг 2021, 02:44

:hm:
Генерал СБУ, депутат Київради від "ЄС" Віктор Кононенко.
Изображение
Изображение
Коменти за посиланням, а один винесу сюди
Изображение

Сторінка на ФБ:Віктор Кононенко

Тут докладніше:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 авг 2021, 16:15

dnepr7, «Le Roi est mort, vive le Roi!» – «Король помер. Нехай живе король!»

Ви нам принесли заміну Шарію? Нє, він ще гірше. Що за совкодрочер? Хто такий? А що це за логотип антизаконний? Закон про декомунізацію чинний, а у нього радянський знак якості.
Де Ви їх находите?
Чи Ви не відчуваєте, що це прикацаплене творіння? Тут же по перших словах все зрозуміло.
Розбирати текст немає ніякого бажання, бо набридло відсортовувати по купкам лайно, яке Ви інколи сюди тянете. Маніпуляції чистейшої води

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 26 авг 2021, 16:24

Warisdeath писал(а):
26 авг 2021, 16:15
Що за совкодрочер?
Меня просто умиляют эти любители СССР 1986 года рождения! :fp: :wink:

Современное поколение юных совкодрочеров - просто фрики! Они даже не смогли пойти по пути, который озвучен киношным герром Мюллером. Следует признать, нацистский антураж и даже идеи всегда в моде, а совковая серость и убогость сходу и по умолчанию модной для масс быть не может, сколько бы товарищи ни старались. Нужен всеобъемлющий ребрендинг, но на это не способна даже матка совкодрочерства - современная РФ. Потому что нынешний режим в России антисоветский по духу, сути и идеологии. Вот поэтому гора и рождает мышей и мутантов. Куриц с гербами СССР, георгиевские ленты на 9-е мая и прочий цирк с конями. Вы или трусы оденьте или крестик снимите :old:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 авг 2021, 16:32

Я ж так просто не можу)))) Загуглив! :wink:
Мамарідна :fp: Зареєстровані ще у 1999 році. Виходить, що була створена, потім мабуть забута, а тепер вирішили підняти з трущоб.
Я не помилився. Совок живєє всєх живих та росія впердє братьяславянє с вєлікім і магучім російськім язиком :fp:

Ознайомтесь з їхньою програмою
Изображение

Далі за посиланням:

https://derzhava.org.ua/info/8/programa-partiyi

:bt:
На що вони сподіваються? Це агонія останків радянщини, совковості, страни совєтов.
Ну, якась купка маргиналів їх підтримає. І все.

Цікаво хто їх фінансує? Колишні риги, чи хтось напряму з росії?
Хоча, судячи по тому, як вони обурилися на санкції на Гужву і на блокування Страни, то може це і їхній проект? Не хочу розбиратися. Тут і без цього все "Ясно-Понятно" звідки ноги ростуть і яке сміття вони розповсюджують

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 26 авг 2021, 21:56

Warisdeath писал(а):
26 авг 2021, 16:15
dnepr7, «Le Roi est mort, vive le Roi!» – «Король помер. Нехай живе король!»

Де Ви їх находите?
Ну мне их сам Ютуб предлагает смотреть исходя из моей истории просмотров и подписок. У меня же на Ютубе свой канал и когда я что-то смотрю это все фиксирует анализирует поисковый механизм гугл и они вот считают что это мне может быть интересно.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 авг 2021, 22:41

dnepr7, Та я знаю як працює Ютуб і як він підкидає деякі відео.
Знаєте, я не модератор Ютубу, але мені теж здається, що Вам насправді це цікаво :yes:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»