На жаль так, але нехай це буде нашою найбільшою неприємністю і нашою найбільшою поразкою
Є набагато гірші події у нашому житті
У нас Зеленський - президент
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Sanek, Так само. Два роки його каденції - наче дурний сон, правда сон дуже довгий.
Таке враження, що все не по-справжньому.
Хоча нерви здають по-справжньому
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Виявляється, що у ЄВРО2020 англійці не пропустили жодного м'яча у свої ворота. О як!!!
А за поточний рік, тобто за 2021, їм забили лише 1 гол. Це були поляки і кажуть, що це було випадково.
П.С.
Це не виправдовування нашої поразки. Це я тільки що про це дізнався і повідомив вам.
А ви знали, що наш найвеличніший і з законопроектом про великий герб нас обдурив? Я ні. Мені тільки що ютуб приніс і я, м'яко кажучи, прихерів коли послухав розповідь геральдіста
Як же вони, а Зеленський особисто, ненавидять Україну
Це ж треба було, щоб саме така гидота сталася з нами
Чи викарабкаємося ми з цього лайна?
Наприклад я сприймаю не всі зміни. Як ось цю))) Я ще не доріс до такої культури Але я точно не засуджую. Люди різні і у кожного свої бажання. А ви як, камради?
Это выставка - и если есть желающие посмотреть на варианты такой моды это нормально. Многим женщинам в возрасте не все равно как они будут выглядеть при этой церемонии - это я знаю точно.
И Китае из человеческих эмбрионов суп варят и подают в кафе - им норм.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Доброго всім, сам фудбол дивився до останьої хвилини не дивлячись ні на шо ми пройшли в 1/4 фіналу, програма мінімум виконана програти чемпіонам не соромно, це опит і гра, добре якщо вонас чомуть навчит і через три роки ми сможемо досягти більшого, а то шо програли з таким рахунком прикро
Коли сідаєш грати будь готовий програвати молодці, но могли грати і краще.
Рост76, Цілком підтримую!
Мало того, що ми пройшли в 1/4 фіналу, ми, завдяки цьому, ввійшли в 8 найкращих команд Європи! Вісім!!!
Грали добре. Зараз треба зробити роботу над помилками і готуватися до ЧМ.
Организаторы конкурса "Мисс Украина" не могут найти 25 девушек с идеальной репутацией.
А всё из-за американских партнеров, которые ужесточили правила отбора – кроме красоты, должен быть высокий интеллектуальный уровень. Конкурсантки должны быть без имплантатов, наколотых губ, нарощенных волос и татуировок.
Кроме этого, директор конкурса Вероника Щипцова пожаловалась на одну из главных проблем — это предоставление девушками эскорт-услуг. Чтобы установить это, проверяют соцсети и ставят немало вопросов. Она отметила, что если на "Мисс Мира" попадет девушка с запятнанной репутацией, то это дискредитирует всю страну.
А це проблема. Бо ті дівчата, які підходять по заданим параметрам, як правило в таких конкурсах участі не приймають.
Warisdeath, проблема в другом - из тех, кто горит желанием участвовать, нынче трудно найти без татух и наколотых губ
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...