Нет, он делает то, что проистекает из его видения мира, его комплексов и умственных способностей... а также по сценарию "слуги народа" и наработок другого хитрого и наглого еврея... А то, что эти игры могут плохо кончится - такой вариант более чем вероятен
Так його бачення світу співпадає з московським баченням. В його голові точно немає і думки "Геть від москви". В його голові: та заберіть ви той Донбас, щоб я нічого не чув про війну. А Крим? Ну шо Крим? От зберу всіх, сядемо, побалакаємо, зробимо вигляд, що щось робимо. Заодно і розпилемо 5,5 млрд під це свято зі своєю шоблою.
О! Ще цікаве. Кримська платформа, як виявилося, теж не ідея зелених. Це ідея попередників.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Як Путін х**ло, так Зеленський брехло. На цинічній брехні йшов на президентство. На такій же брехні намагається утримуватися при владі. І під час виборчої кампанії, і тепер головним його медійним інструментом залишається канал Коломойського-Медведчука, який власники здали в оренду Офісу президента.
В четвер у сервільному інтерв’ю українській Скабєєвій-Мосійчук Зеленський вчергове допустив хамські випади на адресу лідера опозиції і п’ятого Президента і поширив російський наратив «війна тому, що на ній Порошенко заробляє».
Пане Зеленський, прокиньтеся, Порошенко вже понад два роки не Президент. Війна триває. Може, час в себе «заробітчан пошукати»?
Ваш час звинувачувати попередників канув в Лету. Давно настав час відповідати за власні недолугі дії і злочинну бездіяльність. За 150 тисяч померлих від коронавірусу, за даними Національної академії наук, бо МОЗ за вашої вказівки цю трагічну статистику занизив утричі.
За розграбований «антиковідний фонд» та велике крадівництво. За зруйновану міжнародну коаліцію на підтримку України.
За те, що «епоху бідності» ви перетворили на епоху злиднів, а замість обіцяного вами рік тому зниження тарифів на ЖКП удвічі Уряд сьогодні оприлюднив план їх постійного та невпинного збільшення.
За здачу росіянам спецоперації із затримання військових злочинців із банди Вагнера – сьогодні ви фактично виступили із явкою з повинною. Cам подзвонив шістці Путіна Лукашенку і все розповів. В інтерв’ю ви багато говорили про державну зраду – і у цьому геніальному розслідуванні вийшли самі на себе. Як юрист-недоучка маєте знати, що чистосердечне зізнання пом’якшує відповідальність.
«Європейська Солідарність» офіційно заявляє, що всі звинувачення, які сьогодні Зеленський озвучив на каналі Коломойського-Медведчука, є неправдою від першого і до останнього слова, і лише президентський імунітет захищає його від кримінальної відповідальності.
«Європейська Солідарність»
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
до проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».
...поточна економічна ситуація вимагає перегляду підходів до справляння окремих податків, як будуть направлені на:
...
- забезпечення мобілізації фінансових ресурсів до бюджетів різних рівнів у достатньому обсязі.
в частині адміністрування податків і зборів:
- надати право контролюючим органам стягувати податковий борг, який виник у результаті несплати самостійно визначеного платником грошового зобов'язання у податковій декларації або уточнюючому розрахунку, за рахунок готівки та/або коштів з рахунків у банках такого боржника за рішенням контролюючого органу без звернення до суду;
- встановити забезпечення податковою заставою донарахованих за результатами контрольно-перевірочної роботи сум грошових зобов’язань, на час адміністративного або судового оскарження;
- встановити тимчасове обмеження (за рішенням суду) у праві виїзду керівника юридичної особи – боржника за кордон до повного погашення податкового боргу;
- надати право податковим органам отримувати на запит інформацію (пояснення) від платника не лише по факту виявленого правопорушення, а й з інших питань, пов’язаних з оподаткуванням, можливих порушеннях у господарській діяльності платника, здійснених операціях;
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Так і бачу як квітне бізнес і як ми всі втомилися відбиватися від інвесторів, які будуть бігти до нас
Пі*ораси
П.С.
Саме огидне те, що тупа і ручна монобільшість може це протягнути
Саме огидне те, що тупа і ручна монобільшість може це протягнути
Не дай бог!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Відповідно до чинного законодавства інспектор праці може прийти до будь-якого роботодавця в будь-який день та час з метою перевірити оформлення трудових відносин.
"Для виявлення незадекларованих працівників, інспектор може безперешкодно проходити до виробничих, службових та адміністративних приміщень роботодавців, знайомитися з документами, ведення яких передбачено законодавством про працю, спілкуватися з працівниками та представниками роботодавця, ставити їм питання та отримувати пояснення.
При виявленні незадекларованих працівників невідкладно будуть вживатися заходи щодо притягнення до відповідальності за порушення у сфері законодавства про працю та податкового законодавства", - пояснили у Держпраці.
А не дохєра перевірок у ковідний період, тобто у той період, коли бізнес ледве виживає?
Ааааааа, вони ж "допомогу" давали. Аж по 8 тисяч. Треба ж тепер повернути все.
Во, во. Я коли побачив ту агітку, так одразу совок згадав
факт підміни трудового договору цивільно-правовим/договором про стажування
Ну а "выплаты в конвертах" вообще элементарно выявляются...
Правда, чует моя чуйка, что все закончится не столько "мобилизацией в бюджет", сколько увеличением дополнительных бонусов и бамажных котлет в карманах и барсетках у наших доблестных контроллеров...
10.04.2020
Уряд працює над тим, що вже у травні створити для українців, які залишилися без роботи через карантин, 500 тисяч робочих місць.
«Уже у травні створимо 500 тисяч робочих місць, щоб Україна не опинилася на порозі ще глибшою економічної кризи. Ми розуміємо, як це робити і що для цього потрібно. Є план, він щодня оновляється і ми все нові й нові дані до цього плану включаємо», - сказав Шмигаль.
Він додав, що нині при уряді працюють аналітичні центри, а також створено Раду з питань економічного розвитку, до складу якої увійшли найвідоміші українські та закордонні економісти і вчені.
22.04.2020
"Ще раз повернусь до тієї великої кількості робочих місць. Недорогих. Можу сказати умовно, поки ми ще рахуємо, але сума коливається 6000-8000 гривень.
Тобто це проста робота, на яку людина зможе прийти влаштуватись, і на наступний день вже її отримати.
Ну, наприклад, класти бруківку чи озеленювачем, і так далі. По-перше, ми таким чином приберемось у наших містах, районах і загалом в Україні за допомогою такої кількості і такої якості робочих місць. По-друге, як я вже казав, ми дамо змогу людям вже зараз заробляти мінімальні кошти.
500 тисяч робочих місць...які ми хочемо створити, вони дуже прості і, водночас, вони дадуть можливість людині місяць-два-три протриматись в умовах існуючих обмежень", - пояснює прем’єр.
Прем’єр зазначив, що такі робочі місяця дозволять "заробляти, а не чекати, що держава виплатить якісь мізерні кошти", за його словами мова йде про роботу у соціальній сфері, комунальній, бюджетній, або в сферах з невеликою заробітною платою.
Крім цього Шмигаль зазначив, що близько 170 тисяч робочих місць будуть створені у сфері дорожнього будівництва у цьому році.
"За нашими розрахунками, це близько 170 тисяч робочих місць тільки в сфері дорожнього будівництва, яке буде вже в цьому році. Звичайно, там вже багато людей працює, але, за розрахунками дорожників, при вкладені 80 мільярдів гривень в цю сферу, це додатково 20 тисяч додаткових основних робочих місць. Це тільки в цій сфері, а ще близько 150 тисяч супутніх.
От у нас є шанс створити декілька сотень тисяч робочих місць, не те що цього року, а буквально вже в ці місяць-півтори", - резюмує прем’єр.
25.06.2021
БЕЗРОБІТТЯ СЯГНУЛО РЕКОРДНОГО З 2017 РОКУ РІВНЯ
Станом на 24 червня 2021 року кількість зареєстрованих безробітних становила 354 тисячі осіб
У першому кварталі 2021 року рівень безробіття становив 10,5% – це найвищий показник з початку 2017 року. Про таке свідчать дані Держстату.
І з 1 липня підуть боротися з безробіттям
А заодно і поповнять бюджет держави свій. Бо криза ж, пандемія.
«Укрзализныця» продала металлолома на 1,2 миллиарда
С начала 2021 "Укрзализныця" провела в системе Prozorro.Продажи 43 аукциона по продаже лома черных и цветных металлов и получила 1 млрд 185 млн грн дополнительных доходов для компании.
"Укрзализныця" планирует в ближайшее время реализовать почти 2 тыс тонн лома цветных металлов и сплавов и получить от его продажи около 145 млн грн дополнительных доходов.
В "Приватбанке" заявили о масштабном сбое в системе
Из-за него в некоторых клиентов банка повторно списались средства. Суммы довольно разные – от 110 гривен до 1000.
Руководство банка уверяет, что они уже работают над решением этой проблемы и обещают вернуть в течение суток некорректно списанные деньги. Об этом заявил пресс-секретарь банка Олег Серга.
"Прошу прощения у некоторых клиентов нашего банка. Наши специалисты работают над решением проблемы. Некорректно списанные суммы будут возвращены в течение суток", – подчеркнул Серга.
Давно это было.Сидим мы с моим дядей,разговоры разные ведем.Я ругаю свое начальство,обзываю пид.рами.Дядя помолчав говорит:-Ты зачем пидорасов обижаешь? Они ведь только то и делают,что любят друг друга в попу.А для этих подлецов подбери другое ругательство.
«Укрзализныця» продала металлолома на 1,2 миллиарда
О, да це велике досягнення.
Тепер мабуть так.
Дохід отримано від непотрібу. Ніби це і непогано, що не викинули, а продали. Так, це непогано. Але вони з цією новиною носяться вже кілька днів. А правильно має бути так:
УЗ за такий-то період отримала такий-то дохід від послуг на....., від перевезення ...., від проведення інтернету в кожний вагон, від покращення обслуговування..., від того і того. І невеличке пояснення, що у такому-то періоді УЗ мала витрати, навіть інколи і збитки, від того, що кошти були витрачені на покращення, вдосконалення, модернізацію, ремонт, закупівлю нового обладнання, посуду, білизни, спецодягу, кондиціонерів, унітазів, кранів і т.д. І от тепер ці витрати дають дохід, а згодом і дадуть прибуток.
І тільки після цього написати, що також УЗ отримала інший дохід від продажу металобрухту.
Але ж ні. Мало того, що ніякого покращення геть немає, так вони ще і продаж металобрухту подають, як велику перемогу.
Ну да, треба ж якось Сірьоніни 332 тищі зарплати зелібобікам пояснювати. А інші знову трохи пообурюються і забудуть, бо ми їм нову муйню підкинемо. І так по колу.