Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 03 июн 2021, 22:12

Lis1980 писал(а):
03 июн 2021, 20:14
В ЛДНР МТС работает. Но им пользуются только для звонков родне в Украину либо для всяких Приват24. Потому что дорого. По месту у них более дешевые свои операторы на базе отжатых вышек Киевстара - один в ДНР, другой в ЛНР. Феникс и Лугаком.. Месячный тариф безлимит 50 руб. или 20 грн..
Оборудование на тех бывших вышках Киевстара старое быстрый интернет не тянет - да и номера эти Феникс и Лугаком это фуфло - на них можно дозвониться только внутри сети - а выход наружу через шлюзы iP телефония и прочее - потому что те префиксы они сами себе выдали - а Украина их комутацию у себя не прописала.

Если бы мы там наладили нормальную СВОЮ мобильную связь - могли бы и слушать и отслеживать передвижение абонентов. И интернет-трафик ихний фильтровать выуживая оттуда что-то нам интересное.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 июн 2021, 22:16

dnepr7 писал(а):
03 июн 2021, 22:12
Если бы мы там наладили нормальную СВОЮ мобильную связь
Там мы НИЧЕГО сделать не можем... поэтому бы остается бы :wink:

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 04 июн 2021, 02:16

131907 - Украина-реалии New

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 04 июн 2021, 08:33

Аня, завидовать грех!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 04 июн 2021, 08:43

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 04 июн 2021, 10:22

131913 - Украина-реалии New
Свершилось! "Укроборонпром" заключил соглашение с канадскими компаниями на производство стрелкового оружия и боеприпасов на новом патронный завод в Украине. О необходимости патронного завода в Украине не говорил только ленивый. И вот вроде бы хорошая новость.

Но меня все равно терзают смутные сомнения, что ничего не получится. Очень уж настораживает, что Gl Munitions Inc. и Waterbury-Farrel. - кампании, со стороны Канады - были созданы в начале 2021 года. Очень похоже на хитрую схему по отмыву бабла. За то первое время власть сможет пиариться на том, что "обязательно построим завод". А потом... будет потом.

https://mil.in.ua/uk/news/patronnyj-zav ... nadtsyamy/

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 июн 2021, 16:13

Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 июн 2021, 18:29

Sanek писал(а):
03 июн 2021, 22:16
Там мы НИЧЕГО сделать не можем... поэтому бы остается бы :wink:
Одна базовая станция GSM-900 покрывает связью круг диаметром 70 км. То есть к примеру поставив БС в 5 км от линии разграничения мы сможем сделать покрытие на 30 км вглубь территории ЛДНР что очень много.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 июн 2021, 18:36

Lis1980 писал(а):
04 июн 2021, 08:33
Аня, завидовать грех!! ;)
Да пусть бы хоть в одежде из листового золота ходили - лишь бы нормальные законы принимали - для людей для страны. Но они не принимают ничего нормального.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 04 июн 2021, 21:45

dnepr7 писал(а):
04 июн 2021, 18:29
Одна базовая станция GSM-900 покрывает связью круг диаметром 70 км.
Так стоят же станции в той же Авдеевке. Но покрытие от них только на окраине Донецка.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 июн 2021, 00:37

Sanek писал(а):
03 июн 2021, 21:47
А вот эти два интервью прослушал с огромным удовольствием! Как всегда на высоте!!!
З превеликим задоволенням послухав. Зазвичай я такі довгі відео слухаю, коли щось роблю. А ці сів і послухав. Супер! А з Дроздовим два рази супер супер. Не помітив, як час пролетів.

Єдине, що мені завжди не подобається у Портникова, так це те, коли він каже, що нас врятує тільки смерть путіна. І в першому інтерв'ю з Калнишем (до речі, у нас на форумі це не повне інтерв'ю) він теж про це каже. Я звичайно сократив тезу, ну, думаю, що ви зрозуміли про що я. При всій повазі до Віталія Портникова, ця теза, точніше, як тепер модно казати, цей наратив, мені не подобається. От він каже, що і армію будувати нам треба, і державу будувати треба, і сильними становитися треба, і все інше, що робить нас заможними і незалежними треба робити, і в той же час після всього цього бац, і як в тій казочці, про іглу, яка у яйці. Чому він не продвигає ідею про те, щоб послаблювати росію, самого путіна і його вплив, давити санкціями, які приведуть до банкрутства кооператива "Озеро"? :hm: Чи він насправді розуміє, що цього не буде, тому і не каже про це?))
А ще не подобається, що розглядається варіант збереження/незбереження України в кордонах до 2014 року, і ніколи не розглядається варіант розпаду/нерозпаду росії.
На мій суб'єктивний погляд, це приводить до того, що підсвідомо заселяється думка, що наш ворог настільки сильний і могутній, що нам ніколи нічого не вдасться. А то спочатку нам розповідають що треба робити, а потім одним-двома словами відбивається бажання.

До речі, так не тільки Портников каже. Петро Олексійович і багато інших поважних політиків теж завжди кажуть фразу, що "ключ у кремлі". Воно то так і є. Тільки здається, що після таких тез і фраз треба обов'язково додавати, що нашою метою має бути здобути цей ключ і так далі.

Да, реальність наша - вона дуже сувора, але ж трохи надихаючого і стимулюючого все-таки не заважало б!
ІМХО.
Ну, то таке. Така моя думка))

А, взагалі, Портникова дійсно треба слухати. У нього завжди багато корисного, просвітницького, і дуже гарна аналітика. І краще нехай таких, як він буде багато, ніж шаріїв і гордонів. Він сам якось казав, що зараз його дуже багато на різних ефірах, щоб достукатися до якомога більшої частини наших громадян. А от коли ми епоху популізму переживемо і наш народ навчиться думати, то тоді ми його будемо не так часто бачити і читати.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 05 июн 2021, 00:49

Warisdeath писал(а):
05 июн 2021, 00:37
так це те, коли він каже, що нас врятує тільки смерть путіна.
Warisdeath писал(а):
05 июн 2021, 00:37
На мій суб'єктивний погляд, це приводить до того, що підсвідомо заселяється думка, що наш ворог настільки сильний і могутній, що нам ніколи нічого не вдасться.
Все верно говорите, камрад! Под вывеской "реализма" очень легко подогревать уже имеющуюся у нас как нации и страны выученную беспомощность... Это очень плохо! Ее, наоборот, выкорчевывать и уничтожать нужно, а не лелеять... Хотя может в этом и реализм, указать, что в случае Украины это невозможно... Ну тогда получается, что еврей Портников считает украинцев неспособными ни на что, а это уже сионизм!!! :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 июн 2021, 00:53

dnepr7 писал(а):
04 июн 2021, 18:29
То есть к примеру поставив БС в 5 км от линии разграничения мы сможем сделать покрытие на 30 км вглубь территории ЛДНР что очень много.
Станції є. Але там глушать всі сигнали. Я не спеціаліст у цих питаннях і яка назва спеціального обладнання, але знаю точно, що з рахи таке обладнання завезено, щоб глушити сигнали з підконтрольної території України. Ви, я дивлюсь, в цьому розбираєтесь, тому зрозумієте що це за обладнання. А ще мені казали, що коли у орків профілактика, то українське радіо пробиває по всій території і грає навіть у маршрутках. За телебачення не скажу, бо ті, хто це розповідав телевізор не дивляться.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 05 июн 2021, 01:04

Bikini писал(а):
04 июн 2021, 21:45
Так стоят же станции в той же Авдеевке. Но покрытие от них только на окраине Донецка.
Там могут стоять станции GSM-1800 или специально передатчики малой мощности чтобы не глушить рядом стоящие вышки - те которые уже не работают в Донецке. Это все решается технически - просто этим никто не занимается. Такое впечатление что это типа просто проблема операторов состовой связи что там нет нашего покрытия - а к безопасности государства это не имеет отношения.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 05 июн 2021, 01:08

dnepr7 писал(а):
05 июн 2021, 01:04
чтобы не глушить рядом стоящие вышки - те которые уже не работают в Донецке
Вам же уже написали... МТС в Донецке РАБОТАЕТ как и мтс-ные вышки там! Вопрос в том, что их местные операторы дешевле и основная масса разговоров идет через них...

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 05 июн 2021, 01:13

Warisdeath писал(а):
05 июн 2021, 00:53
Станції є. Але там глушать всі сигнали. Я не спеціаліст у цих питаннях і яка назва спеціального обладнання, але знаю точно, що з рахи таке обладнання завезено, щоб глушити сигнали з підконтрольної території України. Ви, я дивлюсь, в цьому розбираєтесь, тому зрозумієте що це за обладнання. А ще мені казали, що коли у орків профілактика, то українське радіо пробиває по всій території і грає навіть у маршрутках. За телебачення не скажу, бо ті, хто це розповідав телевізор не дивляться.
Вся эта аппаратура по глушению она аналоговая и не особо точная. Если бы они ее настроили на глушение диапазона GSM900/1800 то у них и местный провайдер Феникс не работал бы - а он работает.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 июн 2021, 01:21

Sanek писал(а):
05 июн 2021, 00:49
Ну тогда получается, что еврей Портников считает украинцев неспособными ни на что, а это уже сионизм!!!
Та нє. Якби він так думав, то риторика була зовсім іншої. От в їхній співрозмові з Остапом вони аналізують, пояснюють причини всієї цієї безпорадності і меншовартості. Він же і каже, що нам обов'язково цього треба позбутися. Він завжди призиває до самоідентифікації, до того, щоб вилікуватися від колоніального синдрому.

На мою думку це прийом холодного душа. Що треба вже вилазити з своїх коморок, бо інакше буде все погано. Просто, особисто мені, хотілося б почути чогось трохи оптимістичнішого))
А ще знаєте як часто буває у тих, хто дуже розумний і багато чого розуміє, так для них деякі речі просто за замовчуванням само собою зрозуміло, що цього і пояснювати не треба. Треба зазначити, що Портников один серед тих небагатьох, хто дійсно дуже все пояснює і аж розжовує. Може у нього є план? Спочатку розшевелити, розтлумачити, вивести з інфантильного стану, а потім вже і про проблеми насущні вести розмови і як нам їх подолати.

А з іншого боку ті, хто його слухають, вони ж і самі додумати можуть. А ватастан його ні в якому разі слухати не буде)) Для них це іноземна мова. Причому і в прямому, і в переносному сенсі :wink: як за мовою, так і за змістом))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 05 июн 2021, 01:33

Warisdeath, вы так надеетесь, что кого-то можно расшевелить... есть хорошая пословица - рожденный ползать - летать не будет! :wink:
А Портников очень умный, да... он же сказал кем он себя видит - прогрессором из фанастики Стругацких... то есть я умный, вижу все глобально, в 23 года предсказал развал СССР... вы все суетитесь, а история играет вдолгую и ее пути если знаешь и анализируешь предсказуемы... Такой себе тип влюбленного в себя и свой интеллект (а есть за что!) аналитика-наблюдателся :old:

Но нужно отдать долное, кукушка у него работает очень хорошо, просто отлично!
Январь 2018 года :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 июн 2021, 01:41

dnepr7 писал(а):
05 июн 2021, 01:13
Вся эта аппаратура по глушению она аналоговая и не особо точная. Если бы они ее настроили на глушение диапазона GSM900/1800 то у них и местный провайдер Феникс не работал бы - а он работает.
Може і так. Я не розбираюся у цих питаннях. От ще згадав, зараз Вам розкажу як там все було, може Вам це стане трохи зрозуміліше. А може ні?)))
У лютому 2015, перед боями за Дебальцеве, оркі рублять КиєвСтар. Ці вишки потім вони переведуть на Фєнікс. Через кілька місяців вони обрубили Лайф. Здається, що і обладнання Лайфа вони теж задіяли у своїх віджимах. Не знаю цього точно. Пам'ятаю, що казали, що лайфовське обладнання було новим і вони дуже цьому раділи, а чи вдалося їм щось з ним зробити, чи ні, не знаю. Потім, десь у 2016 вони провайдерів інтернету заставили переобладнатися на росію, навіть на Казахстан, ще там кудись. У 2018 вони вирубили МТС на кілька місяців. За цей час, як вирубили останній мобільний зв'язок, залишенцям нічого не залишалося робити, як перейти на Фєнікс. Потім МТС вони включили, але вже багато людей не повернулися, а так і залишилися на місцевому операторі. А самі орки, їхні главарі, користуються Фєніксом, або російськими операторами.

Коли наші запустили вишку на Карачуні, то сигнал пробив по всій орділії. Але через кілька днів вони його заглушили. Зараз там тільки на лінії розмежування, у сірих зонах, або, хто ближче до передової, все працює. І Лайф, і КиєвСтар, і МТС, і українське телебачення з радіо. А глибше на окуповану територію, ні, не працює.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 05 июн 2021, 01:49

Sanek писал(а):
05 июн 2021, 01:08
Вопрос в том, что их местные операторы дешевле и основная масса разговоров идет через них...
Я вот думаю что Украина имея возможность прослушивать эти рахговоры и определять даже примерное местонахождение абонентов - очень бы много выиграла. А операторов наших нагнуть чтобы они для ОРДЛО сделали дешовые тарифы - не проблема.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»