Украина-реалии New
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Sanek, Не зрозуміло лише одне: чому вони не об'єднуються? У них обох дуже багато спільного. У них, майже, однакове бачення світу в цілому, і України у цьому світі. У них один ворог - національно-демократичні сили України, партія ЄС і її лідер, зокрема. Стільки спільного, а вони борються один з одним.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Иногда борьба среди единомышленников гораздо круче по накалу чем среди явных антиподов... вспомните троцкистов с бухаринцами

Или как китайские коммунисты "уважали" советских во времена Хрущева и позже...
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Полковник
Украина-реалии New
Не нужно себя сдерживать - здоровье испортите.Warisdeath писал(а): ↑12 мар 2021, 23:06А чого Роман Цимбалюк досі у москві?
П.С.П.С. Послухав президента і вже більше години стримую себе, щоб не коментувати.
Я лично этого Цимбалюка сильно не люблю.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
dnepr7, Та то я себе стримував, щоб не коментувати промову президента. І не стримався)))) все одно прокоментував.
А Цимбалюка я дуже рідко слухаю. Згадав про нього саме з того відео, що Ви принесли і тому виникли питання по ньому. Нічого не можу сказати, може і є якийсь сенс його знаходження на московіїї, хоча особисто мені це зрозуміти важко. Я не розумію навіщо? Що такого корисного від його перебування там для нас? Якась важлива новина, про яку він дізнається першим і сповістить нас? Так це навряд чи. Зараз, завдяки соцмережам, часто ЗМІ тягнуть новини звідти, а не навпаки. Мабуть йому самому подобається москва, що він там залишився?
Не хочу впадати в конспірологію, але насправді це дуже дивно виглядає у сучасних стосунках між двома нашими країнами. У нього акредитація там, йому дозволено ставити незручні питання путіну на конференціях, він веде свій блог на ютубі, і, при всьому цьому, він там себе вільно почувається.
А Цимбалюка я дуже рідко слухаю. Згадав про нього саме з того відео, що Ви принесли і тому виникли питання по ньому. Нічого не можу сказати, може і є якийсь сенс його знаходження на московіїї, хоча особисто мені це зрозуміти важко. Я не розумію навіщо? Що такого корисного від його перебування там для нас? Якась важлива новина, про яку він дізнається першим і сповістить нас? Так це навряд чи. Зараз, завдяки соцмережам, часто ЗМІ тягнуть новини звідти, а не навпаки. Мабуть йому самому подобається москва, що він там залишився?
Не хочу впадати в конспірологію, але насправді це дуже дивно виглядає у сучасних стосунках між двома нашими країнами. У нього акредитація там, йому дозволено ставити незручні питання путіну на конференціях, він веде свій блог на ютубі, і, при всьому цьому, він там себе вільно почувається.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New

Состоялся визит делегации представителей деловых кругов КНР в Республику Крым
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Warisdeath, "вагомим буде хіба слово США"
Срал Китай на США с высокой колокольни... хотя по-восточному это не показывает
Срал Китай на США с высокой колокольни... хотя по-восточному это не показывает

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Sanek, Про це і мова. Просто спільними зусиллями можна було б щось робити. А хто? Хто з наших і що буде робити у цьому напрямку? Я, навіть, не про США. Я про наших. Сьогодні вже 15 число. Що ми почули від нашого МЗС, або від влади про те, що китайці приїхали в Крим? Приїхали вони туди 10-го числа. Зато ми почули про Мотор Січ і про те, що китайці висталяють нам рахунок. Хоч щось було про ці відвідини?
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Сначала продаем... затем откатываем назад... нужно было изначально зарубить саму возможность продажи. А так сиськи помяли и киданули китайцев... а они, сцуко, злопамятныеWarisdeath писал(а): ↑15 мар 2021, 01:56Зато ми почули про Мотор Січ і про те, що китайці висталяють нам рахунок.

-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
Украина-реалии New
Нардеп Александр Дубинский исключен из числа членов пропрезидентской партии «Слуга народа». Причина - нарушение устава и неповиновение руководящим органам. Об этом сообщается на сайте «СН».
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
Украина-реалии New
"Слуга народа" ведёт переговоры с "Батьківщиной" насчёт создания коалиции. Об этом сообщил нардеп от "Батьківщини" Волынец, добавив, что ещё с прошлого года переговоры идут напрямую между Тимошенко и Зеленским.

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Скоріше б вони злигались. Ще жоден не залишився у своєму кріслі після дружби з самкою богомола.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Этим самым РФ демонстрирует всему миру что у них демократия.Warisdeath писал(а): ↑14 мар 2021, 22:27dnepr7 Не хочу впадати в конспірологію, але насправді це дуже дивно виглядає у сучасних стосунках між двома нашими країнами. У нього акредитація там, йому дозволено ставити незручні питання путіну на конференціях, він веде свій блог на ютубі, і, при всьому цьому, він там себе вільно почувається.
-
- Полковник
Украина-реалии New
Если КНР введет санкции против Украины например остановит торговлю - нам это будет БОЛЬНО.Warisdeath писал(а): ↑15 мар 2021, 01:56Sanek, Про це і мова. Просто спільними зусиллями можна було б щось робити. А хто?