Когда кажется, что хуже не может быть, становится еще хуже.
Об эмиграции не задумывались?
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Я что-то пропустил? Она у нас уже закончилась, чтобы начаться? ;)
Окопная война с вялыми перестрелками да имеется. Однако видимо руководство Украины - и политическое и военное - вдохновилось успехами Азербайджана в Нагорном Карабахе - и решили повторить этот опыт у нас.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Lumen, жаль что Моторсич похоронят - так же как и все остальное антонов юмз и прочие осколки оставшегося от СССР высокотехнологичного промышленного ресурса.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
А чого Роман Цимбалюк досі у москві? Він на якомусь каналі дає репортажі? Пам'ятаю коли я ще хоч інколи дивився телевізор, ще до війни, то чи на Інтері, чи на 1+1, чи ще десь, у підсумкових новинах тижня з ним було підключення і він розповідав нам а що там на росії. А зараз є таке? Хтось з камрадів може сказати?
Якось дивно це, що він там працює. Принаймні, на мій особистий погляд це дивно. Може насправді це і нормально? Працює він від агенства УНІАН. Ця агенція входить до медіахолдінгу ІВК.
Здається там більше немає акредитованих українських журналістів, крім нього?
Це таким чином нам раха демонструє нібито демократію, мир, дружбу, фестиваль? У нас же немає акредитованих російських журналістів, а вони такі всі із себе добрі люди...
П.С. Я не наводжу наклеп на Романа Цимбалюка. Просто послухав його на ОМчику, що Днепр7 виклав, і чогось ці питання у мене виникли.
П.С.П.С. Послухав президента і вже більше години стримую себе, щоб не коментувати.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
І ще питання.
У нас РНБО перетворюється у орган замість судов, поліції, СБУ, ДБР і всих інших правоохоронних і силових органів?
Послухав президента і вже більше години стримую себе, щоб не коментувати.
Вам понравился борзый пацанчеГ или наоборот?
Я тоже послушал... ноу комментс...
По плодам их узнаете их. Собирают ли с терновника виноград, или с репейника смоквы?
Так всякое дерево доброе приносит и плоды добрые, а худое дерево приносит и плоды худые.
Не может дерево доброе приносить плоды худые, ни дерево худое приносить плоды добрые.
Всякое дерево, не приносящее плода доброго, срубают и бросают в огонь.
Итак по плодам их узнаете их... (Матфея. 7:16)
Sanek, Це само собою І це нікуди не ділося, як я себе не пересилюю. Але, повірте, при всьому цьому, об'єктивне судження я не втратив. І коли щось добре, то я так і кажу, що тут вони зробили хорошо. На превеликий жаль, це трапляється дуже рідко.
А сьогодні черговий фарс і окозамилювання. Власне, як і вчора на брифінгу після засідання РНБО. Якщо поверхньо, то здається, що зайнялися добрими справами, а коли слухаєш уважно, та ще й думаєш, то розумієш, що все це бурхлива діяльність ні про що. Але гасла такі звучні.
Ну до чого ця ревізія голосування? Немає ніяких законних підстав наказування. Депутати не несуть юридичної відповідальності за голосування.
Конституція України - Розділ IV
Треба працювати з авторами цієї угоди, а не з депутатами. І такий кумедний збіг обставин, що один з авторів цих угод - заступник Данілова. І він на засіданні голосував. Ну не сюр? В такому разі, йому треба було вийти разом з Даніловим і сказати, що я тоді, 11 років тому, розробляв ці угоди тому що..... А тепер я отямився, тому що....
А вони депутатів чмарити будуть. Так почніть тоді з Леоніда Макаровича, який з самого початку не розставив всі крапки над і в цьому питанні. Потім перейдіть до Леоніда Даниловича, при якому у конституцію 1996 року вписали, що ЧФ ерефії базується у нашому Криму. І так далі. А то так, аби оголосити, що депутатів ганяти будемо. Їхньому електорати зайде на ура під аплодисменти.
Тільки ж вони і самі собі ямку викопали))))) Завтра їхня монобільшість буде боятися голосувати з такими розкладами
А Зе практично повторив те, що вчора казав Данілов. Правда зі своїми особистими вставками одного прізвища, яке не дає йому спокою, ще й перефразував відому фразу з котлет на цукерки. Ну то таке. Я, навіть, на ці фантомні болі вже не звертаю уваги. Якби не згадав, то можна і злякатися, а шо сі сталося))))
Мені дуже не сподобався посил нашим союзникам. Він ледве не сказав відкритоим текстом: відчепіться. Ми будемо робити, те, що нам хочеться. І це погано. І він за 9 хвилин своєї промови так і не сказав, а кому конкретно ми даємо здачі і за що?
Це коротко про те, що не сподобалось. Виходить, що закони не закони, можна робити так, як хочу, прикриваючись начебто благородними справами. Та ще й союзників шлемо нахєр.
От так. Не хотів коментувати, а не вийшло.
Та не хочу тому, що я, як отой старий дід, бу-бу-бу і бу-бу-бу. Самому гидко вже.