Sanek, Та яка різниця що там скаже Льоха. Вже його слова ніхто не чує. То так, поразважатись, або позлитись.
А якщо серйозно, то мені дуже хочеться знати підстави для цього рішення. Воно мені подобається. Дуже. Я задоволений, так. Але які наслідки? Маю на увазі юридичні.
- Чи є таке право, щоб рішенням РНБО таке зробити?
- Чи потрібно для цього ще якесь обговорення, у ВР, наприклад, чи ще десь?
- Чи може потрібно рішення суду?
- Які права у власника каналів, як він може відстояти їх? У суді? У якому?
Це все дуже серйозно. Треба терміново прочитати рішення РНБО, тобто треба знати на яких підставах вони це зробили.
Якщо у Медведчука, Козака, Портнова знайдеться хоч якась юридична зачіпка (а вона без сумніву знайдеться), то такий вий підніметься на болотах, що ми і уявити собі не можемо. Більше того, вони зможуть відсудити, а це вже удар по іміджу, по інституціям, по країні.
Ну, і ще один важливий нюанс чому хочеться ознайомитись з підставами. Тому що, може завтра так вчинять і з іншими каналами, якщо підставою стало лише незадоволення тим, що найвеличнішого там критикують.
З однієї сторони підтримую обома руками, а з іншої все напружено. Бо, знаючи, як ці зелені у всьому недолугі, чи не натворили вони біди цим своїм рішенням?