Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 фев 2021, 00:32

Warisdeath писал(а):
02 фев 2021, 23:55
Оце так номер. Неочікувано! Класово!!!
Ну так грязью его поливали... вот он и ответил! :wink: Ну а что, здесь красавчег... даже Петя на такое не наважився :wink:
Послушайте мощно взорвавшийся пукан! :bomb: :lol:

112-й теперь только на ютюбе :music:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 фев 2021, 00:41

Вадік, як завжди, дурня вмикає
Изображение

Чекаємо, що буде казати Арестович. Бо це ж на його думку українські канали :wink:

А ще дуже цікаво "А що сі сталося?" :hm: У Зе ще не було ніякого спілкування з новообраним президентом США. Вчора лише Кулеба поспілкувався зі своїм колегою, Тоні Блінкеном. Сказав, що дуже задоволений розмовою, сказав, що у відносинах починається новий день
Изображение
Потім весь такий задоволений спілкувався з Боррелем і запропонував йому, щоб ЄС застосували нові санкції проти росії.
Ввечері виключили Дубінського з фракції.
А сьогодні такі сміливі дії. Добрі дії. Правильні. Довгоочікувані.

Тааак, цікаво, дуже цікаво.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 фев 2021, 00:42

Sanek писал(а):
03 фев 2021, 00:32
Послушайте мощно взорвавшийся пукан!
Знаєте, а я послухаю. Тепер послухаю. Я довго чекав цього))))) Це той випадок, коли я буду слухати Шарія :wink:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 фев 2021, 00:49

Бомбонуло
Изображение
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 фев 2021, 00:57

Warisdeath писал(а):
03 фев 2021, 00:41
Чекаємо, що буде казати Арестович.
Скажет, "что, порохоботики, и это вам не нравится? Идиоты упоротые! У мальчика есть яйца в отличии от вашего сивого гетьмана, который только на словах, а на деле одна шайка-лейка!" :wink:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 фев 2021, 01:04

Warisdeath писал(а):
03 фев 2021, 00:41
А ще дуже цікаво "А що сі сталося?"
Кирилл Тимошенко "сталося" :wink:
Причем тут Байден? Рейтинг идет вниз, против Зе два фронта - как слева, так и справа. Решил нанести удар по одному из, понимая что ватный лехторат майданить не будет... Удастся, мы будем иметь своего Путина :wink: И еще выбирать Зе на второй и т.д. срок... возможно...

Будет ли война (обострение на Донбассе)? Хз? :hm: Не исключено... хотя видимо надежда на то, что Россия погрязает в своих проблемах и новую администрацию в США...

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 фев 2021, 01:07

Ну если рассматривать вопрос в сферическом вакууме, то юридически это незаконное решение и реальное "что хочу, то и ворочу"... к чему такое приводит, мы можем наблюдать на примере некоторых республик бывшего СССР. Но с другой стороны, а как по-другому? На войне все средства хороши! :wink:
120594 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 фев 2021, 01:12

Sanek, Та яка різниця що там скаже Льоха. Вже його слова ніхто не чує. То так, поразважатись, або позлитись.

А якщо серйозно, то мені дуже хочеться знати підстави для цього рішення. Воно мені подобається. Дуже. Я задоволений, так. Але які наслідки? Маю на увазі юридичні.
- Чи є таке право, щоб рішенням РНБО таке зробити?
- Чи потрібно для цього ще якесь обговорення, у ВР, наприклад, чи ще десь?
- Чи може потрібно рішення суду?
- Які права у власника каналів, як він може відстояти їх? У суді? У якому?

Це все дуже серйозно. Треба терміново прочитати рішення РНБО, тобто треба знати на яких підставах вони це зробили.
Якщо у Медведчука, Козака, Портнова знайдеться хоч якась юридична зачіпка (а вона без сумніву знайдеться), то такий вий підніметься на болотах, що ми і уявити собі не можемо. Більше того, вони зможуть відсудити, а це вже удар по іміджу, по інституціям, по країні.

Ну, і ще один важливий нюанс чому хочеться ознайомитись з підставами. Тому що, може завтра так вчинять і з іншими каналами, якщо підставою стало лише незадоволення тим, що найвеличнішого там критикують.

З однієї сторони підтримую обома руками, а з іншої все напружено. Бо, знаючи, як ці зелені у всьому недолугі, чи не натворили вони біди цим своїм рішенням? :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 фев 2021, 01:20

Sanek, Майже одночасно однакові думки написали :hi: Тільки, як завжди, Ви коротко і чітко, а я порозвозив трохи))))

Ви кажете, що
Sanek писал(а):
03 фев 2021, 01:07
На войне все средства хороши!
Це так. Але ж у них немає війни. Її також немає для багатьох жителів нашої країни.
А якщо і є, то треба уточнити про яку війну і з ким? Ви і я про війну з росією. А вони може про конфронтацію з заходом? :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 фев 2021, 01:37

Warisdeath писал(а):
03 фев 2021, 01:20
Це так. Але ж у них немає війни.
Война в нашем мире не заканчивается ни на секунду... политическую я имел в виду :hi:
Решение тактически верное... поглядим на последствия :hm: А никто бузить и не будет - Аваков-то не зря министр :secret: Следующий на очереди Порошенко, зуб даю! И как бы раз! - у порохоботской братии выбили основной козырь "пророссийский реванш"... ситуация интересная, но непредсказуемая :music:

Но то что Зеленский не прочь побыть местным Бердымухамедовым это однозначно :wink:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 фев 2021, 01:45

112-й онлайн на ютюбе душещипательное зрелище :rofl: :rofl: :rofl:
Ведущие с траурными лицами... сейчас вещает Ганна Герман... мол, люди которые за спокойное развитие страны, вряд ли выйдут на майдан защищать свободу слова :wink: что дальше и как быть я не дослушал...

Телеканал - это команда журналистов, ведущих, обслуживающего персонала. Завтра массово начнутся увольнения, потому что с ютюба сыт не будешь и денег не дадут... Интересна реакция Москвы... они сейчас заняты Навальным, видимо завтра что-то выдадут...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 фев 2021, 02:00

Sanek писал(а):
03 фев 2021, 01:37
у порохоботской братии выбили основной козырь "пророссийский реванш"..
Я тисячу разів казав і ще раз скажу, що для любого адекватного порохобота, свідомого українця цей козир геть не потрібен. Нам НЕ ПОТРІБЕН реванш, нам ПОТРІБЕН рух геть від москви. Нам потрібна сильна армія. Нам потрібна міцна держава, щоб ніколи ніяка російська нечисть навіть подумати не могла щось у нас відібрати. І якщо Зеля отямився і почне рухатись чітко, професійно, сміливо геть від московії, то порохоботи перші стануть на його підтримку. А покритикувати владу ми завжди знайдемо за що, це зовсім неважко)))
Якби ми всі з самого початку були впевнені, що Зеленський і його команда не зроблять нічого, що може стати дуже небезпечним для цілістності нашої держави, то ніхто б на нього нічого і не говорив. А вийшло так, що наша невпевненість у їхніх діях перетворилась у впевненість, що їхні недолугі дії можуть зашкодити безпеці, захисту і цілістності нашої держави. Тому ми і волаємо про проросіський реванш. А не тому, що дуже хочеться образити Зе і його Команду.
Sanek писал(а):
03 фев 2021, 01:37
Следующий на очереди Порошенко, зуб даю!
Що значить слідуючий? Він поза чергою. Поза конкуренцію. Він перший. Таке враження, що вони прокидаються і засинають з його ім'ям. Так що всім тим новачкам, ще повзти і повзти до того, як ненавидять у зелених Порошенка.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 фев 2021, 02:02

Warisdeath писал(а):
03 фев 2021, 02:00
Він поза чергою. Поза конкуренцію. Він перший.
:rofl: :rofl: :rofl: Вытираю слезы!
Но каналы Медведчука закрыл Зе, а не По... что тому мешало, а? Так что... :wink: Вы конечно сейчас напишите о соблюдении законов, стратегическом мышлении, многопытности и прочем... но факт остается фактом!...
Вобчем пошел я :lazy: Завтра обсудим :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 фев 2021, 02:09

Послухав Шарія. Ох ти ж, Толян про закони і законність згадав. Про справедливість і несправедливість. Про Євросоюз навіть згадав і що їм це не сподобається. Он воно як.
А ще сподобався його заклик виходити на захист. Я не можу. :crazy: Толя, до кого ти звертаєшся? До своїх патрійотів, яких ти сам і виховав своєю важкою працею? Ті, хто тебе слухає, відкривши рота, ніколи не вийдуть на вулиці, щоб щось відстоювати. А в даному випадку ще й відстоювати призивають чиїсь там права. Хіба що за гроші погодяться постояти. Так то недовго. Бо холодно. І, взагалі, тож тільки майданутиї виходять і порушують спокій і стабільність. А у слухачів Толіка корона не на Майдан заточена :wink:

Да, і Толік щось не дуже борзий. Не знаєте чого? :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 фев 2021, 02:18

Sanek писал(а):
03 фев 2021, 02:02
Но каналы Медведчука закрыл Зе, а не По... что тому мешало, а?
По... будував демократію.
Зе... будує автократію.
Різницю відчуваєте?

По - гросмейстер, стратег, дипломат, політик, досвідчений і фаховий. Він прораховує на сто кроків уперед всі наслідки.
Зе - керується емоціями, амбіціями, радниками. До того ж Зе - фігура не самостійна і керована.
Sanek писал(а):
03 фев 2021, 02:02
но факт остается фактом!...
Якби цей факт нам боком не виліз.

Якщо все пройде гладко, то я аплодую стоячі.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 фев 2021, 02:32

Я дуже хочу, щоб основною підставою для закриття цих каналів стала їхня проросійська риторика, яка являється загрозою і небезпекою для держави.
І нехай тоді доказують у судах, що вони не несуть в інформаційний простір України російський наратив.

(Рішення РНБО ще не читав)

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 фев 2021, 02:48

А якщо це многоходовочка по прибиранню політичних конкурентів, підготовка до виборів, якась перетрубація, чи ще щось підкилимне, то це жахливо.
І тоді в такому разі цей дощ цирк з нами надовго.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 03 фев 2021, 06:52

Не спешите выдавать много мыслей нагора. Поживем увидим.

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 03 фев 2021, 07:57

Кто-то тут о Бойко рассуждал.. )))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML: