Я про це взагалі вже мовчу))
Президент Зеленский
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Президент у Кропивницькому відвідав тренування юних каратистів та отримав іменний чорний пояс
Під час робочої поїздки до Кіровоградської області Президент України Володимир Зеленський відвідав Обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву – 2, яку реконструюють у межах Національної програми «Велике будівництво».
Главу держави зустріла юна спортсменка Аріанна Мурженко, яка потрапила до Книги рекордів України як наймолодша українка, яка стала чемпіонкою світу з традиційного карате у програмі ката. Торік, коли вона виборола цю нагороду, їй було лише 9 років і 3 місяці.
Володимир Зеленський подивився, як проходять тренування дітей у секції карате.
Після завершення заняття вихованці школи подарували Президентові диплом почесного першого дану ступеня майстра та іменний чорний пояс з вишитим прізвищем Глави держави японською мовою та назвою виду спорту – традиційне карате.
Ніндзя, мля
Чекаємо коли буде хлопиків у живіт цілувати.
Чекаємо коли зустрінуться на татамі каратист і дзюдоїст

Під час робочої поїздки до Кіровоградської області Президент України Володимир Зеленський відвідав Обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву – 2, яку реконструюють у межах Національної програми «Велике будівництво».
Главу держави зустріла юна спортсменка Аріанна Мурженко, яка потрапила до Книги рекордів України як наймолодша українка, яка стала чемпіонкою світу з традиційного карате у програмі ката. Торік, коли вона виборола цю нагороду, їй було лише 9 років і 3 місяці.
Володимир Зеленський подивився, як проходять тренування дітей у секції карате.
Після завершення заняття вихованці школи подарували Президентові диплом почесного першого дану ступеня майстра та іменний чорний пояс з вишитим прізвищем Глави держави японською мовою та назвою виду спорту – традиційне карате.
Ніндзя, мля
Чекаємо коли буде хлопиків у живіт цілувати.
Чекаємо коли зустрінуться на татамі каратист і дзюдоїст
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Warisdeath, порохоботы свои тексты просто уничтожают фразами типа "Порошенко мегачеловек, такие рождаются раз в 100 лет"
Хочешь донести свою мысль до оппонентов, некуй ТАКОЕ писать!!! Тоньше работать нужно, тоньше...
Так и хочется повторить слова унылой лошади...
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Сейчас в ОПе идет мозговой штурм, что бы еще посетить...Warisdeath писал(а): ↑28 авг 2020, 10:19Президент у Кропивницькому відвідав тренування юних каратистів
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Sanek, А що не так? Серед шести - один, дійсно, мега. Людина зробила порівняння. На мій погляд там все правильно. Що не так? Спростуйте.
І ще. Не бачу сенсу у "работать нужно, тоньше". Вже були толерантними, тонкими, зверталися як до мудрих. Що маємо від цього у результаті? Завгоспа-каратиста-листоношу-футболіста-баскетболіста, мета якого знищити, розтоптати, принизити, зганьбити. Тут тонкощей не вистачить.
Боротьба триває Не до тонкощей.
І ще. Не бачу сенсу у "работать нужно, тоньше". Вже були толерантними, тонкими, зверталися як до мудрих. Що маємо від цього у результаті? Завгоспа-каратиста-листоношу-футболіста-баскетболіста, мета якого знищити, розтоптати, принизити, зганьбити. Тут тонкощей не вистачить.
Боротьба триває Не до тонкощей.
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Ну посты, адресованные таким же как пишущий, которые аналогично думают, вещь конечно нужная!
Пока не научатся работать с массами в стиле "на войне все средства хороши" и "война - путь обмана" - результат будет только такой и никак иначе...
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Мимика лица у него как у наркета!! Его реально плющит и колбасит. Чувак бубанит рядом, а он не отдупляет ;) Сравните. Стопроцентов наркота!!Sanek писал(а): Однозначно! Мимика говорит сама за себя... а еще он много из того, что ему говорят не понимает...
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Котел у Зе в башке!! Чугунный!! )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
А ведь правда!
Самое интересное, что именно благодаря Зеле у Кличко имидж тупого боксера, но в реальности именно Зеля не может связать 2 слова без бумажки, в чем мы сейчас и убеждаемся каждый раз, когда оно пытается отвечать на спонтанные вопросы журналистов... (с)
Самое интересное, что именно благодаря Зеле у Кличко имидж тупого боксера, но в реальности именно Зеля не может связать 2 слова без бумажки, в чем мы сейчас и убеждаемся каждый раз, когда оно пытается отвечать на спонтанные вопросы журналистов... (с)
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Глибокого совку нам у стрічку.
Совок невмирущій
Южмаш
«Мы голосовали за Вас, чтобы вы перевернули всё, мы Вас поддерживаем, держитесь, не ведитесь на провокации!! Из той жизни, той системы, где Вы росли, возьмите все хорошее!!»
Совок невмирущій
Южмаш
«Мы голосовали за Вас, чтобы вы перевернули всё, мы Вас поддерживаем, держитесь, не ведитесь на провокации!! Из той жизни, той системы, где Вы росли, возьмите все хорошее!!»
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Зеленський В.О.
-
Sanek

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
І ще про державні кошти.
-
Lumen
- Генерал-майор

Президент Зеленский
Г. Москаль звернувся до Вишу, в якому нібито отримав освіту юриста пан Зеленський, з проханням надати копію його дипломної роботи. “Якщо диплому нема, його затопило, він згорів, його з*їли миші або ще щось подібне – мені особисто буде все зрозуміло”
Если честно, ни о чем! Всем, кто учился в ВУЗах, хорошо известно, что есть категория студентов - КВНщики и спортсмены. Они обычно НЕ учатся, потому что постоянно на тренировках, репетициях, соревнованиях или концертах и отстаивают свой ВУЗ на этом поприще. Зачеты им ставят автоматом, как и экзамены с защитами дипломов. Даже если и найдется дипломная работа Зеленского, то совершенно не факт, что он ее писал, защищал и даже держал в руках.
Зеленский поступил в ВУЗ в 1995 году, а закончил его в 2000-м. При этом именно в это самое время он играл в команде КВН
"Молодой Кривой Рог", а затем был приглашён в команду КВН "Запорожье - Кривой Рог - Транзит", а в 1997 году создал команду "95-й квартал". В 1998, 99, 2000 годах "95-квартал" участвует в Высшей лиге КВН и команда практически живет в Москве и гастролирует по городам СНГ. О какой учебе можно вести речь? Зеленский в ВУЗе НЕ учился - это 1000% факт!
Зеленский поступил в ВУЗ в 1995 году, а закончил его в 2000-м. При этом именно в это самое время он играл в команде КВН
"Молодой Кривой Рог", а затем был приглашён в команду КВН "Запорожье - Кривой Рог - Транзит", а в 1997 году создал команду "95-й квартал". В 1998, 99, 2000 годах "95-квартал" участвует в Высшей лиге КВН и команда практически живет в Москве и гастролирует по городам СНГ. О какой учебе можно вести речь? Зеленский в ВУЗе НЕ учился - это 1000% факт!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Lumen, Спочатку Москаль просить Асоціацію психіатрів України перевірити психічний стан Зеленського, а вже потім про диплом.

Мабуть Москаль не в курсі, що Глузман адепт Зеленського. Він був в захваті від нього. Не знаю, правда, як зараз, змінилось його ставлення чи ні. А тоді я дивувався, точніше був у легкому шоці, що, якщо головний психіатр країни співає діфірамби Зеленському, то що ми хочемо від інших? І ще я тоді з сарказмом казав, що мабуть професія наклала свій відбиток на нього))

Мабуть Москаль не в курсі, що Глузман адепт Зеленського. Він був в захваті від нього. Не знаю, правда, як зараз, змінилось його ставлення чи ні. А тоді я дивувався, точніше був у легкому шоці, що, якщо головний психіатр країни співає діфірамби Зеленському, то що ми хочемо від інших? І ще я тоді з сарказмом казав, що мабуть професія наклала свій відбиток на нього))
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Пусть еще нарколог проверит ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!