Где
Warisdeath » 06 апр 2020, 13:45
dnepr7, Ви хочете комусь доказати, що до пані Уляни у нас була якісна медицина? Чи Ви про якусь іншу Україну кажете?
І да, той, хто захоплюється Зеленським, ніколи не зможе зрозуміти значимість безвіза для держави. Це ж не тільки туризм, а це в першу чергу економічні стосунки. Але кому це я кажу? Вам же це не треба. Ви ж всі волаєте, що Україні треба бути сильною, але забиваєте цвяхи у кришку цієї сили і сковчете і ниєте. Що ви зробили для сильної України? Обрали оцього недолугого? Ладно, він сам нікчема, так ще й привів з собою такий же непотріб. А тепер вони лайном поливають все, що такими потугами було зроблено і починало працювати на користь та міцність держави.
А тепер вони какахи розкидують направо-наліво -навколо, та розповідають що вони були проти. Проти чого ви були?
Проти держави соєї ви були. А чи ваша це держава, тепер стає питання? Всі. І ті, хто ставив галочку у бюлетені навпроти "З", і той, хто, не ставив, але віхляє та крутить одним місцем тут, що баришня на першому побаченні, і груддю лягає за Зе від ненависті до того, хто зробив більш за всих для України.
Вони ще й порівнювати намагаються. Немає тут що порівнювати.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.