Президент Зеленский
-
- Капитан
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Нет камрад,Вы не правы.Есть те кто- планирует,а есть те кто - выполняет.
-
- Генерал-майор
Президент Зеленский
Это некорректное сравнение. Совершенно разные вещи. Тогда народы республик их лидеры убедили (надули!) в том, что так лучше будет. Сейчас же наш прошлый лидер "убедил" свой народ сам в том, что за него не следует голосовать! От практически полного доверия до практически полного недоверия. Даже если его ярые сторонники проголосуют за него на следующих выборах, он уже никогда не будет президентом. Но он ведь такой упертый, что попрется снова на следующие выборы. Пусть. Еще раз убедится в том, что его время прошло. Даже если Зеленский полностью провалится на своем посту, люди уже никогда снова не выберут попередника.
-
- Генерал-майор
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Абсолютно одинаковые! Причем тут вообще Порошенко? Я писал о тупости большинства...

-
- Генерал-майор
-
- Генерал-майор
Президент Зеленский
Было бы тупостью... выбрать его снова.
-
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Зачем к лешему выборы? Нас спасет только ХУНТА!

-
- Капитан
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Профайлер2016, я совершенно не сомневаюсь ,что Вы прекрасный армейский или флотский специалист.Но только в ментовских делах Вы профан,что и подтверждаете 

-
- Спонсор форума
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
Президент Зеленский
Друг мой, что-то Вы запутались в своих мыслях (((
Это разве не Вы написали?:
И где тут про "ментовские дела" в которых я "профан"?
-
- Капитан
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Профайлер2016, где беркут,а где армия?Пример с сержантом-чтоб было понятно всем слоям населения. Не все люди любят,когда льется бесконечный поток слов.Я предпочитаю краткость.
-
- Полковник
Президент Зеленский
Вовочка старается )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
Президент Зеленский
Полезное видео. ВСЕ объясняющее. Посмотрите полностью. Может найдете ответы на свои сомнения? Это же касается и камрада Варисдета, которому я не напрасно задал вопрос про еду в Новогоднюю ночь. Уважаемый Варисдет, посмотрите с 23 минуты 15 секунды. Там, как раз для Вас!
Да. И ранее... про Вашего любимого "главнокомандувача" честные слова от не политика.
-
- Капитан
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Профайлер2016, интервью интересное,но наша словесная перепалка не об освобождении заложников.А об практических действиях прошлой власти.Лутковская подтверждает мои слова.Так,что все нормально.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Да, відео корисне. Маніпуляція чистої води. Корисне відео тим, що яскраво демонструє як зраду подати у вигляді перемоги. За це - п'ять балів. Сльозки, соплі і інші няшечкі, щоб все виглядало душевненько і м'якесенько для тонких та високодуховних особистостей. Ой-йой, няу-няу, всплакнули, витерли...
Я цим не переймаюсь. Мене цим не проймеш. Мабуть в мене жорсткіша душа. Але, так воно є. Скривати не буду. І няшечку з себе корчити не буду також.
Спочатку скажу, що я, дійсно, рад тому, що люди на свободі. Це так. І це добре. Дуже добре.
А далі трохи розберемося. Спробую коротко, бо такий політ думок, що ледве стримую.
Почнемо з самої Валерії, нашої правозахисниці з прав людини.
Профайлер2016, Ви мені не так давно закидували, що Петро Олексійович належав до ПР. Вас це дуже коробило, вивертало Вашу душу наізнанку і Ви ніяк не хотіли сприймати той факт, що він там був лише півроку, до того ж ще тоді, коли ця партія і назви ПР не мала. Ви геть не хотіли цього слухати. А тепер Ви приводите у якості взірця думки майже останньої інстанціі людину, яка була обрана на посаду омбудсмена, уповноваженим Верховної Ради України з прав людини, з другої спроби під час таємного голосування саме партією регіонів. І коли в перший раз після голосування кількості голосів депутатів не вистачило, щоб ухвалити призначення Лутковської, це викликало крайнє невдоволення самого Віктора Януковича. А ще вона була ставленицею Лавриновича, і працювала багато років у конторі його сина. А ще перед тим як потрапити на роботу в Мін’юст, Лутковська працювала звичайним вчителем у школі і не мала профільної освіти (згодом вона її отримала) для роботи в Мін’юсті. У 2012 році, коли йшла мова про обрання Валерії Володимирівни на посаду омбудсмена, також постало питання про її непрофесіоналізм, адже вона не мала досвіду ведення правозахисних справ. Проте все це не завадило їй бути обраною на посаду уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з другої спроби, незважаючи на протести опозиції і порушення, які були відзначені під час проведення таємного голосування. Валерія Володимирівна Лутковська - людина Партії Регіонів.
І, випереджаючи питання про те чому вона працювала у попередній команді, відповім. Працювала вона тому, що по закону (я навмисне виділив "по закону", бо та команда закони не порушувала)люди на цій посаді працюють 5 років. І так, як вона була обрана Верховною Радою (правдами/неправдами, але ж зроблено все було так, що ніби правдами), то ніхто не порушував закон і вона відпрацювала рівно 5 років: з 27.04.2012 по 28.04.2017.
І, о, диво! Ця людина тепер працює у команді Володимира Зеленського!!!!!!!!!!!
А нічого дивного. Бо Володимир Зеленський, то є копія Виктора Федоровича. Але дуже невдала копія. Дуже невдала. Грає роль, як він грав її у своїх квартальних номерах. Тобто смішно. Але смішно не всім.
На що хочу звернути увагу. Валерія Лутковська нам дуже мальовничо розповіла про те, яка це важка праця домовлятися про обмін. І це так. Да, так і є. Це дійсно дуже важко. І, на жаль, Ірина Геращенко не розповідала про це, про те, які це насправді важкі перемовини, а старанно робила свою роботу. А треба було виходити і у всіх ЗМІ волати, що це дуже, дуже нелегко.
Далі. Валерія Лутковька робе акцент на тому, що беркутівці були у списках узгоджених ще до неї. Да, так і було. І хто слідкував за цією темою, той про це знає. Але Порошенко не на рейтинги свої дивився, а не поступився інтересами держави і не узгодив цих осіб. Він сказав категоричне "Ні". І це дуже тормознуло обмін. Ми всі знаємо, що обміну з 2017 року не було. І не видача беркутівців була одною з причин.
А Володимиру Зеленському дуже важливі рейтинги, тому він нехтує інтересами країни, яку він випадково очолив. І Володимир Зеленський виконує забажанки путіна.
Так що да, інтерв'ю корисне. Але думай-ТЕ!
І ще. Я не зрозумів до чого тут мій новорічний келих з шампанським? (Ви звернули мою увагу на 23:15 і згадали мій новорічний стіл. А я, як вихована людина, зосередив свою увагу на цих хвилинах).
Я так розумію, що Ви про того хлопця, про котрого каже Валерія Володимирівна, що він важив 45 кг? То це теж маніпуляція. Я не скажу, що бачив всих до одного, але звернув увагу на те, що тих, кого обмінювали, виходили з автобусу якісь свіжі і упитані.АІ Лутковська каже про вагу і дуже занурений вигляд. І це наводить на думку, а чому вона на цьому робе акцент?

І да, не шукайте цинізму в моїх словах. Його немає. Є тверезий погляд. Ще раз наголошую: те, що люди на волі - це дуже добре.
Мене турбує ціна і наслідки цих домовленностей.
Поки що я бачу замість обмІну обмАн((
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Капитан
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Очень много слов.Но поддерживаю на все сто.Этот обмен -поднятие рейтинга Клоуна. И не надо много соплей по морде размазывать.Ведь кто по обмену в Украиу зашел?Боже-этот концерт для идиотов.
-
- Полковник
Президент Зеленский
Тем не менее на выборах именно это большинство определит кто будет властью и направление развития страны. И если на выборах сразу после Майдана Революции достоинства бОльшинство избирателей юго-востока были растеряны дезориентированы что и дало победу постмайданной элите и их партиям - то на выборах 2019 ситуация радикально изменилась.
-
- Полковник
Президент Зеленский

- А що ти скажеш, коли вони уб‘ють твоїх громадян, пограбують твою країну і заберуть твою землю?
- З Новим Роком, Владімір Владімірович!
-
- Генерал-майор
Президент Зеленский
Влад Бевх, с такими темпами развития двусторонних отношений, не удивлюсь, что наш поедет в Москву на 9-е мая 

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Скрыть ссылки на пост |