Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 24 ноя 2019, 00:51

Весело тут у вас, я погляжу... :wink:
Что там Зе? Какие новые приключения Шурика Вовчика? А то я выпал из эфира...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 24 ноя 2019, 01:04

Sanek писал(а):
24 ноя 2019, 00:51
Что там Зе? Какие новые приключения Шурика Вовчика?
Я помітив, що у суботу і неділю у президента вихідний! За останні півроку у ці дні майже немає новин, а особливо новин за участю президента. Сьогодні він, правда, шось там висловлював про голодомор. Мені, наприклад, було важко повірити, що то були щирі висловлювання. Людина, яка ще кілька років тому дуже хизувала з цієї трагедії, зараз щось там каже, не може бути щирою, як на мене. Бо він тоді, коли так шуткував, був вже не маленький хлопчик. Ті його шуточки були свідомими.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 24 ноя 2019, 01:05

Warisdeath писал(а):
24 ноя 2019, 01:04
що у суботу
Warisdeath писал(а):
24 ноя 2019, 01:04
у президента вихідний
Таки да! :wink: Шаббат :hi:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 24 ноя 2019, 01:19

dnepr7 писал(а):
23 ноя 2019, 20:39
Я ранее уже говорил что я сторонник ЗЕ за него голосовал и за его партию. Но времени на результат до 1 января 2020 - если они к этой дате не сделают нормальных нужных значимых правильных вещей - я могу передумать. Но пока что у них есть еще время.
І що тоді?
От дивні люди. Привели до влади якийсь непотріб. А потім кажуть, що вони можуть передумати. І шо? Ваша думка була важлива лише один раз. ОДИН. А далі не має ніякого значення. Ви зробили це. Ви зробили це разом. А тепер він нам каже, що він передумає. Ні, ну це ж класно, віддати країну на розтерзання, навіть згвалтувати її, а потім казати, що передумав.
Я з них не можу :fp: І вони нам тут ще щось хочуть донести.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 24 ноя 2019, 01:31

Warisdeath писал(а):
24 ноя 2019, 01:19
І що тоді?
У Зе наверное расстроятся, что отвернулся такой избиратель... :rofl:
Warisdeath писал(а):
24 ноя 2019, 01:19
Ні, ну це ж класно, віддати країну на розтерзання, навіть згвалтувати її, а потім казати, що передумав.
Ответьте сами себе... разве любители СССР могут одновременно любить независимую Украину? ...тогда к чему эта патетика и лишние вопросы? :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 24 ноя 2019, 01:38

Lis1980 писал(а):
23 ноя 2019, 18:27
Портников уже был, несколько постов выше.
І не просто був, а цей персонаж натиснув червону пімпочку :mocking: Ну, от що в цих в головах? :ck:
Я викладав це відео. Зробив опис. На російській мові. Сказав, що там про те, що ми обговорювали тут. І саме цікаве в тому, що там Портніков висловлює думку таку, яку вони мені декілька сторінок тут стверджували, а я сперечався. Тобто я викладаю відео, в якому є докази, що вони були праві. А мені за це ставлять "Фу". Ну не смішно?)))))) І я розумію чому це робиться. Тому, що це я. І тому, що це Портніков. Тобто сприймається все однобоко. На їх погляд в таких, як я, думка суто суб'єктивна. Оце "Фу" тому підтвердження. І я розумію, що він навіть не слухав. Бо через декілька постів, він же викладає те саме відео і коментує
dnepr7 писал(а):
23 ноя 2019, 18:26
Как хочу - так и выражаю свои мысли.
Я не можу з них)) з цих Зеобожнювачів. Ніякою об'єктивності. Ніякого аналізу. Ніякої відповідальності. Смішні вони, як і їх обраний.
Було б дуже смішно, як би не було так сумно.
Але ж і цей шлях нам треба пройти.
Сміється той, хто сміється...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 24 ноя 2019, 01:43

Warisdeath писал(а):
24 ноя 2019, 01:38
там Портніков висловлює думку таку, яку вони мені декілька сторінок тут стверджували
Не совсем так... здесь утверждалось, что большевики делали очень много для становления Украины. Вот просто так делали и все! А Портников уточнил, что они ВЫНУЖДЕНЫ были так делать... и рассказал почему... а это, как говорят в Одессе, две большие разницы :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 24 ноя 2019, 01:47

Sanek писал(а):
24 ноя 2019, 01:31
Ответьте сами себе... разве любители СССР могут одновременно любить независимую Украину?
Не можуть.
Sanek писал(а):
...тогда к чему эта патетика и лишние вопросы?
Я не знав, що їх так багато. Чесно.
І як завжди, я з властивим мені оптимізмом, можу сказати, що от і добре, що завдяки виборам 2019, ми всі дізналися скільки в нас ще совків. Це ж зовсім змінює світогляд. Для тих, хто був впевнений, що ми доросла нація, спала пелена з очей. Наївності вже немає. Є чітке освідомлення, що роботи дуже багато, тяжкої роботи, що покладатися майже ні на кого, тільки на себе. І це дуже добре. Це не дає розслабитися.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 24 ноя 2019, 01:54

Sanek писал(а):
24 ноя 2019, 01:43
Не совсем так... здесь утверждалось, что большевики делали очень много для становления Украины. Вот просто так делали и все! А Портников уточнил, что они ВЫНУЖДЕНЫ были так делать... и рассказал почему... а это, как говорят в Одессе, две большие разницы
От Ви взяли і всі міфи розвіяли))) :wink:
Тож він казав вже трохи потім. А спочатку ж так, як тут казали. Тому це відео і з'явилося тут, бо до причин ніхто не дослухав!!! Почули що вухам солодко і все. Бо якщо дослухати до кінця, там і про виборця Зеленського Портніков не дуже чемно висловлюється. Він підбирає слова коректні і ввічливі, але ж суть їх не змінюється :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 24 ноя 2019, 02:05

Сюжеты про контрабанду сигарет, добычу янтаря, коррупцию и все плохое на 1+1 как корова языком слизала... или мне так кажется? :wink:

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 24 ноя 2019, 02:16

Профайлер2016 писал(а):
23 ноя 2019, 19:54
Насилие - это постулат не цивилизационного мышления.
Но в некоторые исторические периоды без насилия никуда! Оно просто обязательно!!! :wink:
dnepr7 писал(а):
23 ноя 2019, 19:45
И - мы еще станцуем на ваших похоронах и выпьем на ваших поминках.
Байки из склепа :pleasantry:
Уважаемый, СССР уже тридцать лет как тю-тю... тридцать лет, Карл! (с) никто даже пальцем тогда не пошевелил за его сохранение, а вы все мечтаете... :fp:
dnepr7 писал(а):
23 ноя 2019, 19:45
А такие как я никуда не ушли
Симоненко и в разы поредевший вследствие естественной убыли лехторат КПУ с вами не согласятся! :wink:
Warisdeath писал(а):
А мені за це ставлять "Фу". Ну не смішно?
Да есть здесь любители фукать все подряд... любимая женщина кнопка механика Гаврилова :biggrin: Не обращайте внимания... это рефлекторно! :wink:
Последний раз редактировалось Sanek 24 ноя 2019, 02:19, всего редактировалось 1 раз.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 24 ноя 2019, 02:18

Sanek, О! А Ви шо не знали, що корупцію вже поборено, принаймні у вищих ешелонах? Так вчора Гончарук сказав у Лондоні. Цигарки виловлюють кожен день. Про бурштин тиша. Якийсь там закон приймають.
Зараз завдання посадили попередників. Навіть не так. Попередника. Не дуже це виходе саме з ним, але ж по людям, які не дали зруйнувати країну, проходять катком. І зверніть увагу, що вороги саме вони, а не колишні регіонали. Коли ми всі востаннє чули про Медведчука? Все? Вже він нікому не заважає? Комфортно з ним перебувати під одним дахом у стінах парламенту? Так, я розумію. Те ж саме і з ко-ко-корупцією.
Хакнули мізки телевізором.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 24 ноя 2019, 02:22

Sanek писал(а):
24 ноя 2019, 02:16
Не обращайте внимания... это рефлекторно!
Та я ж про це і казав:
Warisdeath писал(а):
Тому, що це я. І тому, що це Портніков. Тобто сприймається все однобоко. На їх погляд в таких, як я, думка суто суб'єктивна. Оце "Фу" тому підтвердження.
Саме на рівні рефлексів, а не порозуміння.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 24 ноя 2019, 02:27

Warisdeath писал(а):
24 ноя 2019, 02:18
Коли ми всі востаннє чули про Медведчука?
Кстати, да... еще год назад даже у нас на форуме регулярно вопрошали - а почему, Пеця, гад такой, не посадил Медведчука? Помните? А сейчас раз, и тишина................ что же это такое, а? Где последовательность? :wink: Ведь ЗЕкоманда одно время рыпалась на 112-й и на самого, а затем бац!... тихо слилась... а сейчас Рабинович на том же 112-м рассказывает о Зеленском такое!!! :shok: Что я уже не пойму, кто вешать за яйки мальчонку собрался... экс-регионалы, порохоботы или баба с бубликом? :wink: Это же надо так нашкодить, что стать в положении крейсера "Варяг"... один против всех... героично конечно, но как-то глупо... :hm:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 24 ноя 2019, 02:40

Sanek писал(а):
24 ноя 2019, 02:27
героично конечно, но как-то глупо...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 24 ноя 2019, 08:16

Sanek писал(а):героично конечно, но как-то глупо... :hm:
Он же обещал разрушить старую систему, вот старая система и сопротивляется ))) А вообще это стиль и влияние Коломойского. Парадокс: украинцы, желая борьбы с олигархами, навыбирали команду олигарха, причем самого одиозного. Как умно! Как мило! )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 24 ноя 2019, 08:20

И почему никто не допускает мысли, что основной мотив Зеленского на посту Президента это деньги? Да вы на него гляньте и на его биографию! Не буду даже намекать на национальность. Бессребренника видно? )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 24 ноя 2019, 08:38

Warisdeath писал(а):
Я викладав це відео. Зробив опис. На російській мові. Сказав, що там про те, що ми обговорювали тут. І саме цікаве в тому, що там Портніков висловлює думку таку, яку вони мені декілька сторінок тут стверджували, а я сперечався. Тобто я викладаю відео, в якому є докази, що вони були праві. А мені за це ставлять "Фу". Ну не смішно?)))))) І я розумію чому це робиться. Тому, що це я. І

Именно так - Вы сами кузнец своего счастья, Вы своими постами создали себе такой имидж что можно ставить ФУ в 99,9%.
Warisdeath писал(а):
тому, що це Портніков. Тобто сприймається все однобоко. На їх погляд в таких, як я, думка суто суб'єктивна. Оце "Фу" тому підтвердження. І я розумію, що він навіть не слухав. Бо через декілька постів, він же викладає те саме відео і коментує Я не можу з них)) з цих Зеобожнювачів. Ніякою об'єктивності. Ніякого аналізу. Ніякої відповідальності.
Все мнения людей - субъективны по определению. Объективны только показания приборов прошедших юстировку - термометра например или барометра.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 24 ноя 2019, 08:53

Sanek писал(а):
Ответьте сами себе... разве любители СССР могут одновременно любить независимую Украину? ...тогда к чему эта патетика и лишние вопросы? :wink:
Мертвые не потеют. СССР распался и мертв с 1991 года это объективная реальность. И конечно же МОЖНО любить независимую Украину. Просто порохоботы пытаются доказать, что любить Украину можно только любя одновременно Бандеру и никак иначе - а то это не настоящая любовь. И возможно еще нужно обязательно любить грустные песни про несчастную судьбу и неразделенную любовь от одного западенского картавого пид$ра певца ртом. И чтобы Поводырь (фильм, 2013) вызывал восхищение и трогал какие-то там струны в душе. Ну так я не согласен.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 24 ноя 2019, 09:08

Warisdeath писал(а):
24 ноя 2019, 01:54
От Ви взяли і всі міфи розвіяли))) :wink:
Тож він казав вже трохи потім. А спочатку ж так, як тут казали. Тому це відео і з'явилося тут, бо до причин ніхто не дослухав!!! Почули що вухам солодко і все. Бо якщо дослухати до кінця, там і про виборця Зеленського Портніков не дуже чемно висловлюється. Він підбирає слова коректні і ввічливі, але ж суть їх не змінюється :wink:
Я досмотрел видео с Портниковым до конца, чтобы сэкономить время на скорости 2x.

Украинский националист, который думает пишет и говорит на русском языке - это карикатура.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»