Что там Зе? Какие новые приключения Шурика Вовчика? А то я выпал из эфира...
Я помітив, що у суботу і неділю у президента вихідний! За останні півроку у ці дні майже немає новин, а особливо новин за участю президента. Сьогодні він, правда, шось там висловлював про голодомор. Мені, наприклад, було важко повірити, що то були щирі висловлювання. Людина, яка ще кілька років тому дуже хизувала з цієї трагедії, зараз щось там каже, не може бути щирою, як на мене. Бо він тоді, коли так шуткував, був вже не маленький хлопчик. Ті його шуточки були свідомими.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
Таки да!
І що тоді?
Скрыть ссылки на пост |
У Зе наверное расстроятся, что отвернулся такой избиратель...
Ответьте сами себе... разве любители СССР могут одновременно любить независимую Украину? ...тогда к чему эта патетика и лишние вопросы?Warisdeath писал(а): ↑24 ноя 2019, 01:19Ні, ну це ж класно, віддати країну на розтерзання, навіть згвалтувати її, а потім казати, що передумав.
І не просто був, а цей персонаж натиснув червону пімпочку
Я не можу з них)) з цих Зеобожнювачів. Ніякою об'єктивності. Ніякого аналізу. Ніякої відповідальності. Смішні вони, як і їх обраний.
Скрыть ссылки на пост |
Не совсем так... здесь утверждалось, что большевики делали очень много для становления Украины. Вот просто так делали и все! А Портников уточнил, что они ВЫНУЖДЕНЫ были так делать... и рассказал почему... а это, как говорят в Одессе, две большие разницыWarisdeath писал(а): ↑24 ноя 2019, 01:38там Портніков висловлює думку таку, яку вони мені декілька сторінок тут стверджували
Не можуть.
Я не знав, що їх так багато. Чесно.
Скрыть ссылки на пост |
От Ви взяли і всі міфи розвіяли)))
Скрыть ссылки на пост |
Но в некоторые исторические периоды без насилия никуда! Оно просто обязательно!!!
Байки из склепа
Симоненко и в разы поредевший вследствие естественной убыли лехторат КПУ с вами не согласятся!
Да есть здесь любители фукать все подряд... любимая женщина кнопка механика Гаврилова
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Та я ж про це і казав:
Саме на рівні рефлексів, а не порозуміння.Warisdeath писал(а): ↑24 ноя 2019, 01:38Тому, що це я. І тому, що це Портніков. Тобто сприймається все однобоко. На їх погляд в таких, як я, думка суто суб'єктивна. Оце "Фу" тому підтвердження.
Скрыть ссылки на пост |
Кстати, да... еще год назад даже у нас на форуме регулярно вопрошали - а почему, Пеця, гад такой, не посадил Медведчука? Помните? А сейчас раз, и тишина................ что же это такое, а? Где последовательность?
Скрыть ссылки на пост |
Он же обещал разрушить старую систему, вот старая система и сопротивляется ))) А вообще это стиль и влияние Коломойского. Парадокс: украинцы, желая борьбы с олигархами, навыбирали команду олигарха, причем самого одиозного. Как умно! Как мило! )))Sanek писал(а):героично конечно, но как-то глупо...
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Warisdeath писал(а): ↑24 ноя 2019, 01:38Я викладав це відео. Зробив опис. На російській мові. Сказав, що там про те, що ми обговорювали тут. І саме цікаве в тому, що там Портніков висловлює думку таку, яку вони мені декілька сторінок тут стверджували, а я сперечався. Тобто я викладаю відео, в якому є докази, що вони були праві. А мені за це ставлять "Фу". Ну не смішно?)))))) І я розумію чому це робиться. Тому, що це я. І
Все мнения людей - субъективны по определению. Объективны только показания приборов прошедших юстировку - термометра например или барометра.Warisdeath писал(а): ↑24 ноя 2019, 01:38тому, що це Портніков. Тобто сприймається все однобоко. На їх погляд в таких, як я, думка суто суб'єктивна. Оце "Фу" тому підтвердження. І я розумію, що він навіть не слухав. Бо через декілька постів, він же викладає те саме відео і коментує Я не можу з них)) з цих Зеобожнювачів. Ніякою об'єктивності. Ніякого аналізу. Ніякої відповідальності.
Мертвые не потеют. СССР распался и мертв с 1991 года это объективная реальность. И конечно же МОЖНО любить независимую Украину. Просто порохоботы пытаются доказать, что любить Украину можно только любя одновременно Бандеру и никак иначе - а то это не настоящая любовь. И возможно еще нужно обязательно любить грустные песни про несчастную судьбу и неразделенную любовь от одного западенского картавого пид$ра певца ртом. И чтобы Поводырь (фильм, 2013) вызывал восхищение и трогал какие-то там струны в душе. Ну так я не согласен.
Я досмотрел видео с Портниковым до конца, чтобы сэкономить время на скорости 2x.Warisdeath писал(а): ↑24 ноя 2019, 01:54От Ви взяли і всі міфи розвіяли)))![]()
Тож він казав вже трохи потім. А спочатку ж так, як тут казали. Тому це відео і з'явилося тут, бо до причин ніхто не дослухав!!! Почули що вухам солодко і все. Бо якщо дослухати до кінця, там і про виборця Зеленського Портніков не дуже чемно висловлюється. Він підбирає слова коректні і ввічливі, але ж суть їх не змінюється