Я сьогодні випадково дізнався, що вже немає форуму "Собиратель". За посиланням нічого не відкривається.
Що трапилося? Давно форум закрився? Хтось щось знає?
Через цю війну ніколи за інтернет ресурсами стежити.
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 6):
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Привіт, так, Собіратель не працює місяців 2. Це був один з улюблених форумів, деякий час я там був модератором і Капітаном Лейб-Гвардії форуму. Потім власник Собірателя продав його, з тих пір і почались проблеми. Проблеми з сервером, який знаходиться за кордоном. І надії на його відновлення нема. Нема технічного керівника.
Маю пропозицію: прийняти на ММГ тих Собірателів, які виявлять бажання влитись в нову сім"ю. Тільки потрібно буде розширити відповідні розділи, створити нові, щоб колеги, які прийдуть, відчували себе комфортно.
Потрібні будуть такі розділи:
нумізматика, боністика, фалеристика, філателія, філокартія (поштові листівки), стародавні і середньовікові предмети (до 1700 р.), хорологія (годинники), ювелірні вироби, вироби з металів, скла, кераміки, фарфору, букінистика, фото- та інша друкована продукція,, фото і відеокамери та аксесуари, іграшки, бірофілія (пивна тема), парфюмерія, музика, живопис, приналежності для колекціонування, розділ "різне".
Ну, і запросити Собірателів на наш майданчик.
Хотів би почути думку адміністрації ММГ щодо цієї пропозиції.
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарили (всего 8):
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Потрібні будуть такі розділи:
нумізматика, боністика, фалеристика, філателія, філокартія (поштові листівки), стародавні і середньовікові предмети (до 1700 р.), хорологія (годинники), ювелірні вироби, вироби з металів, скла, кераміки, фарфору, букінистика, фото- та інша друкована продукція,, фото і відеокамери та аксесуари, іграшки, бірофілія (пивна тема), парфюмерія, музика, живопис, приналежності для колекціонування, розділ "різне".
У нас есть разделы, где пока можно разместить вышеперечисленное:
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Відрекомендовую джентльменам колегу Олег Евгеньевич Гончаренко, як одного з ведучих в Україні дослідників і колекціонерів монет "полушка" і "денга". Олег - співавтор каталогів по цих монетах. На ці каталоги вже посилаються спеціалісти міжнародного рівня. Хоча... Олег сам все розповість про себе і свої роботи в відповідних розділах. Будь-ласка, друже, створюй теми у відповідних розділах, запрошуй колег і однодумців та продовжуйте роботу, яку почали з колегами на Собірателі.
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарили (всего 6):
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Для общения коллекционеров на самые разные темы создан подфорум Собиратель
Для обсуждения находок существует раздел Найденное
Вопросы "сколько стоит" задавать в разделе Оценка предметов коллекций
За это сообщение автора Admin поблагодарили (всего 5):
А Собиратель разве был жив до выпиливания из сети?
Ну, скажімо так - існував в напівпритомному стані. З кожним місяцем "пацієнту" ставало все гірше і гірше, аж поки він не впав в коматозний стан... І, мабуть, це вже - все... смерть, колись жвавого і цікавого форуму...
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарили (всего 5):
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Привет, друзья! Очень скучаю за нашим Славным Полком, по ощущениям почти скорбь - больше 10 лет увлекательной, насыщенной и, реально душевной форумной жизни, до сих пор перед глазами все лучшие моменты.... Поверить не могу...
Но, Слава Богу, поддерживаю связь с некоторыми Лейб-гвардейцами Собирателя. И вот я здесь, прошу принять в семью
Надеюсь сюда подтянуться много наших и общение, дружба и братство опять забурлят как когда то ;)
С ув., ваш герр Оберст
За это сообщение автора -oberst- поблагодарили (всего 8):
Вітаю, друже! У мене не багато було контактів Собірателей, але я всім, чиї були, надіслав запрошення сюди.
Надішліть і Ви посилання на цей гостинний майданчик тим, чиї контакти у Вас є. Будемо відроджувати спілкування, дружбу і братерство які були започатковані в полку "Собіратель".
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарили (всего 5):
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Привет, друзья! Очень скучаю за нашим Славным Полком, по ощущениям почти скорбь - больше 10 лет увлекательной, насыщенной и, реально душевной форумной жизни, до сих пор перед глазами все лучшие моменты.... Поверить не могу...
Но, Слава Богу, поддерживаю связь с некоторыми Лейб-гвардейцами Собирателя. И вот я здесь, прошу принять в семью
Надеюсь сюда подтянуться много наших и общение, дружба и братство опять забурлят как когда то ;)
С ув., ваш герр Оберст
Доброго вечера. Приветствую. С прибытием. С уважением, ваш КотуУ.
За это сообщение автора КотуУ поблагодарили (всего 5):