Це був один з улюблених форумів, деякий час я там був модератором і Капітаном Лейб-Гвардії форуму. Потім власник Собірателя продав його, з тих пір і почались проблеми.
Вітаю Батьку, на Собірателі з Вами спілкуємось давно. Це дійсно колись був форум, навіть не форум а братерська площадка. А проблеми там почалися, ще з того моменту...... ну Ви мене зрозуміли.
За это сообщение автора Владимир84 поблагодарили (всего 3):
Як то кажуть - "в чужий монастир зі своїм уставом......".
Як пропозиція та підтримання Шановного Батька, розвиток форуму в більшості напрямків, я наприклад люблю зброю та копати, хтось тільки зброю, хтось тільки копати, хтось риболовлю/полювання......
Так би мовити зробити більш многогранний форум/клуб.
Але повторюся, чисто побажання. З повагою!
За это сообщение автора Владимир84 поблагодарили (всего 4):
Як то кажуть - "в чужий монастир зі своїм уставом......".
Як пропозиція та підтримання Шановного Батька, розвиток форуму в більшості напрямків, я наприклад люблю зброю та копати, хтось тільки зброю, хтось тільки копати, хтось риболовлю/полювання......
Так би мовити зробити більш многогранний форум/клуб.
Але повторюся, чисто побажання. З повагою!
Доброго дня. Приветствую Вас коллега. Если есть желание и уже появилась возможность здесь сделать что-то полезное и интересное, так пожалуйста, воплощайте свои мысли и идеи в жизнь. С уважением.
За это сообщение автора КотуУ поблагодарили (всего 3):
Владимир Борисович, доброго дня. Рад, что Вы снова с нами. Ветеранов Собирателя прибывает все больше и больше. У нас все должно быть и обязательно будет хорошо. С уважением.
За это сообщение автора КотуУ поблагодарили (всего 3):
Доброго дня, друже Борисович! Радий бачити Вас в наших рядах на цьому гостинному майданчику. Якщо щось не зрозуміло, запитуйте в темі, або в приват у форумчан, модераторів включно до Адміна. Тут адекватні, доброзичливі і привітні колеги всіх рангів.
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарили (всего 5):
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук
Вітання форумчанам! Хто має контакт з "вершигора ," експертом з античних монет? Втратився звязок з закриттям " собирателя" Прошу поділитися вайбером. з пов.
За это сообщение автора Олесь Гдаль поблагодарили (всего 2):
Тэкс-тэкс-тэкс...
Нале..., напра ... Вроде где-то здесь...
Нарисовали жеж карту, ногу сломишь, пока дошкандыбаешь. И окно как раз подходящее на пути...
(По привычке вваливается в Заведение через окно).
Вроде дошел.
Эвоно-как обустроено, все вроде на местах. И бочонки ладно расставлены... И кресла точь-в-точь - со старой Таверны... Хотя вряд-ли, та снесена цунами, оттуда спастись вряд-ли что-то могло... Ну знач., «Равня..-сми...»
(Занимает свободное кресло, выдергивает из стопки нижний бочонок, раскупоривает его, и только потом окидывает взглядом окружающих.)
Бааа..! Знакомые лица ..! Гашшпада, не может быть...! Да как ..? Да откуда ..? А я, было, думал, что спасся один... Я рад Вас всех приветствовать !!!
За это сообщение автора Andy9 поблагодарили (всего 5):
Не спеша отрывает взгляд от наполненного стакана и внимательно смотрит на гостя. О, еще один спасенный и во всей красе! Нашему полку прибыло. Присоединяйтесь к нам, без всякого стеснения! Виват!
За это сообщение автора КотуУ поблагодарили (всего 4):
Панове гусари! Запрошую люб"язно до нашого нового Офіцерського Клубу. З порожніми руками приходити НЕ рекомендую.
Нагадую, що я полюбляю кальвадос, а така гидота як ч...й та к...ва категорично заборонені! Офіцерський Клуб полку ММГ-"Собиратель"
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарили (всего 5):
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук
Вітаю, шановні! Радий бачити вас всіх тут. Поставив собі аватарку якою користувався на Собіратєлє. Радий можливості підтримувати контакти, ділитися питаннями, проблемами, радощами, пов'язаними із колекціонуванням - бо иншим людям, без такого хобі, нас просто не зрозуміти :)
За это сообщение автора Aleks_K поблагодарили (всего 3):
Уважаемый коллега, доброго дня. Рад, что Вы снова с нами. Ветеранов Собирателя прибывает все больше и больше. Вы очень правильно написали, что,- Радий підтримувати контакти, ділитися питаннями, проблемами, радощами, пов'язаними із колекціонуванням - бо иншим людям, без такого хобі, нас просто не зрозуміти. С уважением.
За это сообщение автора КотуУ поблагодарили (всего 2):