У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Універсальний шаблон із президентських привітань за минулі роки :-) З Новим роком!
Цей ролик був опублікованій на офіційній Фейсбук-сторінці «Радіо Свобода» ще в 2016 році. Яка шкода, що вони зупинилися збирати і компанувати вітання президентів. От би сюди додали найвеличнішого! (Навіть здогадуюся чому вони перестали це робити і чому робили це тоді, але в цій темі все-таки про політику не будемо).
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 3):
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Главная елка Украины вошла в список красивейших в Европе.
Киевская ёлка, установленная на Софийской площади, вошла в топ-15 самых красивых елок Европы по версии сайта Europe Best Destinations.
Первые три места заняли новогодние деревья в Гайнсилеме (Мальта), Страсбурге (Франция) и Лиссабоне (Португалия). Киевская елка обогнала красавицу в Риме, заняв 13 место.
Вестник Украина.
За это сообщение автора Рост76 поблагодарили (всего 3):
Ні. Він не може визначитися. Точніше сам для себе він визначився, а от духу йому не вистачає сказати правду вголос, що всією душею він на Сході, а не на Заході, що йому близька культура і історія Московії, а не України. Тому і веде себе, наче він неформат. Все там відформатовано з самого дитинства, а от сміливості і відповідальності немає. От і хитає його в різні боки, то до зрадників, то до патріотів. Тільки зі зрадниками йому комфортно, а перед патріотами лячно.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.