Росії лишився приблизно рік до дуже серйозних проблем в економіці.
Так і є. І Саме головне, щоб ми не зупинилися, щоб не дали їм змоги передохнути (в даному випадку наголос на "у") і щоб вони змогли накопичити сили та домовитися про пом'якшення санкцій. Але тенденція, яка зараз у наших зелених, говорить про те, що вони можуть дати можливість росії на відновлення.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Повідомляють, що Ірина Фаріон не вижила. Тобто пишуть, що померла.
Вбивця має бути знайденим. І ми маємо знати замовника.
Жах
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Про візит Зеленського до Великобританії.
Прям хорошо про нашого президента.
Не зашкварився, нарешті. Приємно чути.
Бізнес-партнер Єрмака та український кінопродюсер Артем Колюбаєв донедавна очолював Раду з державної підтримки кінематографії, яка вирішувала, кому давати гроші на кіновиробництво, а кому — ні.
Родина Колюбаєва, яка втекла від війни, купила будинок у США за $600 тисяч. Заробити на будинок у Вашингтоні український кінопродюсер не міг. Ми з’ясували, що частину грошей на нього родина позичила у росіян. Детальніше про це дивіться у новому розслідуванні Яніни Корнієнко
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
3 рік в армії і через мої дії вперше проводять СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ, щоб визначити ступінь моєї вини та призначити мені ДИСЦИПЛІНАРНЕ СТЯГНЕННЯ ТРЕД. Як ви думаєте, може мої дії призвели до чиєїсь загибелі? Може я корупціонер чи щось вкрав? Ні, ситуація наступна: будучи
черговим частини і отримавши сигнал від оперативного чергового в чат в месенжері Signal КОРИСТУВАННЯ ЯКИМ ЗАБОРОНЕНО ЯКИМОСЬ НАКАЗОМ НАШОГО НАЧАЛЬНИКА НАВЧАЛЬНОГО ЦЕНТРУ я відписав в цей чат, як і всі інші чергові: *позивний*: до керівного та особового складу доведено, особовий
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
склад в укритті (похуй що укриття немає як такого і це з тієї ж опери, що я 6 разів на день доповідаю, що я заміряв рівень радіаційного вимірювання приладом ДП-5В, якого немає в нашій частині і на який ми подали ЗАЯВКУ). Моєю помилкою було те, що я їбанув це блядське
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
повідомлення перед цим НЕ НАТИСНУВШИ ПРАВОЮ КНОПКОЮ МИШІ ПО ПОВІДОМЛЕННЮ ОПЕРАТИВНОГО ЧЕРГОВОГО, І НЕ НАТИС КНОПКУ ВІДПОВІСТИ чим нахуй підірвав блять обороноздатність всієї країни, бо йобаний підарас не зрозумів, (без цієї процедури) з якої причини я йому відписав це
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
повідомлення через декілька хвилин після його сигналу. Якщо коротко далі: уїбан написав в чат: «ЩО ДОВЕДЕНО?», на що я вже правильно зробив «доповідь» в забороненому месенджері.
Після цього уїбан вніс мене В АНАЛІЗ недоліків чи якоїсь залупи, що я НЕ ВІДПОВІВ НА СИГНАЛ РАКЕТНА
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
(хоча я відповів двічі) і цей аналіз приходить на всі частини які замикаються на НЦ. Прикол в тому ще, що на цей аналіз всім завжди похуй+поїбать, але ж звичайно не коли в цей аналіз вперше потрапив я. Через особисту неприязнь до мене окремих людей до по моїм злочинним нахуй
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
діям буде проведено службове розслідування і накладено дисциплінарне стягнення. ЗАМПОЛІТ вже відібрав у мене ПОЯСНЕННЯ, можливо ще відбере у СВІДКІВ, має взяти на мене СЛУЖБОВУ ХАРАКТЕРИСТИКУ, ВИТЯГ З НАКАЗУ ПРО ЗАРАХУВАННЯ ДО СПИСКІВ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ, копії майже всіх
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
сторінок ПОСВІДЧЕННЯ ОФІЦЕРА, копії наказу на призначення розслідування і ще мільйон паперів.
Як же заїбала ця блядська хуйня. Війну ми вже виграли? – та хуй! Я 4 місяці ношу на своєму рюкзаку шеврон: "йобаний цирк" - але йобаний цирк – це моє життя впродовж всієї служби в
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
армії (як в тилу так і на сході). Я прийшов сюди добровільно (маючи бронь), хуярю що є сил, ми вчимо пілотів FPV, деякі з моїй курсантів (дуже толкові) вже загинули. але йобані блять паскуди, (яким ця війна тільки на користь) роблять все, щоб знищити будь-яку адекватну людину/
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
ініціативу/підрозділ. Ідеальний солдат/сержант/офіцер це не лише виконавець (яким би тупим не був наказ) без власної думки перед вищим керівництвом, а і лицемірний лизоблюд. Ніколи таким не стану. єдиний мій порок, це самоцензура в тих випадках, коли я не можу довести, що
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
підарас це підарас, корупціонер чи крадій – це корупціонер чи крадій, гандон – це гандон і т.д. Але чим більше мене будуть зайобувати, тим більше акаунт із самоцензурою перетвориться на акаунт з цікавими історіями буденності, після яких на мене в’їбуть план-переміщення на
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
посаду піхотного командира взводу одної з найгірших бригад. Благо, у мене вже є такий досвід, адже в свій час мене в покарання за те, що я постійно сперечався зі своїм колишнім НШ і не давав йому як раз таки розводити корупцію в підрозділі - призначали командиром штурмового
Богдан Дмитрук
@bodmiruk
·
4 ч
взводу, тому так, мені трохи страшно, від невідомості, так неприємно, від того, що стільки роботи може піти нанівець – але хавати цю всю йобану хуйню теж перестану, рано чи пізно рубікон буде перейдено, і тоді можливо хуйово буде не тільки мені, а й підарасам, якім думають, що
зловили бога за бороду. Кінець треду
Екс-нардеп Андрій Деркач, який неодноразово скликав пресконференції зі звинувачуваннями стосовно Петра Порошенка, Джо Байдена, став кандидатом до Ради Федерації РФ від Астраханської області.
Відповідний документ розміщено на сайті виборчої комісії Астраханської області.
У ньому сказано, що Деркач має російське громадянство і проживає в Астрахані.
А як тепер тим, хто волав жмурукуобнімаю, все норм?
Валерій ПРОЗАПАС:
Новина про астраханське депутатство Деркача нашими ЗМІ подається якось дивно, однобоко - просто пишуть "балотується на росії, в Україні звинувачується у держзраді", і все.
А треба так: "Андрій Деркач, до якого ми ходили на прес-конференції слухати фсбшні "плівки" про "жму руку", після чого ДБР відкривало справи проти українських і американських політиків - виявився агентом Москви і тепер балотується там в депутати;
Люди з його оточення продовжують займати високі державні посади, а виконавці "справ" за його поданнями продовжують працювати в правоохоронних та судових структурах;
Приносимо вибачення за вільну і невільну співучасть в розповсюдженні ворожих ІПСО проти держави та зокрема особисто проти п'ятого президента Петра Порошенка в інформаційному просторі України".
Ніякої перемоги без цього не буде, бо лицемірство з нею несумісне, незаангажовані та незалежні ви наші.
Народні обранці які підтримують діяльність московської церкви в Україні.
Вони голосували проти заборони діяльності філії ФСБ в Україні.
Дані Рух Чесно
Це не заборона а навпаки, захист. 9 місяців фори а потім тре буде доводити причетність до Росії кожної громади московських попів індивідуально, через суд, с чисельними експертизами та апеляціями. Це на роки. Тобто вічно.
Іврей не зміг організувати московським попам в Україні «термос», вселенський патріарх підтерся Єрмаком.
Вирішили рятувати секту московського крівославія хоч так.
Це не заборона а навпаки, захист. 9 місяців фори а потім тре буде доводити причетність до Росії кожної громади московських попів індивідуально, через суд, с чисельними експертизами та апеляціями. Це на роки. Тобто вічно.
Іврей не зміг організувати московським попам в Україні «термос», вселенський патріарх підтерся Єрмаком.
Вирішили рятувати секту московського крівославія хоч так.
Но наш народ не такой тупой, судя по комментам.. ;)
Коменти не читав. Але, коли побачив це відео у Блискавки, то зтошнило і розозлило. Причому це вже не в перший раз, а це вже в черговий раз стало противно від деяких постів Блискавки. І ці деякі пости конкретно про деякого політика і його партію. Вони, ті, хто ведуть канал "Блискавка", позиціонюють себе, як незалежні, а насправді виходить, що вони зелені призелені. А це відео мене вкурвило.
П.С.
Вчора, а точніше вже позавчора, в Києві знімали і замальовували борди з написами "Армія. Мова. Віра. Єдність". В і-неті відео були. На відео люди питали, а чому знімають ці борди і у відповідь чули, що заборонили таке вивішувати. Це гидко, низько і це точно не про єдність. Це про закомплексовану зелену владу. Але ладно, галочку поставимо і потім їй згадаємо. Але ж "незалежна" Блискавка таке не публікує, а от це бігом виставила. Фу,просто фууууу.