Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ярослава Магучіх у Парижі встановила новий світовий рекорд у стрибках у висоту – 2.10 метри!
Світовий рекорд у жіночих стрибках у висоту тримався з 1987 року і був 2.09 м
Рекордний стрибок Магучіх та емоції коментатора. Та і самої Ярослави!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
І все так всім зрозуміло без зайвих слів і пояснень
справа #Червінського
9 млн заставаНарешті 7 годин безперервного судового розгляду, обговорювали питання, як суд першої інстанції виступ адвокатів протягом трьох діб відобразив на половині сторінки А4 свого рішення; представник 4х потерпілих заявив про вихід із справи, також все більше починають лунати від потерпілих позиції, що вони не потерпілі; прокурор все більше нервує і виправдовує свої невдачі вигаданим «тиском зі сторони адвокатів»; прокурору все складніше приховувати і заперечувати ключову роль СБУ у цій операції; один з представників потерпілих сьогодні поставив під сумнів суб’єкта розслідування справи, заявивши: «СБУ розслідує справу, фігурантом якої вони ж і є…»; суддям все складніше надавати обґрунтування неприйняття доводів захисту Червінського, полеміка рефлекторно зводиться до примітивної мовчазної реакції суддів; 27 народних депутатів та окремо 51 особа виявили бажання взяти на поруки Червінського; результат, 9 000 000 млн застава
Якби зараз випадково не натрапив на це відео, то я би і не знав, що у нас є аж цілий пласт населення, яке вживає такий шлак. Інсташлак Там існує окреме життя. А повилазили вони зараз дуже кучно в ролі експерДів про мир на любих умовах. Да так кучно, що аж прийшлося робити цілий розбір по ним в окремому відео.
Фу, яке фу
Ох і тривожно все це. Погана тенденція.
З такими побєдунами точно все буде добре((
Ага.
Треба уточнити обов'язково, що це нардеп від слуг.
До речі, вони його після того, як він сьогодні прославився, виключили зі своєї фракції. Це у них таке покарання.
Гончаренко все правильно сказав. Так, а хто ж його почув?
Україна передала Палестині тисячу тонн пшеничного борошна в межах програми Grain from Ukraine – ініціативи Президента Володимира Зеленського.
Навіщо?
Для чого він це ініціював? Навіщо вони виконали цю ініціативу? Щоби що?
П.С.
Сьогодні і так антиукраїнський день у ВР. Вони там таких законопроектів наголосували, що якщо вони пройдуть, то це наблизить нас до колапсу набагато швидше, ніж ми рухаємося до нього зараз. І от ще і це на кінець дня.
Якась суцільна дурня.
Росії лишився приблизно рік до дуже серйозних проблем в економіці. В них вже вражаюче піке - судячи по збитковості газпрому і т д. Російська економіка статистично виглядає «зростаючою» тільки за рахунок військових витрат. Але ж це «мертві» гроші що не утворюють нічого споживчого. Відбирають фінанси від потрібних розходів і потім повертаються на споживчий ринок щось вимивати. Куратори з Москви давлять на наших смужок все жорсткіше.