А что там у пиндосов?
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Смотря с какой стороны посмотреть ;) Трамписты шибко нервные и обидчивые пошли..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
А вкратце - пиндосы уже подзаебали своими выборами!! Вместо реальной работы в мире занимаются какой-то бесконечной хуйней!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А что там у пиндосов?
Ще один республіканець, прибічник Трампа
Голова Комітету з нагляду Палати представників Джеймс Комер заявив, що розпочинає розслідування щодо візиту Зеленського до Пенсильванії на початку цього тижня, бо розцінює його, як втручання у вибори президента США.
Голова Комітету з нагляду Палати представників Джеймс Комер заявив, що розпочинає розслідування щодо візиту Зеленського до Пенсильванії на початку цього тижня, бо розцінює його, як втручання у вибори президента США.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
У трампистов нет уверенности.. поэтому цепляются за всё..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Когда Великобритания с Францией не смогли защитить Польшу.. когда слили Чехословакию - это карма прилетела польскому и чешскому правительствам?? Я правильно понимаю??Warisdeath писал(а):Тільки страшно, що страждає від цього не особисто Зеленський, а вся наша країна.
- Рейтинг: 8.33%
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А что там у пиндосов?
Нє. Я зараз конкретно про дві особистості. Про Трампа і про Зеленського. Вони настільки схожі, що між ними не може бути хімії. Що один, що інший відверті популісти, нарциси, жадібні до влади і крім себе любимого нікого не чують і не бачать. А через те, що вони не політики і через те, що обидва, м'яко кажучи, не дуже освічені, обізнані, ерудовані, то і виникають між ними ось такі суперечки і непорозуміння. Що один, що другий зовсім не гнучкі і не дипломатичні. Нарциси, одним словом. А нарцис має бути один.
- За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
- dnepr7
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Все будет вот как.Warisdeath писал(а): ↑26 сен 2024, 00:26Стиць-пиндиць, здрасьтє, приїхали, вилазьте.
Це пи....ць. Докерувалися.
ЗЕ в США не встретиться с Трампом. Потому что ЗЕ сделал ставку на победу Камалы. И что Вы все уже забыли про ЗЕ - а то что он приносит НЕСЧАСТЬЯ куда бы он не приехал и в чем бы не поучаствовал. Выборы выиграет Трамп. А потом он вместе с РФ сыграет на пианино в 4 руки то что он и обещал - закончит войну в Украине за 24 часа. Он позвонит Путину и спросит - Вы согласны на переговоры? Пытин скажет ДА. А потом он позвонит ЗЕ и спросит - а Вы согласны на переговоры? И ЗЕ ответит НЕТ. И тогда Трамп ответит - ну раз НЕТ - то тогда х$й Вам а не помощь от США.
Конец фильма.
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Багато хто порівнює клінічну картину теперішніх виборів у США з виборами в Україні 2019 року.
Так, дійсно схожості є:
1) Як Трамп, так і Зеленський - це два самозакохані організми, залежні від оплесків і лесті, які не живуть в реальному світі, а у вигаданому світі, де вони - все, а все інше зовсім не важливо.
2) Як Трампу, так і Зеленському була пофігу їхня країна, інтереси країни, інтереси виборців. Єдиною метою є влада і гроші.
3) Брехня, завідомо нереалізовані сподівання - як основа кампанії.
Як Трамп, так і Зеленський чітко усвідомлювали, що вони брешуть і обдурюють з метою дорватись до корита.
Все. На цьому схожості закінчуються. Бо технічно кампанія Зеленського 2019 року неймовірно якісно відрізнялася від того, що зараз відбувається в США.
______
В 2019 році на політичну арену в Україні виводився успішний, але простий хлопець з народу, нове обличчя в політиці, людина яка "сама досягла всього". Молодий, красивий, успішний, гострий на язик, з почуттям гумору, підкачаний. Без політичного брудного минулого.
Ця молода, красива, розумна, чесна людина нічого не хотіла, лиш дати йому всього один шанс, лиш показати як треба. Він за 5 років все зробить і піде. Ніяких ризиків перетворення його в нового олігарха чи диктатора.
І це все контрастувало зі старим жирним олігархом, який "заснував партію регіонів", був у політиці багато років і "тільки те вміє, що красти". Бо звідки можна було взяти ті мільярди? Ось вам Роттердам.
*вище описано те, що вдалось насадити суспільству.
В 2024 році на політичну арену в США хоче повернутися старий олігарх. Лузер, який просрав батькові гроші.
Причому реально старий за своїм віком, який плутає події, факти, людей. Позавчора був у Джорджії, а писав що в Луізіані. Тобто, невідомо як деградує його деградований мозок в наступні 4 роки.
Особа, яка вже була в політиці, і абсолютно нічим не запам'яталась, крім скандалів, дурних твітів. Як мінімум, половину свого часу він витрачав на гольф. Особа, яка не змогла виконати жодної обіцянки, зокрема основну з них - збудувати стіну з Мексикою за гроші Мексики (він не збудував нічого). Особа, яка не змогла справитися з фінансовими викликами (найбільший обвал фондового ринку), ковідом і безробіттям під час нього.
Особа, яка провалила зовнішню політику, зливши Сирію путіну, запрошуючи афганських педофілів на переговори, зустрічаючись з корейським пушиліним і прославляючи його.
+ Кримінальні звивачення, підозри, імпічмент, скандали.
Слабкий, кволий президент, який заслуговує на 3.5 бали з 10 тільки тому, що працювала система.
Українці в 2019 році голосували за "надію", "а раптом вийде". Молодий, красивий, з новими підходами.
Американці зараз підтримують людину-лузера, яка вже мала шанс і бездарно його просрала.
І тепер ця людина, крім цього всього, набутого а минулому, набула ще й ментальні розлади.
_____
Друге.
Сама кампанія Зеленського і Трампа - це небо і земля за якістю.
Кампанія Зеленського в 2019 році була максимально позитивна: закінчимо війну, зробимо дешеві тарифи, повернемо заробітчан, поборемо корупцію, дамо вчителям/пенсіонерам/шахтрьорам купу бабла зробимо... і заживемо.
Якщо Зеленський і піднімав голос, то виключно на бандитів, тобто, на Порошенка, та інших бандитів які мали "вийти звідси, розбійнику". І це було зовсім таки логічно, справедливо і виправдано. Сприймалося так.
Це не про те, що в кампанії Зеленського не було гною. Він був, його продукували інші "люди", але в Зеленського був максимально чистий образ, заляпаний тільки його минулим, а не діями під час кампанії.
Трамп, тим часом, просто живе хейтом. Все що він продукує - це хейт. Хейт всього і всіх. Хейт в усьому. Починаючи від якихось абсолютно тупих дитячих публічних прозивалок, що в принципі нездорово для людини в його віці, не кажучи вже про його статус. І закінчуючи якимось твітами посеред ночі "Я ненавиджу Тейлор Свіфт", або повторюванням "Я не люблю людей, які не люблять мене". Ти президент, ти змушений любити людей, які не люблять тебе, бо ти змушений працювати для них, це твої функції.
Чи отой приклад з гаїтянами, які нібито їдять собак. Ну ляпнув хйню. Ну з ким не буває. Але ці невгамовні деградовані істоти пішли далі і з очевидно придуманої "для красного словца" історії, вже місяць не можуть зупинитися в реальному переслідуванні своїх громадян.
Єдиний, кого він за свою політичну кар'єру послідовно не критикував, а лише хвалив - це путін.
_______
Тому ні, кампанії Зеленського і Трампа не дуже подібні, лиш невидимою суттю. Зовнішньо вони кардинально відрізняються.
Американське суспільство зараз живе в якомусь клінічному стані, який породжений хейтом, що йде від Трампа і його послідовників. Хейтом всього, крім путіна. Який завжди "розумний", навіть коли нападає на Україну. І завжди в усьому перемагає, навіть у Другій світовій війні і війні проти Наполеона. Американський президент раптом почав заперечувати ключову роль союзників у перемозі над гітлером. Це новий рівень дніща.
І найбільше що мене болить в тій ситуації - це абсолютно днішенська позиція ЧАСТИНИ української діаспори, яка перетворилася на абсолютне бдло і просто ігнорує всі прямі загрози для України, яку несе ця їбанута істота.
Точніше не так. Я можу зрозуміти коли ти хй забив на ту Україну, але розказувати як ти переживаєш за Україну, і тим часом несеш загрози, голосуючи чи агітуючи за ідіота, який вже перестав приховувати свій "план" щодо України - це поза моїм сприйняттям допустимих рівнів людського лицемірства, тупості і безчестя.
Mason Lemberg
Так, дійсно схожості є:
1) Як Трамп, так і Зеленський - це два самозакохані організми, залежні від оплесків і лесті, які не живуть в реальному світі, а у вигаданому світі, де вони - все, а все інше зовсім не важливо.
2) Як Трампу, так і Зеленському була пофігу їхня країна, інтереси країни, інтереси виборців. Єдиною метою є влада і гроші.
3) Брехня, завідомо нереалізовані сподівання - як основа кампанії.
Як Трамп, так і Зеленський чітко усвідомлювали, що вони брешуть і обдурюють з метою дорватись до корита.
Все. На цьому схожості закінчуються. Бо технічно кампанія Зеленського 2019 року неймовірно якісно відрізнялася від того, що зараз відбувається в США.
______
В 2019 році на політичну арену в Україні виводився успішний, але простий хлопець з народу, нове обличчя в політиці, людина яка "сама досягла всього". Молодий, красивий, успішний, гострий на язик, з почуттям гумору, підкачаний. Без політичного брудного минулого.
Ця молода, красива, розумна, чесна людина нічого не хотіла, лиш дати йому всього один шанс, лиш показати як треба. Він за 5 років все зробить і піде. Ніяких ризиків перетворення його в нового олігарха чи диктатора.
І це все контрастувало зі старим жирним олігархом, який "заснував партію регіонів", був у політиці багато років і "тільки те вміє, що красти". Бо звідки можна було взяти ті мільярди? Ось вам Роттердам.
*вище описано те, що вдалось насадити суспільству.
В 2024 році на політичну арену в США хоче повернутися старий олігарх. Лузер, який просрав батькові гроші.
Причому реально старий за своїм віком, який плутає події, факти, людей. Позавчора був у Джорджії, а писав що в Луізіані. Тобто, невідомо як деградує його деградований мозок в наступні 4 роки.
Особа, яка вже була в політиці, і абсолютно нічим не запам'яталась, крім скандалів, дурних твітів. Як мінімум, половину свого часу він витрачав на гольф. Особа, яка не змогла виконати жодної обіцянки, зокрема основну з них - збудувати стіну з Мексикою за гроші Мексики (він не збудував нічого). Особа, яка не змогла справитися з фінансовими викликами (найбільший обвал фондового ринку), ковідом і безробіттям під час нього.
Особа, яка провалила зовнішню політику, зливши Сирію путіну, запрошуючи афганських педофілів на переговори, зустрічаючись з корейським пушиліним і прославляючи його.
+ Кримінальні звивачення, підозри, імпічмент, скандали.
Слабкий, кволий президент, який заслуговує на 3.5 бали з 10 тільки тому, що працювала система.
Українці в 2019 році голосували за "надію", "а раптом вийде". Молодий, красивий, з новими підходами.
Американці зараз підтримують людину-лузера, яка вже мала шанс і бездарно його просрала.
І тепер ця людина, крім цього всього, набутого а минулому, набула ще й ментальні розлади.
_____
Друге.
Сама кампанія Зеленського і Трампа - це небо і земля за якістю.
Кампанія Зеленського в 2019 році була максимально позитивна: закінчимо війну, зробимо дешеві тарифи, повернемо заробітчан, поборемо корупцію, дамо вчителям/пенсіонерам/шахтрьорам купу бабла зробимо... і заживемо.
Якщо Зеленський і піднімав голос, то виключно на бандитів, тобто, на Порошенка, та інших бандитів які мали "вийти звідси, розбійнику". І це було зовсім таки логічно, справедливо і виправдано. Сприймалося так.
Це не про те, що в кампанії Зеленського не було гною. Він був, його продукували інші "люди", але в Зеленського був максимально чистий образ, заляпаний тільки його минулим, а не діями під час кампанії.
Трамп, тим часом, просто живе хейтом. Все що він продукує - це хейт. Хейт всього і всіх. Хейт в усьому. Починаючи від якихось абсолютно тупих дитячих публічних прозивалок, що в принципі нездорово для людини в його віці, не кажучи вже про його статус. І закінчуючи якимось твітами посеред ночі "Я ненавиджу Тейлор Свіфт", або повторюванням "Я не люблю людей, які не люблять мене". Ти президент, ти змушений любити людей, які не люблять тебе, бо ти змушений працювати для них, це твої функції.
Чи отой приклад з гаїтянами, які нібито їдять собак. Ну ляпнув хйню. Ну з ким не буває. Але ці невгамовні деградовані істоти пішли далі і з очевидно придуманої "для красного словца" історії, вже місяць не можуть зупинитися в реальному переслідуванні своїх громадян.
Єдиний, кого він за свою політичну кар'єру послідовно не критикував, а лише хвалив - це путін.
_______
Тому ні, кампанії Зеленського і Трампа не дуже подібні, лиш невидимою суттю. Зовнішньо вони кардинально відрізняються.
Американське суспільство зараз живе в якомусь клінічному стані, який породжений хейтом, що йде від Трампа і його послідовників. Хейтом всього, крім путіна. Який завжди "розумний", навіть коли нападає на Україну. І завжди в усьому перемагає, навіть у Другій світовій війні і війні проти Наполеона. Американський президент раптом почав заперечувати ключову роль союзників у перемозі над гітлером. Це новий рівень дніща.
І найбільше що мене болить в тій ситуації - це абсолютно днішенська позиція ЧАСТИНИ української діаспори, яка перетворилася на абсолютне бдло і просто ігнорує всі прямі загрози для України, яку несе ця їбанута істота.
Точніше не так. Я можу зрозуміти коли ти хй забив на ту Україну, але розказувати як ти переживаєш за Україну, і тим часом несеш загрози, голосуючи чи агітуючи за ідіота, який вже перестав приховувати свій "план" щодо України - це поза моїм сприйняттям допустимих рівнів людського лицемірства, тупості і безчестя.
Mason Lemberg
- За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
- Warisdeath
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А что там у пиндосов?
Трамп заявив, що зустрінеться із Зеленським у п'ятницю в Нью-Йорку. Саме для цього Зеленський продовжив свій візит до США ще на один день.
Ні, ми не забули. Більше того, ми про це знали і попереджали тебе, але ж ти мчався за нього голосувати. І прогнозував велике світле майбутнє через цей свій вибір.
Твій прогноз здійснився рівно настільки, наскільки ти зараз зпрогнозував майбутнє, яке так само здійсниться, як і твоя віра в передвиборчі обіцянки Зеленського.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Зеленский обещал МИР и статус русского языка вернуть. И таки да он свои обещания скоро выполнит целиком и полностью - после того как Украина проиграет войну наступит МИР и с русским языком все наладится. Правда - как я и говорил - Украина после войны будет похожа на Сирию после войны - руины вместо городов - но такова цена МИРА. Через тернии к звездам. И оно будет это великое светлое будущее.Warisdeath писал(а): ↑27 сен 2024, 03:24Ні, ми не забули. Більше того, ми про це знали і попереджали тебе, але ж ти мчався за нього голосувати. І прогнозував велике світле майбутнє через цей свій вибір.
Твій прогноз здійснився рівно настільки, наскільки ти зараз зпрогнозував майбутнє, яке так само здійсниться, як і твоя віра в передвиборчі обіцянки Зеленського.
Президентом США выберут Трампа потому что.
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
(С)
Трамп вчора, будучи у Пенсильванії, пообіцяв обкласти додатковим 100% митом продукцію відомої компанії John Deere (виробник комбайнів, агротехніки ітд), якщо ця компанія продовжить постачати частину деталей з Мексики.
Все було б нічого, якби не декілька кумедних фактів:
1) В 2020 році Трамп особисто підписав угоду, яка дозволяє тісніше співпрацювати з Мексикою. Це була угода про співпрацю між країнами Пн.Америки.
2) Традиційно підтримка республіканської партії і Трампа є сильнішою у сільській місцевості і фермери - це один з його головних виборців.
3) Додаткове мито на продукцію John Deere в розмірі 100% - це збільшення вартості комбайнів та іншої техніки в два рази. Тобто, сама техніка і деталі до неї стануть просто недоступними для багатьох фермерів, а їх с/г продукція виросте в ціні катастрофічно, що зробить їх неконкурентними у порівнянні з більшими компаніями.
4) Цей спонтанний висер і вистріл в свого виборця був спровокований тільки тим, що дід побачив трактор John Deere в місці куди його привезли виступати. І трактор, як і фермерів, зібрали для того, щоб показати як вся галузь підтримує Трампа.
Кароч, зібрали для нього головних шанувальників, щоб дід пообіцяв їм, що вб'є їх бізнеси, бо побачив трактора.
Тепер же всі в шоці, що прийдеться вбити свій бізнес і себе, вибравши цю чепуху.
Все вищесказане зовсім не про те, що щось зміниться в голосуванні. Бо там, як і в Україні в 2019 чи в 2022/2023, відбувається просто клініка.
Але досить цікаво спестерігати, як їбанутий дід на рівному місці створює проблеми навіть для себе, але досі знаходяться якісь люди, які вірять в його особливість і в те, що він вирішить проблеми України, прославляючи путіна в кожному своєму висері про Україну.
Трамп вчора, будучи у Пенсильванії, пообіцяв обкласти додатковим 100% митом продукцію відомої компанії John Deere (виробник комбайнів, агротехніки ітд), якщо ця компанія продовжить постачати частину деталей з Мексики.
Все було б нічого, якби не декілька кумедних фактів:
1) В 2020 році Трамп особисто підписав угоду, яка дозволяє тісніше співпрацювати з Мексикою. Це була угода про співпрацю між країнами Пн.Америки.
2) Традиційно підтримка республіканської партії і Трампа є сильнішою у сільській місцевості і фермери - це один з його головних виборців.
3) Додаткове мито на продукцію John Deere в розмірі 100% - це збільшення вартості комбайнів та іншої техніки в два рази. Тобто, сама техніка і деталі до неї стануть просто недоступними для багатьох фермерів, а їх с/г продукція виросте в ціні катастрофічно, що зробить їх неконкурентними у порівнянні з більшими компаніями.
4) Цей спонтанний висер і вистріл в свого виборця був спровокований тільки тим, що дід побачив трактор John Deere в місці куди його привезли виступати. І трактор, як і фермерів, зібрали для того, щоб показати як вся галузь підтримує Трампа.
Кароч, зібрали для нього головних шанувальників, щоб дід пообіцяв їм, що вб'є їх бізнеси, бо побачив трактора.
Тепер же всі в шоці, що прийдеться вбити свій бізнес і себе, вибравши цю чепуху.
Все вищесказане зовсім не про те, що щось зміниться в голосуванні. Бо там, як і в Україні в 2019 чи в 2022/2023, відбувається просто клініка.
Але досить цікаво спестерігати, як їбанутий дід на рівному місці створює проблеми навіть для себе, але досі знаходяться якісь люди, які вірять в його особливість і в те, що він вирішить проблеми України, прославляючи путіна в кожному своєму висері про Україну.
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Это точно, что там клиника.. ((
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
- За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
- dnepr7
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Організатори.
Звичайно буває. Без лргтядра люди хаотично здатні тільки на вельми скромні колективні заходи.
(С)
Вибачте за черговий пост про США, обіцяю зменшити їх кількість, але в мене в коментах продовжуються баталії і я вважаю за потрібне опублікувати цей комент у вигляді поста:
Що мене найбільше дивує в американських виборах в русі трампівський фанатиків - це те що вони абсолютно ігнорують будь-яку суть.
Тіпелла вкрав гасло Рейгана, просрав свій перший президентський термін за грою в гольф і тупими твітами з капс локом (не виконавши навіть ключову обіцянку про кордон з Мексикою за гроші Мексики (навіть за свої гроші не зробив), і весь фанатичний рух носиться з вкраденим у Рейгана гаслом "МАГА". Який нах грейт аген, якщо тебе ненавидить 60% ТВОЄЇ нації?
Рейган був грейт, бо його обожнювалм 70% нації, а інші 30% - поважали, його поважали в світі, бо Рейган вигравав вибори в 48 штатах з 50. Ти сук двічі їх програм (за голосами).
А ти сук клоун їбаний з якого всі в світі сміються. Який глорить мадуро і пишається зустріччю з корейським пушиліним, маючи за ідола хйла.
Який нах грейт аген?
Рейган використовував термін RINO для чистки республіканців, які мали синтемент (не підтримували, а просто хотіли мягше поводитись, знизити напругу) до СССР і Куби.
Їбана зупупа стелиться перед корейським пушиліним, мадуро, хйлом, Хі, оточила себе російськими агентами і використовує термін RINO проти МакКейна, Чейні і інших яструбів, які не словом, а ділом їбали комуністів.
Я дивлюсь на це і завжди задаю собі запитання: ви там їбанулись всі?
Якби Рейган був живий, він би цією рижою шматою, яка у кожному висері декларує любов до путіна і корейського пушиліна, мадуро, замітав би вулиці в Пенсильванії.
Чи отой "комунізм Харріс"? Чуваки, діаспоряни, ви ж жили при комунізмі, більшість з вас. Ви ска не знаєте як виглядає комунізм?
Де ви там бачили комуністів? Що ви бля несете?
І це в той момент, коли цей "економічний геній" пропонує ввести додаткові 100% мита на імпорт, бо інші країни мають за це платити.
Вже один раз Мексика "платила" за стіну цього "генія". Де та стіна?
Інші країни хй ложили за щось платити. Платити будуть ВАШІ імпортери, які перенесуть вартість мит на ціну для ВАС. І якщо мита зростуть в 2 рази, то ціна виросте в 3 рази, а то й в 4.
Придурок провокує гіперінфляцію, комуністично-корупційне регулювання ринку, відтік інвестицій, але вони цього комуніста називають "консерватором", а Харріс комуністкою.
Це пздц.
Хоч він навіть не комуніст, він просто придурок, як і вся його команда, бо не знайшлось нікого, щоб пояснити діду просту математику.
Не дивно як цей придурок вгробив батьківський півмільярдний бізнес.
І я ще раз наведу порівняння з нашим клоуном. Українці зробили такий самий вибір гівна, бо їм підсунули телевізійну конхветку з гівном, але різниця в тому, що наша конхветка з гівна була красива, в дійсно красивій упаковці.
Тут же ви, шановні діаспоряни, маєте конфетку з гівна в самому природньому вигляді, виключно зі смородом і кремлівськими мухами на ній.
Тому ще раз повторюю: не треба нас рятувати, підсовуючи нам це лайно.
Утримайтесь від голосування.
Бо нам не потрібна така ваша допомога у вигляді гівна, яке декларує і РОБИТЬ дії проти України.
Дякую.
- За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
- Warisdeath
-
- 1 пользователь сказал Фууу! на это сообщение:
- dnepr7
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Я тут послшал выступление Камалы Харрис про ее предвыборную программу - она социалистка и коммунистка
-
- Полковник
А что там у пиндосов?
Бывший президент США Дональд Трамп, ведущий борьбу за возвращение в Белый дом, возложил ответственность за иранский удар по Израилю на президента США Джо Байдена и своего конкурента в предвыборной гонке вице-президента Камалу Харрис.
"При президенте Трампе на Ближнем Востоке НЕ БЫЛО ВОЙНЫ. Мир пылает, а американское руководство пропало без вести. Страна осталась без управления", – написал он в социальных сетях.
"Повсюду пылает война, а из-за двух некомпетентных людей, стоящих у власти в США, мир оказался на пороге Третьей Мировой войны. Неудивительно, что Иран так желает победы Камалы Харрис". – утверждает Трамп.
"Если бы я был на посту, не было бы ни 7 октября, ни российско-украинской войны, ни бегства из Афганистана, ни инфляции. Если победит Камала, мир отправится к чертям", – добавляет кандидат в президенты.
"При президенте Трампе на Ближнем Востоке НЕ БЫЛО ВОЙНЫ. Мир пылает, а американское руководство пропало без вести. Страна осталась без управления", – написал он в социальных сетях.
"Повсюду пылает война, а из-за двух некомпетентных людей, стоящих у власти в США, мир оказался на пороге Третьей Мировой войны. Неудивительно, что Иран так желает победы Камалы Харрис". – утверждает Трамп.
"Если бы я был на посту, не было бы ни 7 октября, ни российско-украинской войны, ни бегства из Афганистана, ни инфляции. Если победит Камала, мир отправится к чертям", – добавляет кандидат в президенты.
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-