Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 окт 2023, 00:05

"Ти, малий, скажи малому,
Хай малий малому скаже,
Хай малий теля прив’яже..."

:rolleyes2: Ого скільки їх. А толк є хоч з одного хоч якийсь?
158856 - Украина-реалии New
А тепер список радників Єрмака нам будь ласочка
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 15 окт 2023, 11:55

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 окт 2023, 01:17

Навіщо в принципі таке питати? От на хріна проводять опитування з таким питанням? Аж бісить :mad:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 16 окт 2023, 01:19

Warisdeath писал(а):
16 окт 2023, 01:17
Навіщо в принципі таке питати?
Совсем не удивительно :wink: Дальше - больше! :old:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 16 окт 2023, 22:48

Експрокурор та звільнена працівниця ДБР влаштували весілля у Львові на сотні гостей

7-8 жовтня Ростислав Ільницький та Роксолана Москва відгуляли своє весілля у комплексі Emily Resort, поблизу Львова. Серед гостей були присутні прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати.

31-річний Ростислав Ільницький — колишній прокурор. У 2019 році у Радехові перебував на посаді заступника місцевого прокурора. Згодом мав намір стати головним прокурором Херсонської області. Кілька місяців тому за власним бажанням Ільницький звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва.

27-річна Роксолана Москва, колишня працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові. Жінку звільнили із бюро у березні 2022 року, одначе, згодом через суд вона вирішила повернутися на роботу. У вересні 2022 року Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді та стягнув на її користь 231 тис. грн за “вимушений прогул”. Наразі ДБР оскаржує рішення у Верховному суді. Також наречена — донька адвокатки та бізнеследі Богдани Москви та родичка колишньої дружини ексочільника ДБР Романа Труби.

Як зазначили журналісти, у перший день весілля на святкування було запрошено було понад 300 гостей. Для них виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт “Дзвони сонця”. Ведучим свята був Григорій Решетнік. Тоді як другого дня вже 500 гостей розважав Дзідзьо. Замість білої сукні наречена одягла вишивану, а молодий переодягнувся у вишиванку.

Журналісти намагалися підрахувати у скільки вартувало святкування, оскільки лише 8-поверховий торт для молодят, зображення якого є на фото та відео події, коштує близько 100 тисяч гривень.
158891 - Украина-реалии New
158892 - Украина-реалии New
158893 - Украина-реалии New
158894 - Украина-реалии New

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 16 окт 2023, 23:26

Зато все в стилизованных вышиванках.. ;) Это патриоты, вы ничего не понимаете!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 окт 2023, 03:09

Щойно я прочитав великий текст Юваля Ноя Харарі - автора багатьох популярних книжок, який, як і багато хто з ізраїльських громадських діячів, абсолютно чітко розставляє акценти в цій ситуації. Він, звичайно, говорить про жорстокість і нелюдяність терористів з ХАМАСу. Але разом із цим чітко називає чинного прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу некомпетентним головою уряду, який уміє розмовляти з аудиторією, але не здатний керувати державою. І абсолютно чітко говорить про те, що відбулося внаслідок багаторічного керування Нетаньягу державою Ізраїль.

Звичайно, прихильники Нетаньягу можуть притримуватися іншої точки зору. Але нікому в Ізраїлі навіть не спадає на думку, що критика політичної відповідальності влади під час війни є чимось забороненим і є чимось, що не на часі. Суспільство, зазвичай, об'єднується навколо збройних сил, а не навколо політичних діячів. І це те, що дає можливість Ізраїлю вижити під час багатьох війн. І це те, що практично виявилося відсутнім після початку війни Росії проти України.

Навіть сьогодні ніхто з нас не може чесно сказати про політичну відповідальність влади за те, що відбулося у 2022 році. Навіть ті, хто усвідомлюють усю глибину відповідальності українського суспільства за його вибір у 2019 році, не можуть чесно сказати цьому суспільству, що якщо воно повторюватиме подібні політичні помилки суїцидального характеру, йому нічого у майбутньому хорошого не світить, окрім нових воєн, криз і самознищень.

Якщо тільки його не будуть знищувати вороги, задоволені цим інфантильним вибором. Те, що сьогодні відбувається на Близькому Сході, показує, що навіть ефективна держава, яка десятиріччями вигравала війни, навряд чи здатна протистояти викликам, якщо владу в ній захоплюють некомпетентні популісти, які думають тільки про те, щоб сподобатися своєму виборцю.

Таким чином, все, що відбувалося за ці 20 місяців, схарактеризувало Україну не як демократично-європейську, а як типово пострадянську державу, яка не стала Росією тільки тому, що у нас завжди була серйозна конкуренція ідентичності в державі. І боротьба тих, хто хотів бути українцями, з тими, хто ніколи ніким не хотів бути, і врятували нашу державу від остаточного поглинання нашим північним сусідом.

Ми 20 місяців поспіль не можемо зрозуміти, що головне в державі, яка бореться за своє майбутнє під час війни, — це ефективна воєнна цензура, яка не дозволяє громадянам і медіа розповідати, що відбувається у військах і як діють війська.

Замість цього ми вирішили, що ми маємо запровадити політичну цензуру. Створити єдиний телемарафон, який досі є прикладом неповаги держави до громадянина, незважаючи на всі поради наших союзників перестати з цим бавитись. Перестати платити гроші олігархам за рахунок державного бюджету, щоб їхні канали були лояльними до політичних помилок влади.

І я вже не кажу про те, що ми з вами спокійно подивилися на те, як держава протизаконно — без всяких письмових рішень відключає від цифрового мовлення канали, які просто викликали побоювання у влади.

Вибори — це чесна конкуренція, це жорстка критика влади. Це те, що має відбуватися в кожній цивілізованій державі. І, звичайно, поки йдуть воєнні дії, ми не можемо собі дозволити такої конкуренції, яка розірве нашу державу на шматки. Але принаймні маємо робити все можливе, щоб наше суспільство під час війни не перетворювалося на дегенеративне. Це і є важливою задачею тих, хто відчуває свою відповідальність за майбутнє нашої країни.

У мене немає для вас оптимістичних сценаріїв. Тому що я точно знаю, що трагедія 2019 року, яка перейшла у трагедію 2022 року, може абсолютно спокійно перейти у трагедію післявоєнного розвитку. Але я дуже сподіваюся, що наші друзі, наші союзники, всі ті, від кого залежить допомога України, її майбутнє, євроатлантична і європейська інтеграція, зрозуміють, наскільки важливо допомогти українському суспільству не тільки у прагненні бути українським, але і у прагненні бути демократичним, європейським і цивілізованим. Це те, чого нам так не вистачає ці довгі десятиріччя.

©️ Via Віталій Портников

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 окт 2023, 23:04

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 окт 2023, 02:52

М-да ((

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 18 окт 2023, 03:29

Lis1980 писал(а):
16 окт 2023, 23:26
Зато все в стилизованных вышиванках.. ;) Это патриоты, вы ничего не понимаете!!
Красиво жить не запретишь. (c) какой-то фильм

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 18 окт 2023, 16:38

Lis1980 писал(а):
16 окт 2023, 23:26
Это патриоты, вы ничего не понимаете
Они же судьи ,а не дворники .им по статусу положено .ну что : ну очередной пир во время чумы-войны.кого им боятся они же хозяева . Такие пиры были всегда .
Просто умные президенты дают за такое тумаков .
Но зеля умён ли ? Обладает ли силой воли ?

Все больше убеждаюсь что он сам свадебный генерал.

Человек без вектора направления куда идти , очень слабый поставленный хитрыми людьми ,чтобы прикрывать их дела.

Ноунейм-человек без имени как и Шмыгаль .министр медицины Ляшко вообще пропал .не сбежал ли ?
А пришли бы на такой пир военкомовские с повестками .вот интересно а чтобы бы было ?

Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 18 окт 2023, 16:45

dnepr7 писал(а):
18 окт 2023, 03:29
Красиво жить не запретишь
просто умные люди это не выставляют .
dnepr7 писал(а):
18 окт 2023, 03:29
Красиво жить не запретишь. (c)
люмпены да мещане на вершине жизни.(с) цитата из книги .

Но ничего Будда не фраер он всё видит! Кто зарабатывает себе кармические долги.

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 18 окт 2023, 22:12

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
18 окт 2023, 16:38
А пришли бы на такой пир военкомовские с повестками .вот интересно а чтобы бы было ?
Их бы охрана на входе не пустила.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 19 окт 2023, 15:20

dnepr7 писал(а):
18 окт 2023, 22:12
Их бы охрана на входе не пустила.
так они бы и охране повестки подарили .

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 20 окт 2023, 02:42

Александр Сергеевич Перижняк, на мероприятиях такого уровня охраной работает полиция

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 20 окт 2023, 16:10

dnepr7, так пусть вручат полиции повестки .

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 21 окт 2023, 00:10

(с)
- Вит хороший боксер и мер вроде неплохой, но иногда лучше молчать.
- Близкая знакомая была у него замом. Там не иногда, а постоянно. В сеть попадают лишь засветившиеся урывки.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 21 окт 2023, 00:21

Ну ладно, все одно всі знають, що Клічко не зрадник.
Ну не актор він розговорного жанру :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 21 окт 2023, 00:22

Warisdeath писал(а):
21 окт 2023, 00:21
що Клічко не зрадник.
Не зрадник еще не значит, что не коррупционер :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 21 окт 2023, 00:44

Bikini писал(а):
21 окт 2023, 00:22
что не коррупционер
Не знаю. Наче не був помічен.
А навіщо йому? Він достатньо забезпечений. І заради чого портити репутацію? Тим більше, що він під прицілом ОПи. Якби щось було, то вони вже давно б це оприлюднили.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»