Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 04 дек 2020, 23:12

Warisdeath писал(а):
04 дек 2020, 22:52
Приємного перегляду
Начал смотреть... увидел этот лыбящейся е%лет, услышал голос - выключил на%!!! :bad: Понимаю, что это как-то по-бабски, эмоционально, но НЕ МОГУ...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 04 дек 2020, 23:13

І трохи коментів. Так би мовити народна любов :blum2: :biggrin: :blum1:

* Как тихо на зеленых болотах. Даже "рошен" не возбудил и "оду" величайшему никто не квакает. ))

* Примітив,- більше двох годин з моменту публікації і ні одного лайка....
Ауууу, Зедебіли ...

* даун відміняє локдаун

* Я извиняюсь, он на армянском радио не работал?

* Видосик дауна о локдауне

* Мерзкий,гнусавый,безответственний тип......кому доверили страну,ужас
Страну доверили негодяю

* Іпануте.

І тут згадав про Рошен.
Ніби Порох йому за рекламу бабла відвалив.

* это по Фрейду - на подсознании...

* Он с именем этим ложится, и с именем этим встает !
Да у него уже "порохомания",и хроническая диарея на Порошенко.)

* Кто-нибудь прекратит поток этой доброты?

* Это разве президент? Это позор нации!

* Главные этапы жизненного пути одного клоуна :
1 - клоун членограй
2 - клоун преЗе..нт
3 - клоун распятый, в труселях.

Конечный этап клоуна, скорее всего, не будет фейком..
*
Изображение

* да пошел ты нафуй, зеленских, тошнит от твоих вонючих гундосиков...

* фопы уже руки потирали, ждя свои 8000 грн, а тук как всегда, обманули :))

* Ясень пень не буде.Корпоративи на носі,який локдаун?

* Мы "очень рады" за кварталовские корпоративы.

* Вова - шалун. Интересно кто от него кайфует? Отзовитесь!

* все, что вы со своей командой контролируете, так это только денежные потоки. там у вас может и есть результат. в остальном даже не ноль, а минус

* Краще сховай свою пику і не дратуй народ на свята.

:wink:
І все в таком жанрі.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 04 дек 2020, 23:14

Sanek писал(а):
04 дек 2020, 23:12
Начал смотреть...
Я і не починав. Знаю, що не зможу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 04 дек 2020, 23:23

Warisdeath писал(а):
04 дек 2020, 23:13
І трохи коментів. Так би мовити народна любов
Ничче.. сейчас подключат гуру и все разрулят... :wink:
116607 - Президент Зеленский

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 04 дек 2020, 23:27

Sanek писал(а):
04 дек 2020, 23:23
и все разрулят...
Ой, здається, що вже нічого вони не зможуть ні розрулити, ні вирулити)))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 05 дек 2020, 01:53

Warisdeath, лишь бы не зарулили еще глубже...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 06 дек 2020, 00:39

Изображение Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 06 дек 2020, 14:42

Warisdeath писал(а):
27 ноя 2020, 01:54
Млять, совок невмирущий :cs: Зла не вистача на цих плебеїв.
На хрєна він це виставив?
Фото, як з дрімучого совка.
На этом фото от совка только одно - возможно (?) газовая плита и посуда на столе. Обои, скатерть на столе, шторка, линолеум с рисунком "под паркет" - это все новодел от 1990-х и до сейчас. Все это можно купить и сейчас на любом крупном рынке - да конечно это В ОСНОВНОМ покупают уже только колхозники с денег от продажи собственноручно вырощеных овощей и фруктов на этом же рынке - для них это все по-прежнему модно стильно молодежно. НО ЭТО НЕ СОВОК.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 06 дек 2020, 15:30

Warisdeath писал(а):
04 дек 2020, 22:52
Слухати я його не зможу. Та і не треба. І-нет вже розірвав на цитати його новий відосик.

Якщо вам раптом сумно та ви не знали чим себе зайняти в п'ятничний вечір, тут свіжий відосик від Зеленського.

Там про дату локдауну, допомогу ФОПам + порівняння Інтернет-ЗМІ з "жіночками на лавці біля під'їзду"...

Приємного перегляду 😉
Я посмотрел. Реально полезное видео - понятно что в Декабре локдауна не будет, а в Январе скорее всего будет - и что транспорт в локдаун уже не будут останавливать. По поводу речного транспорта - похоже что Укрзалызныця уже на ладан дышит и автодороги изношены - а грузы возить нада как-то - вот и вспомнили про параходы и реку Днепр.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 07 дек 2020, 00:08

dnepr7 писал(а):
06 дек 2020, 14:42
НО ЭТО НЕ СОВОК.
Я не про меблі, шпалери, ліноліум чи штори. Це особисте життя і мені до нього немає ніякого діла. Як люди хочуть обставити своє житло, так нехай і обставляють. На цьому фото сама подача совкова. Причому не тих совків, які аля-міщанє і навалювали для показу все, що в них було, щоб похизуватись, а отих, що кугути, що такі наче скромні і бідні, щоб ніхто не завидував. Пам'ятаєте таких? Вони були у кожній багатоверхівці.
І мене зачепило не те, чим обставлена їхня кухня, я ж кажу, що це особиста справа людей, мене зачепили страви на столі. Українці дуже гостинний народ. І дуже люблять пригощати. А коли приїжджає дитина, то стіл ломиться від страв. Доречі, євреї так само. А українські євреї так тим більше. А тут всьому світу показали якесь хто зна що. Тому питання - навіщо? Що хотів цим сказати і показати? На початок 90-х це супер-пупер стіл, але на зараз - ні.
І якщо припустити, що він раптово з'явився у батьківському домі (хоча звісно це не так), і вони не знали і не готувались, і поставили те, що було, то що ж ти за такий синачка, що не привіз батькам смаколиків?
Там, якщо вже розбирати, питання за питанням. І чому пляшку приховали? Чи пусті чарки для інтер'єру були? А може горілка водка "Московская"? І так далі.
Мені гидко це все писати. Я не з тих людей, хто судить чужі домівки, чужі страви, чужу їжу, чужі звички. Але це не зовсім ординарний випадок. І, саме головне те, що я, наприклад, не вірю, що це фото не постановочне. Тому і бісить, що він хотів цією постановою показати? Бідність? Навіщо?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 07 дек 2020, 00:12

dnepr7 писал(а):
06 дек 2020, 15:30
Реально полезное видео - понятно что в Декабре локдауна не будет, а в Январе скорее всего будет
Ви ж розумієте, що у них сім п'ятниць на тиждень. І те, про що він розповідав у цьому відосику, може бути абсолютною протилежністю наступному. Так що не переймайтесь і не витрачайте свій час. Нічого корисного там немає.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Wseb2net
Полковник
Полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Wseb2net » 07 дек 2020, 00:30

Warisdeath писал(а):
07 дек 2020, 00:08
що він хотів цією постановою показати? Бідність? Навіщо?

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 07 дек 2020, 00:37

Wseb2net, показывает мол "Я свой!"?
Но Зеленский у нас совсем не безызвестная личность, чтобы строить из себя нищеброда...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 07 дек 2020, 00:44

Sanek писал(а):
07 дек 2020, 00:37
показывает мол "Я свой!"
Ага, серед кого?
Якщо він думає, що його електорат так живе, як він показав на фото, то це йому десь у глубинку нашого північного сусіда :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 07 дек 2020, 08:33

Warisdeath писал(а):Ви ж розумієте, що у них сім п'ятниць на тиждень. І те, про що він розповідав у цьому відосику, може бути абсолютною протилежністю наступному. Так що не переймайтесь і не витрачайте свій час. Нічого корисного там немає.
Специально нагнетали, что будет лоХдаун, а затем тцарь раз его и отменил!! Ай какой маладэц!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 15 дек 2020, 01:45

Зеленский зажжет елку под ОП и отправится на короткий отдых, - Мендель

По словам пресс-секретаря Владимира Зеленского, в ближайшее время он вместе с супругой откроет елку возле Офиса президента.
https://kp.ua/politics/683765-yulyia-me ... nuiui-noch

І Україна про це дізнається з російськомовного видання.
Акакаяразница, так?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 16 дек 2020, 07:14

Warisdeath писал(а):
07 дек 2020, 00:08
І, саме головне те, що я, наприклад, не вірю, що це фото не постановочне. Тому і бісить, що він хотів цією постановою показати? Бідність? Навіщо?
А я вот вполне могу поверить, что это фото НЕ постановочное - видно что стол еще НЕ полностью накрыт рюмки стоят все вместе а не возле каждого - и тарелки чистые и видимо не все блюда еще выставили. И это не бедность - это скромность рациональность бережливость - тогда ребенок вырастает с комплексом бедности и ценит ДЕНЬГИ превыше всего - я про Зеленского.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 16 дек 2020, 11:29

Sanek писал(а):
07 дек 2020, 00:37
Wseb2net, показывает мол "Я свой!"?
Но Зеленский у нас совсем не безызвестная личность, чтобы строить из себя нищеброда...
Строит из себя нищеброда, а сам сильно любит деньги:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 17 дек 2020, 00:18

Понад 40% українців назвали Президента Володимира Зеленського “Розчаруванням 2020 року” – його ж визнано політиком поточного року.

Впродовж 2020 рейтинги партії влади і президента Зеленського продовжували падіння, зате зросла підтримка Порошенка і партії "Європейська Солідарність".

Українці в основному не довіряють політикам. Водночас, вперше рівень довіри до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова вищий, ніж до президента України Володимира Зеленського.

Такі результати підсумкової соціології, яку оприлюднив Центр Разумкова.
Якби найближчим часом відбувалися президентські вибори, отримав би В. Зеленський отримав би 28% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме, П. Порошенко - 19%, Ю. Бойко — 17%, Ю.Тимошенко — 8%, І. Смешко — 6%, В. Гройсман — 4%, А. Гриценко — 3%, Д. Разумков — 2,5%, Р. Кошулинський — 2%, О. Ляшко — 2%, В. Кличко — 1,5%, О. Вілкул — 0,9%.

Порівняно з груднем 2019 року рівень електоральної підтримки В. Зеленського суттєво знизився (з 41% до 19% усіх опитаних). Рівень електоральної підтримки П. Порошенка за цей період зріс з 8% до 13%.

Якби другий тур виборів президента України відбувся найближчим часом, то Володимир Зеленський отримав би 57% тих, хто визначився і готовий прийти на вибори, а Порошенко - 43%. Нагадаємо, у другому турі президентських виборів в 2019 році Зеленський отримав 73,22%, Порошенко - 24,25% голосів.

Якби найближчим часом відбувалися вибори до Верховної Ради України, партія "Слуга народу" отримала б 26,5% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за яку партію голосуватиме. За партію "Європейська солідарність" готові віддати свій голос відповідно 19,5%, партію "Опозиційна платформа — За життя" — 18%, ВО "Батьківщина" — 9%, партія "Сила і честь" — 5%, партія "Українська стратегія Гройсмана", ВО "Свобода", "Голос", "За майбутнє", "УДАР Віталія Кличка" і інші не долають 5%-й бар'єр.

30% українців вважають, що нинішня влада гірша за попередню, протилежної позиції дотримуються 20% українців. На думку 41% опитаних, нинішня влада нічим не відрізняється від попередньої. Вперше після президентських виборів 2019 року кількість тих, хто вважає, що нинішня влада гірша за попередню, перевищила кількість тих, хто дотримується думки, що вона краща за попередню.

Лише 16,5% респондентів вважають, що події в Україні розвиваються в правильному напрямку, 67% - що події розвиваються в неправильному напрямку. Наприкінці минулого року ці показники становили відповідно 44% і 36% (тобто відносна більшість вважала, що країна рухається в правильному напрямку).

Переважна більшість (71%) громадян вважають, що в 2020 році ситуація в країні загалом погіршилася, тільки 3% дотримуються думки, що вона покращилася, а 20% - що вона не змінилася. Наприкінці минулого року на погіршення ситуації вказували 29% опитаних, на поліпшення - 14%, а 47% вважали, що впродовж 2019 року вона не змінилася.

Дослідження проведено соціологічною службою Центру Разумкова з 4 по 9 грудня 2020 методом інтерв'ю "віч-на-віч" за місцем проживання респондентів. Було опитано 2 018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької і Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Соціологічне дослідження виконано в рамках дослідницького проєкту Центру Разумкова "Україна-2020-2021: невиправдані очікування, несподівані виклики".
Зуб даю, що ті 40%, які зараз розчаровані, були так очаровані, що не чули жодного доводу :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 17 дек 2020, 00:30

Warisdeath писал(а):
17 дек 2020, 00:18
Зуб даю, що ті 40%, які зараз розчаровані, були так очаровані, що не чули жодного доводу
Не поймешь пока не попробуешь... :wink: Л - логика украинских масс... инфантильная логика ребенка...
Да, им писали, говорили... но каждый считал, что это происки клеветников и Вован каааак всем покажет!!! Да что далеко ходить... наши темы отмотайте... :wink:

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»