Начал смотреть... увидел этот лыбящейся е%лет, услышал голос - выключил на%!!!

Начал смотреть... увидел этот лыбящейся е%лет, услышал голос - выключил на%!!!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
На этом фото от совка только одно - возможно (?) газовая плита и посуда на столе. Обои, скатерть на столе, шторка, линолеум с рисунком "под паркет" - это все новодел от 1990-х и до сейчас. Все это можно купить и сейчас на любом крупном рынке - да конечно это В ОСНОВНОМ покупают уже только колхозники с денег от продажи собственноручно вырощеных овощей и фруктов на этом же рынке - для них это все по-прежнему модно стильно молодежно. НО ЭТО НЕ СОВОК.Warisdeath писал(а): ↑27 ноя 2020, 01:54Млять, совок невмирущийЗла не вистача на цих плебеїв.
На хрєна він це виставив?
Фото, як з дрімучого совка.
Я посмотрел. Реально полезное видео - понятно что в Декабре локдауна не будет, а в Январе скорее всего будет - и что транспорт в локдаун уже не будут останавливать. По поводу речного транспорта - похоже что Укрзалызныця уже на ладан дышит и автодороги изношены - а грузы возить нада как-то - вот и вспомнили про параходы и реку Днепр.Warisdeath писал(а): ↑04 дек 2020, 22:52Слухати я його не зможу. Та і не треба. І-нет вже розірвав на цитати його новий відосик.
Якщо вам раптом сумно та ви не знали чим себе зайняти в п'ятничний вечір, тут свіжий відосик від Зеленського.
Там про дату локдауну, допомогу ФОПам + порівняння Інтернет-ЗМІ з "жіночками на лавці біля під'їзду"...
Приємного перегляду
Я не про меблі, шпалери, ліноліум чи штори. Це особисте життя і мені до нього немає ніякого діла. Як люди хочуть обставити своє житло, так нехай і обставляють. На цьому фото сама подача совкова. Причому не тих совків, які аля-міщанє і навалювали для показу все, що в них було, щоб похизуватись, а отих, що кугути, що такі наче скромні і бідні, щоб ніхто не завидував. Пам'ятаєте таких? Вони були у кожній багатоверхівці.
Скрыть ссылки на пост |
Ви ж розумієте, що у них сім п'ятниць на тиждень. І те, про що він розповідав у цьому відосику, може бути абсолютною протилежністю наступному. Так що не переймайтесь і не витрачайте свій час. Нічого корисного там немає.
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Специально нагнетали, что будет лоХдаун, а затем тцарь раз его и отменил!! Ай какой маладэц!! ;)Warisdeath писал(а):Ви ж розумієте, що у них сім п'ятниць на тиждень. І те, про що він розповідав у цьому відосику, може бути абсолютною протилежністю наступному. Так що не переймайтесь і не витрачайте свій час. Нічого корисного там немає.
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
А я вот вполне могу поверить, что это фото НЕ постановочное - видно что стол еще НЕ полностью накрыт рюмки стоят все вместе а не возле каждого - и тарелки чистые и видимо не все блюда еще выставили. И это не бедность - это скромность рациональность бережливость - тогда ребенок вырастает с комплексом бедности и ценит ДЕНЬГИ превыше всего - я про Зеленского.Warisdeath писал(а): ↑07 дек 2020, 00:08І, саме головне те, що я, наприклад, не вірю, що це фото не постановочне. Тому і бісить, що він хотів цією постановою показати? Бідність? Навіщо?
Скрыть ссылки на пост |
Не поймешь пока не попробуешь...Warisdeath писал(а): ↑17 дек 2020, 00:18Зуб даю, що ті 40%, які зараз розчаровані, були так очаровані, що не чули жодного доводу