Упс!... опять противоречие

Пущай резвится... он забавный!
Обязательно выберем тех кто квоты отменит. И это будет скоро.
Не відмінять. Не мрійте.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
Причем только отсрочить... скромненько так, ссыкливенько...Warisdeath писал(а): ↑22 июл 2020, 01:16Бужанський вже спробував внести корективи у закон про мову. І що?
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Слова ничего не стоят и ничего не значат - по делам их узнаете их. Я не смотрел видосики Зеленского - мне не интересно - я ждал от него дел - их не последовало. И мое глубокое мнение - если человек трус - не нада идти в Президенты страны - закончится плохо - и для него и для страны. И Янукович - хороший пример трусости - впрочем как и Зеленский. Не в Ростов нужно было бежать - а отстаивать свою позицию до последнего вздоха. Но трусы сильно пекутся о сохранении своей никчемной жизни и тушки.Warisdeath писал(а): ↑22 июл 2020, 01:16Не відмінять. Не мрійте.
Наші сепари, ватники, малороси ніяк не можуть зрозуміти, що хто б не став президентом України, він обов'язково буде укрохунтофашистобандерівцем, бо суспільство йому дає лише два варіанти: або любити Україну, або сумувати за нею десь у Ростові. Це така сама аксіома, як хто б не став президентом росії, він обов'язково стане імперцем, бо там на суспільство ніхто уваги не звертає. Запам'ятайте різницю: у нас є вибір, у нас є вибори, у нас громадянська думка має величезне значення. Он подивіться на Зеленського. Ще такого не було, щоб заміряли рейтинги кожен місяць, а то вже і кожні два тижні. Бо всі з його оточення знають, що у нас від любові до зневаги лише пара-трійка відосиків.
Так що не мрійте ні про який російський мирдружбафестиваль, бо той, хто захоче відмінити квоти, буде швидко пакувати валізи. Бужанський вже спробував внести корективи у закон про мову. І що?
Мне видео не нада. Я такие ситуации видел не один раз вживую - и удостоверение было. И видео таких в сети полно - я тянуть их и искать не буду оно мне не нада. Я хорошо знаю что идет война - в Днепре полно военных и из АТО и просто, и ветеранов и волонтеров и раненых и машин с грузом 200 на дорогах хватает и военной техники.Батька Пиночет писал(а): ↑22 июл 2020, 10:47Стосовно відео про "п"яного ветерана АТО" - фігня якась. Таке постановочне відео любий в змозі створити. Чим доведено, що це дійсний ветеран? Я посвідчення з його даними не побачив. А ось так кричати, що він "ваєвал" любий може.
Отменят. И точка. Это не обсуждается. Кто против - тот порохобот.
Дурень думкою багатіє
Скрыть ссылки на пост |
Отмотайте тему на начало... точно таким же уверенным тоном писалось о будущих "достижениях" Зе...
Я Дроздова всегда смотрю до конца перед тем чтобы сюда принести. И то что говорит Дроздов это очень правильно и хорошо - для Львова, Теонополя и даже для Киева. Но Украина большая страна и как минимум 73% идеи Дроздова НЕ поддерживают.Warisdeath писал(а): ↑23 июл 2020, 00:21Дроздов діло каже. Ви хоч слухали його, чи просто принесли сюди?