Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 11 июн 2020, 00:37

Влад Бевх, А хто це з ним?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Masyanya
Старшина
Старшина

Президент Зеленский

Где Masyanya » 11 июн 2020, 01:36

Warisdeath, там наверное персонаж справа забавен, который с папочкой под мышкой кажется куда-то бежать собрался :lol:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 11 июн 2020, 01:47

Masyanya, Мені здається, що то Кирило Тимошенко. :hz: Якщо я не помиляюсь.
Якби не Ви, то я б його і не помітив)))) Зараз ще раз подивився на фото, після того, як прочитав Вас!
А мені цікаво хто з ним, с Зеленським, поряд. Він же сьогодні наче ще в якийсь регіон поїхав, тому мабуть це хтось з місцевої влади. Забув куди саме помчався наш завгосп. Які сьогодні він господарства відвідував. Таке враження, що він балотується по мажоритарці на місцеві вибори і ще сам для себе не визначився від якого регіону йому балотуватися)))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 11 июн 2020, 17:51

Богдан відповів Зеленському: Ви перетворили країну у посміховисько

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Володимир Зеленський "проміняв мрії про щасливу країну на дешеві забаганки непрофесіоналів, які ним маніпулюють".

Джерело: Богдан у Facebook
Изображение
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 11 июн 2020, 18:17

Тонко він його!

Два дуже цікавих вислови:
1. Про абсолютну владу у країні.
Це і була мета. І руками зебобіків вони це дуже легко зробили.

2. Про носія знань. Цитата повністю:
"Звичайно, я є носієм знань дуже чутливих для Вас і для країни, але, повірте, я залишусь порядною людиною"

Це таке тонке попередження. Але Зеленський тупий, і він не зрозуміє. А Богдан не дурак, і юрист. І є маленький нюансік у цих словах. Він у тому, що Богдан не каже до яких саме пір він залишиться порядною людиною :wink: чи що може бути поштовхом для розставання з цією порядністю.

:pcn1: :pcn2:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 12 июн 2020, 00:25

Bikini
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Bikini » 12 июн 2020, 13:02

Шоу маст го он! :fx: Изображение
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lyapis
Младший сержант
Младший сержант

Президент Зеленский

Где Lyapis » 12 июн 2020, 14:18

Потренировался на кошках :rofl:

Первая леди Елена Зеленская сообщила, что у нее коронавирус. Об этом она написала в своем Instagram.
Сегодня я получила положительный результат теста на коронавирус. Неожиданная новость. Особенно учитывая то, что я и моя семья продолжаем придерживаться всех правил — маски, перчатки, минимум контактов … Сразу скажу, что чувствую себя хорошо, но нахожусь на амбулаторном лечении, изолированно от других членов семьи, чтобы не подвергать их опасности.
Президент Украины Владимир Зеленский и дети тоже прошли тестирование, их результаты отрицательные.
Почему я написала этот пост? Хочу, чтобы все помнили: рано терять бдительность! Возвращаясь к активной социальной жизни, необходимо помнить, что от каждого из нас зависит не только личное здоровье, но и здоровье других: близких, друзей, коллег и даже незнакомого человека, который вместе с нами едет в лифте, стоит ли в очереди на кассе в супермаркете … Многие говорят: «Зачем мне носить маску? Я не боюсь заразиться». Маска для того, чтобы не заразить других! Ты можешь не знать о том, что заразился, не чувствовать никаких симптомов и … быть опасным для тех, кто рядом.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 13 июн 2020, 18:44

Lyapis писал(а):
12 июн 2020, 14:18
Первая леди Елена Зеленская сообщила, что у нее коронавирус.
Чому вони не кажуть де вона його підхопила? Хто з оточення ще пройшов тестування?

А що, у першої леді інста на російській, чи це з якогось видання Ви цитуєте?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 13 июн 2020, 21:17

Warisdeath, читайте страну.уа... они все знают... :wink:

В Офисе президента вспышка коронавируса. Заразились Резников и Демченко, которые летали на переговоры в Париж.

https://strana.ua/news/272875-v-ofise-p ... irusa.html

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 13 июн 2020, 23:30

Sanek, А сайт офісу президента пише, що немає ковідки. Кому вірити?

ПЛР-тести не виявили коронавірусу у представників Офісу Президента та членів уряду, що повернулися з Франції
https://www.president.gov.ua/news/plr-t ... A-jxEwYCM8

Хтось з них бреше. Якщо це ОП, то навіщо? І якщо вони збрехали, то як вони думають надалі про довіру від громадян?
Теж саме питання і до страна.ua.

Якщо виявиться, що проросійське видавництво каже правду, то офіс президента України буде дуже в незручній ситуації, бо такою своєю поведінкою вони змушують довіряти російським ЗМІ. Чи для ОП це зручна ситуація, коли вони кажуть неправду? Чи для цієї ОПи і є мета, щоб громадяни України довіряли росіянським ЗМІ?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 14 июн 2020, 00:42

У своєму інтерв'ю Зеленський каже, що хотів заразитись ковідкою. Не вийшло.
Підхопила дружина.
Вся сім'я на самоізоляції.

Якщо проаналізувати його відпочинки за рік, то вже пора. І треба було вже десь у квітні-травні. Це він забарився. А тут такий привід не ходити на роботу. Лікарняний.

А ще є фантастична думка. Може він скоритсується самоізоляцією і ізолюється кудись? :hm: :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 14 июн 2020, 03:17

105618 - Президент Зеленский
105619 - Президент Зеленский
105620 - Президент Зеленский

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 17 июн 2020, 14:32

105855 - Президент Зеленский
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 17 июн 2020, 15:16

Це такий аутотренінг, чи що? :biggrin: Чи підключають магію на кшалт "загадай бажання, загадай бажання" і так три рази?))
Всі адекватні раніше, ніж за рік, а то і менше, до закінчення першого, ніколи не кажуть про другий строк. Та то ж адекватні, а у нас інший випадок.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

PuhPuh
Младший сержант
Младший сержант

Президент Зеленский

Где PuhPuh » 17 июн 2020, 15:23

У нас молодой. Вся жизнь впереди. Можно и помечтать.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 17 июн 2020, 16:05

Один з грандіозних планів нам вже повідомили. Ось він:
105863 - Президент Зеленский
Чи це кінець епохи бідності? :wink: Щось я заплутався :schead:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 19 июн 2020, 15:03

Какаяразница в дії :blum1: :blum2: :wink:

Одне із провідних турецьких видань Hürriyet для ілюстрації новини про госпіталізацію дружини українського президента Олени Зеленської використало фото співачки Віри Брежнєвої.

Фото сторінки газети опублікувала користувачка Facebook Марина Воронцова. На ньому видно, що в газеті використали кадр із фільму "Вісім кращих побачень", де чинний президент Володимир Зеленський зіграв у парі з екссолісткою "ВІА Гри" Вірою Брежнєвою. Дітей українському главі теж приписали несправжніх.
105972 - Президент Зеленский
105973 - Президент Зеленский
На сайті видання 17 червня також з'явилася новина про госпіталізацію Олени Зеленської, у якої виявили коронавірус. І там теж було використане фото із Брежнєвою. Однак згодом ілюстрацію замінили фотографією, на якій Володимир Зеленський сам, щоб цього разу вже точно не переплутати дружину.

Ну і всі розуміють, що користувачі Facebook, звичайно ж, не могли пропустити це повз увагу і пригадали скандально відоме новорічне привітання президента, де головною була фраза "Яка різниця?". :yahoo:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Александр Сергеевич Перижняк » 19 июн 2020, 21:04

Наезд на Филатова . В день презентации партии мэров в Днепре
В пятницу, 19 июня, в помещениях некоторых коммунальных предприятий Днепровского городского совета начались обыски. Также правоохранители пришли в редакции некоторых днепровских СМИ.

Сейчас известно о том, что обыски проходят в здании КП «Организационно-аналитическая служба» и редакции сайта dnepr.info. Об этом сообщает Информатор со ссылкой на Цензор.нет.

«Пятница, хоть и не 13, но творится треш. Началась пресс-конференция мэра. И к нам в помещение заходят силовики. Как будто под диктовку: «берите мэра с пресс-конференции и мы от вас уйдем». Но ребята наверное не знают, что исполнительные органы немного другим занимаются, пришли не по адресу», — написал сотрудник одного из обыскиваемых КП Макарец Владислав на своей странице в Facebook.какой то дядя в серьезной сбруе запрещает снимать

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Александр Сергеевич Перижняк » 19 июн 2020, 21:08

Warisdeath, ну ,премьер шмыгло вообще какой то ..странный .

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»