На суржике писать - не комильфо...Профайлер2016 писал(а): ↑28 фев 2020, 19:53Шановный! Я могу Вас удивлять еще во многих сферах, поверьте.

На суржике писать - не комильфо...Профайлер2016 писал(а): ↑28 фев 2020, 19:53Шановный! Я могу Вас удивлять еще во многих сферах, поверьте.
Хорошо... а то вдруг ослепнем от великолепия!
Ага. Вы мне еще про героев крут расскажите и про Бандеру.Warisdeath писал(а): ↑27 фев 2020, 15:50Бійтесь своїх бажань!![]()
Коли ЦРУ прийме рішення відкрити дані своєї розвідки і Ви нарешті зрозумієте, як Вас круто на**ли руцькі брати, то, як мінімум Вам буде гидко за самого себе від того, що повелися на їх пропаганду, а, як максимум, Ви зумієте оцінити всю ту круть, якою володіє вишиванка.
Вам? Для чого?
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
Зачем? Для таких есть самый правдивый источник информации, он и расскажет!
Я не те, що пам'ятаю, я ніколи не забуду. То ж був початок. І то був шок для мене, коли я бачив, як у абсолютно нормальних та розумних моїх знайомих, приятелів, колег, сусідів від телевізора витікали мізки. Такий тріллєр у моєму житті був вперше. І я ще не знав, що попереду ще крутіший сюжет. А з іншого боку шок був від того, що я не розумів як така маячня може нестися з того телевізора. Це вже зараз імунітет є. І хоч у декого мізки так і не повернулися на своє місце, і скомкалися у вату повністю, та тепер вже на них ніхто й уваги не звертає. А тоді був такий стрес, що забути цього ніяк не можна.
Це точно
Скрыть ссылки на пост |
Забыл, что у вышиванок с чувством юмора - беда беда.Warisdeath писал(а): ↑28 фев 2020, 23:37Вам? Для чого?![]()
У кожного з нас після здоров'я, з того, що ніколи не повертається, це час. Так навіщо ж мені витрачати цю цінність на Вас? Е ні, друже, це вже зухвале нахабство з Вашої сторони запропонувати мені таке марнотратство. Звертайтесь до когось іншого, може й знайдеться хтось, кому не шкода ні себе, ні свого часу, щоб битися головою об стіну. Але це точно не до мене.
Да да - 2014 Майдан - это было начало конца славной мирной процветающей страны Украина. Жили себе норм, а потом вдруг стали делать вот так -Warisdeath писал(а): ↑29 фев 2020, 00:44Я не те, що пам'ятаю, я ніколи не забуду. То ж був початок.
Warisdeath писал(а): ↑29 фев 2020, 00:44Читаю і думаю собі, що бідні ті росіянці скрєпнуті, малороси, новороси, орділососи та всі інші, вбиті телевізором!
Вот поэтому у ваты основная отличительная черта - ограниченный кругозор )))dnepr7 писал(а): Мне не интересно про героев Крут Бандеру голодомор, совсем.
Скрыть ссылки на пост |
Касаемо истории это не расширение кругозора, а его сужение )))dnepr7 писал(а):Я свой кругозор постоянно расширяю - но выбираю сферы в котором это делать. Потому как если я не люблю селедку - то мне не интересно узнавать новые рецепты как ее еще можно приготовить.
Скрыть ссылки на пост |
Warisdeath писал(а): ↑29 фев 2020, 00:44І то був шок для мене, коли я бачив, як у абсолютно нормальних та розумних моїх знайомих, приятелів, колег, сусідів від телевізора витікали мізки.
Действительно, куда?