На суржике писать - не комильфо...Профайлер2016 писал(а): ↑28 фев 2020, 19:53Шановный! Я могу Вас удивлять еще во многих сферах, поверьте.
Президент Зеленский
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
-
Профайлер2016
- Генерал-майор

-
Профайлер2016
- Генерал-майор

-
Sanek
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Хорошо... а то вдруг ослепнем от великолепия!
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Ага. Вы мне еще про героев крут расскажите и про Бандеру.Warisdeath писал(а): ↑27 фев 2020, 15:50Бійтесь своїх бажань!![]()
Коли ЦРУ прийме рішення відкрити дані своєї розвідки і Ви нарешті зрозумієте, як Вас круто на**ли руцькі брати, то, як мінімум Вам буде гидко за самого себе від того, що повелися на їх пропаганду, а, як максимум, Ви зумієте оцінити всю ту круть, якою володіє вишиванка.
-
Профайлер2016
- Генерал-майор

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Вам? Для чого?
У кожного з нас після здоров'я, з того, що ніколи не повертається, це час. Так навіщо ж мені витрачати цю цінність на Вас? Е ні, друже, це вже зухвале нахабство з Вашої сторони запропонувати мені таке марнотратство. Звертайтесь до когось іншого, може й знайдеться хтось, кому не шкода ні себе, ні свого часу, щоб битися головою об стіну. Але це точно не до мене.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Зачем? Для таких есть самый правдивый источник информации, он и расскажет!
Помните 2014-й?
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Я не те, що пам'ятаю, я ніколи не забуду. То ж був початок. І то був шок для мене, коли я бачив, як у абсолютно нормальних та розумних моїх знайомих, приятелів, колег, сусідів від телевізора витікали мізки. Такий тріллєр у моєму житті був вперше. І я ще не знав, що попереду ще крутіший сюжет. А з іншого боку шок був від того, що я не розумів як така маячня може нестися з того телевізора. Це вже зараз імунітет є. І хоч у декого мізки так і не повернулися на своє місце, і скомкалися у вату повністю, та тепер вже на них ніхто й уваги не звертає. А тоді був такий стрес, що забути цього ніяк не можна.
Це точно
Читав звернення Лаврова до блоку НАТО та всіх політичних сил, задіяних у Сирії. Так от у нього була фраза, що ніяких домовленностей з терористами. Читаю і думаю собі, що бідні ті росіянці скрєпнуті, малороси, новороси, орділососи та всі інші, вбиті телевізором! От слухають вони його зараз і думають, так, а якже ж так? Тут каже, що з повстанцями треба вести переговори, а тут каже, що в ніякому разі. І що ж їм бідним робити? Як їм зрозуміти яким повстанцям співчувати, а яких убивати? Як не заплутатись у цьому лабіринті?
І так мені їх шкода стало, тих ватоголових, що ой-йой. Ви ж уявляєте як їм оту вату по полицях важко розкласти?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Забыл, что у вышиванок с чувством юмора - беда беда.Warisdeath писал(а): ↑28 фев 2020, 23:37Вам? Для чого?![]()
У кожного з нас після здоров'я, з того, що ніколи не повертається, це час. Так навіщо ж мені витрачати цю цінність на Вас? Е ні, друже, це вже зухвале нахабство з Вашої сторони запропонувати мені таке марнотратство. Звертайтесь до когось іншого, може й знайдеться хтось, кому не шкода ні себе, ні свого часу, щоб битися головою об стіну. Але це точно не до мене.
Мне не интересно про героев Крут Бандеру голодомор, совсем.
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Да да - 2014 Майдан - это было начало конца славной мирной процветающей страны Украина. Жили себе норм, а потом вдруг стали делать вот так -Warisdeath писал(а): ↑29 фев 2020, 00:44Я не те, що пам'ятаю, я ніколи не забуду. То ж був початок.
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Warisdeath писал(а): ↑29 фев 2020, 00:44Читаю і думаю собі, що бідні ті росіянці скрєпнуті, малороси, новороси, орділососи та всі інші, вбиті телевізором!
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Вот поэтому у ваты основная отличительная черта - ограниченный кругозор )))dnepr7 писал(а): Мне не интересно про героев Крут Бандеру голодомор, совсем.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Я свой кругозор постоянно расширяю - но выбираю сферы в котором это делать. Потому как если я не люблю селедку - то мне не интересно узнавать новые рецепты как ее еще можно приготовить.
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Касаемо истории это не расширение кругозора, а его сужение )))dnepr7 писал(а):Я свой кругозор постоянно расширяю - но выбираю сферы в котором это делать. Потому как если я не люблю селедку - то мне не интересно узнавать новые рецепты как ее еще можно приготовить.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Меня интересует будущее, а не прошлое. История не интересует - интересуют перспектива ближайшего будущего - того, которое я еще застану еще при своей жизни - события которые произойдут более чем через 50 лет мне вообще не интересны.
-
Профайлер2016
- Генерал-майор

Президент Зеленский
Warisdeath писал(а): ↑29 фев 2020, 00:44І то був шок для мене, коли я бачив, як у абсолютно нормальних та розумних моїх знайомих, приятелів, колег, сусідів від телевізора витікали мізки.
"Говорит ВЕЛИКИЙ ЛЬВОВ!"
О "юморе", широчайшем "кругозоре" и "великой национальной культуре"! Куда там "малороссам ватным" всяким до этих величайших снобов?)))
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Действительно, куда?
ЗЫ: Эко вас подрывает...
-
Профайлер2016
- Генерал-майор