Ну а какая она в самом деле?! Массовка на подтанцовках... партия, мля... не смешите мои подковы!!!

Ну а какая она в самом деле?! Массовка на подтанцовках... партия, мля... не смешите мои подковы!!!
Да, самі.Профайлер2016 писал(а): ↑26 фев 2020, 21:54Да. Они готовились. Я тоже об этом писал. Но все остальное украинцы сотворили сами, дав врагу аргументы!
Ні, не самі. Тільки Ви натякнули на захід, а я Ваш погляд повертаю на схід.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
Вы тоже это так прочли?... А то меня уже обвинили, что я перекручиваю и не так понял... то просто мол писалось о моральной поддержке в один из дней майдана
В архивах ЦРУ, откроют через 50 лет.Warisdeath писал(а): ↑27 фев 2020, 01:37А Ви чомусь наївно, чи свідомо стверджуєте, що цього можна було уникнути, та ще й звинувачуєте Майдан.
І відповідь на питання "Хто стріляв" - у архівах ФСБ. Може, років, через двісті, вони їх відкриють
Бійтесь своїх бажань!
Скрыть ссылки на пост |
Опять Вы перепутали порядок действия.Warisdeath писал(а): ↑26 фев 2020, 23:35Ви самі зрозуміли, що написали? Кого це Ви називаєте нетерплячими? Хто не дочекався? Кого шукали всією країною по всій країні та знайшли аж у Ростові?
100 процентов! Людям кислород перекрыли. Но! Как потом оказалось, в восприятии людских потребностей и проблем последователи оказались не намного лучше! Это вообще проблема нашего с Вами и других наших сограждан бытия в нашей стране - власти пофиг проблемы граждан этой страны! Развивать не буду. Лень.Warisdeath писал(а): ↑26 фев 2020, 23:35Беззаконня творила влада. Янукович і його адміністрація, Азаров та його міністри, а ще їх сини.
Это очень обобщенное умозаключение с конкретным подтекстом. Но если не лукавить, то нужно рассматривать то действо, которое произошло, в нескольких фазах по порядку и тогда выстроится логическая цепочка, а не словоблудливая фигня! Если Вы в своей жизни хоть раз проводили хоть какое-то расследование, то понимаете о чем я говорю?Warisdeath писал(а): ↑26 фев 2020, 23:35Люди вийшли висказати своє незадоволення. До речі у нас це право у конституції прописано. Людей розігнали сльозоточивим газом. Розігнав підрозділ "Беркут". Питання: хто вчинив беззаконня у даному випадку?
Следствие установит! Вы же верите в это? Уточните, сколько нам осталось подождать, чтобы достичь Прибалтийских канонов расследования?
Ах ХА ХА ХА ХА! Ну наконец-то! Сто процентов - именно на это я и "натякав"! А камрады тут про "печеньки" заливаются!Warisdeath писал(а): ↑27 фев 2020, 01:37Ні, не самі. Тільки Ви натякнули на захід, а я Ваш погляд повертаю на схід.
Warisdeath писал(а): ↑27 фев 2020, 01:37Да, самі.
Коли розривалися між москвою та Брюселем з підписанням/непідписанням угод ЄС/ТС, коли ввели внеблоковий статус, коли з відкритими ротами дивились російські серіали, не створюючи своїх, коли нашим співачкам та співакам було за велике щастя поспівати у кремлівському палаці, а не у палаці "Україна", коли закони Ківалова-Колісниченка ввели, коли блокували трибуну ВР задля невступу до НАТО, коли нарядились у георгієвські стрічки, коли дітей своїх садили біля телевізорів для перегляду тієї пришелепкуватої Маші, яка знущається над своїм начебто другом, добрим та щирим ведмедєм.....
Я можу дуже довго цей список писати. Та навіщо? Коли навіть після того, як у нас анексували територію та счинили відкрите вторгнення, частина українців ще бажає бачити росію своїм братом, другом, родичем, може хтось і хазяїном
З Кравчуком вони разом підписують документ про неіснування СРСР та створення СНД. Наче підписали, наче розбіглися. Ага. А ЧФ з Криму ніхто не відводе, а от "Кузю" відводять. Газ продають по такій ціні, що заборгованість зашкалювала. Бо у їх понятті СНД, то не про незалежність.
Вони начебто дружили з Кучмою. Ми внеблокові, то да се, всяко-різне, з'являються олігархи, торгують з рахою, цьомки-цьоцьомки. Бац. Тузла. Відстояли. Висновки не зроблені, але ж відстояли. Кучма пише книгу "Україна - не росія". Бац, Гонгадзе голову відрубали, І досі шукають вбивцю. Впевнений, що у архівах гебістів є прізвище. Бац плівки Мельніченка.
Ющенка отруїли ще до виборів. Викарабкався, на щастя. Україна обрала. Він починає одразу з відродження української ідентичності, історії та культури. Бац, рейтинги завалились. Бац, вже Помаранчева революція вся у лайні.
Тидищ, все ж таки просунили наче точно свого. Ну все. А він же і старався. І договір про ЧФ подовжив, і на газові домовленності пішов, і, навіть угоду з ЄС не підписав. Ну все зробив. І що?
За ПП мовчу. Всі знають. Тут, взагалі, вони не могли ще одного його строку перенести.
От приходе Зеленський. І дзвонить сам, і зустрічі шукає, і в очах мир-дружбу побачив, і відведення з розведенням, і жодного слова про війну та анексію. Ну що ще не так?
А звідки ми дізнаємось про Оман? А до Оману звідки ми всі узнавали всі його витокі, які його ганьблять? Всі джерела з печаткою ФСБ. От навіщо ж, здавалось? Він же такий лагідний, голуб миру, та ще й ментально заточений під них? А вони бац, та вкинуть інфу, шоб нас трусило та підривало. А сьогодні взагалі Зеленського на шпагат чи на розтяжку поставили. Вже ультимативно заявили: або особливий статус Донбасу у конституцію, або зустрічі у Нормандії не буде, звісно ж і ніякого обміну не буде.
Як гадаєте, для чого це все?
А я Вам відповім. Для того, що їм не потрібен ніякий президент України. Їх навіть від однієї назви "Україна" кондратій трусе. Їм не потрібна незалежна Україна. Он путін знов заспівав про одіннарод
А Ви чомусь наївно, чи свідомо стверджуєте, що цього можна було уникнути, та ще й звинувачуєте Майдан. Не можна. Майдан - то був для них привід, яким вони скористувались. Не тоді б, так трохи пізніше, але це все було вирішено.
А ми.... А ми знову не проходимо іспит, який нам дала історія.
І відповідь на питання "Хто стріляв" - у архівах ФСБ. Може, років, через двісті, вони їх відкриють, якщо ми і надалі будемо на їх дружбу сподіватися. Але все ще в наших руках, щоб ми ці та інші відповіді отримали ще при нашому житті.
Скрыть ссылки на пост |
Вони не прийняли цей закон тільки лише потому, що він їх достроково розпустив.Надо отметить и прошлый состав комитета по обороне, надо отдать им должное за законопроект 10248, многое из того, что заявил сейчас Зеленский, вполне могла бы сделать и прошлая власть, а депутаты законопроект подготовили еще в 2019-м.
Скрыть ссылки на пост |
И в результате Россия под санкциями в штопоре. сожжены все накопленные ресурсы сытных нефтелет (сало), и сейчас жгут уже мясо а не сало - пенсионный фонд, инвестиционный пакеты и прочее. Ваша версия имеет право на жизнь, но только если Путин - агент ЦРУ, был пойман на гомопедофилии еще в Германии, завербован тогда и в 2013 получил приказ от Госдепа резко, лет на 30, приблизить конец россиюшки.Профайлер2016 писал(а): ↑27 фев 2020, 20:57х ХА ХА ХА ХА! Ну наконец-то! Сто процентов - именно на это я и "натякав"! А камрады тут про "печеньки" заливаются! "Майдан-2014" в отличие от "Майдана-2004" стопроцентное порождение Путина! Наконец до Вас дошло! Не дошло только, что вас развели, как ... ну Вы и сами догадываетесь кого?!((( Ребятам нужен был повод. Для этого они создали определенную стратегию, в которую включили "исключительность" таких личностей как Тягнибок, Фарион, Кирилленко и иже с ними! Далее все пошло, как по-маслу... маслу, залитому из Кремля. Появилось пугало "Правого сектора" и т.д. и т.п. А мы, вы создали себе легенду в собственную "исключительность" и "гиднисть" и повелись на поводу у врага! ((( Слава! Хоть что-то доходить до Вас стало!
То, что он их досрочно распустил, не помешало им в последний день работы принять закон про МОВУ - это успели, а обороноспособность усилить - не успели. Рагули потому что.Warisdeath писал(а): ↑28 фев 2020, 01:17Надо отметить и прошлый состав комитета по обороне, надо отдать им должное за законопроект 10248, многое из того, что заявил сейчас Зеленский, вполне могла бы сделать и прошлая власть, а депутаты законопроект подготовили еще в 2019-м.
Вони не прийняли цей закон тільки лише потому, що він їх достроково розпустив.
Невозможно никуда вывести свои миллиарды - потому что сами деньги ВСЕГДА за границей, а в РФ или на Украине - есть только АКТИВЫ - активы можно продать - то есть они поменяют владельца и будут и дальше приносить прибыль. Смена собственника для экономики страны не имеет значения.
Скрыть ссылки на пост |
Продолжайте верить в "нашу исключительность". Не возбраняется! И так, навскидку: итог для рашки в любом случае тот, который Вы описали. Они тоже уверовали в свою "исключительность"...
...ибо решили, что если Мир Грузию проглотил, то и Украину проглотит,
Шановный! Я могу Вас удивлять еще во многих сферах, поверьте. Таким меня Бог создал. А не школа. Ибо таланты даются человеку от природы. Однако я не буду этого делать...ибо все в итоге оборачивается против(((. Мне жаль, что Вы не понимаете меня. Я не спрыгивал ни с чего, потому что сразу и давно в теме разобрался. А Вы, как и большинство просто ведетесь на мандры вашего кумира.
Верить или не верить во что-то или кому-нибудь личное дело каждого человека. За 28 лет независимости нашей страны я точно знаю, что могу верить в ней только себе. Остальным - либо симпатизировать, либо не принимать.
Хвастаться нехорошо!Профайлер2016 писал(а): ↑28 фев 2020, 19:53Я могу Вас удивлять еще во многих сферах, поверьте. Таким меня Бог создал.
Великие умы и политолухи интернета не смогли до конца разобраться, а вы смогли!
Мир и Грузию проглотил, и Украину - и Польшу тоже проглотит вместе с Латвией Литвой и Эстонией, и Белоруссию и Молдавию и Казахстан.Профайлер2016 писал(а): ↑28 фев 2020, 19:38...ибо решили, что если Мир Грузию проглотил, то и Украину проглотит,