Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 27 дек 2021, 23:43

Lis1980 писал(а):
27 дек 2021, 21:44
Основано на мнении журналистов
Зважаючи на те, що у нас неадекватна влада, інформація зараз доноситься через журналістів впливових ЗМІ. Звичайно, що не вся інформація, але те, що можна озвучити, то тепер у нас такі засоби комунікації. А заодно і повідомити путіна про те, що його плани відомі.

Чи Ви серйозно думаєте, що хтось з зеленських вийде і скаже, що у нас російська загроза? І що вона може бути, як з боку Криму і Донбасу, так і з боку Білорусі і Азову. Ви уявляєте хоч когось із ОПи з такою заявою? А Кулеба, якби міг, то він би теж нічого не казав, але він вимушений, да і то він і не сказав, а підтвердив, бо йому промовчати не вдається.

Ну і головне. А Ви що вважаєте, що путін не може зайти з Азову?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 дек 2021, 02:30

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 28 дек 2021, 02:39

Warisdeath писал(а):Ну і головне. А Ви що вважаєте, що путін не може зайти з Азову?
С Азова это как?? Удар по суху со стороны Мариуполя или десантные операции на побережье Запорожской области?? А ничего, что Азовское море зимой замерзает? ;) Что навигация крайне сложна, караванами и работают ледоколы?? Тогда только весной-летом.. мы фиксируем накопление десантных плавсредств в Таганроге и Крыму к этому периоду?? Ах да, у нас же наступление зимой!! ))) Портников полный ноль в военных вопросах и основывает свои рассказы на рассуждениях таких же нулей из американских газетенок.. слив разведки?? Не смешите!! Во-первых, зачем? А во-вторых, в Афганистане американские аналитики уже себя проявили.. Все деградирует в современном мире, или это для вас большой секрет??

А Путин может прийти откуда угодно.. 80% наших границ это Россия и Беларусь..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 28 дек 2021, 16:32

Заступника міністра освіти Гарбарука звільнено після скандалу з помічницею.Відповідну заяву на звільнення чиновник написав за власним бажанням. Рішення було ухвалено на засіданні уряду 28 грудня https://news.obozrevatel.com/ukr/politi ... bscription
Патаму шта нільзя бить на свєтє красівай такой!)))

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 28 дек 2021, 20:32

И що теперь?? Девочка перейдет другому замминистра?? ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2021, 00:16

О, моя країна, ти невиліковна :crying: Ну що робити? :bt:

Серед кандидатів, які не є політиками та не входять у нинішню владу, більшість українців підтримала би на посаді президента журналіста Дмитра Гордона.
https://censor.net/ua/n3307627

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2021, 00:17

Lis1980 писал(а):
28 дек 2021, 02:39
А Путин может прийти откуда угодно..
Він вже прийшов

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 29 дек 2021, 00:19

Ничче, Гордон прогонит )))))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2021, 13:25

:hm:

Низка кондитерських підприємств призупиняє виробництво через високі ціни на газ - "Укркондпром"
https://interfax.com.ua/news/economic/787984.html

Постачання хліба в Україні під загрозою: українські хлібзаводи на межі закриття через ціни на газ, що "злетіли" у 10 разів, - президент Всеукраїнської Асоціації пекарів Дученко
https://censor.net/ua/n3307509

Молочні підприємства України на межі зупинки через ціни на газ, держава не надає допомоги та дотискає бізнес
https://censor.net/ua/n3307679

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 дек 2021, 01:54

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 30 дек 2021, 09:10

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 30 дек 2021, 10:46

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 31 дек 2021, 12:40

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 01 янв 2022, 02:39

Новорічна ялинка на Софійській площі в Києві увійшла до топ-15 найкрасивіших ялинок Європи за версією сайту Europe Best Destinations.
Про це повідомляється на сайті.

Повідомляється, що київська новорічна ялинка посіла 13 сходинку рейтингу, між ялинками з Польщі та Італії. Популярний серед туристів з усього світу сайт відзначив, що київська ялинка прикрашена десятками кілометрів гірлянд.
Изображение
На сайті зазначається, що Київ є чудовим місцем для поїздки на різдвяні та новорічні свята, а також той факт, що у місті працюють одразу декілька різдвяних ярмарків.

Найгарніша ялинка стоїть на мальтійському острові Гоцо. На другому і третьому місці – ялинки зі Страсбурга та Лісабона.

https://www.europeanbestdestinations.co ... in-europe/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 01 янв 2022, 22:02

До 2025 року українцям доведеться прив’язати сім-карти до паспортних даних, - закон

1 січня 2022 року набули чинності зміни до закону про електронні комунікації.

Відповідно до документа, українці мають реєструвати сім-карти, привʼязуючи їх до паспортних даних.

Норми закону передбачають перехідний період до 1 січня 2025 року. За цей час абоненти, які користувалися послугами оператора, зможуть ідентифікувати себе.

Після цього періоду постачальники електронних комунікаційних послуг призупиняють роботу з клієнтами, які не пройшли ідентифікацію.

Яким чином проходитиме ідентифікація вже існуючих абонентів - ще невідомо.

П.С.
О! Я випередив цей закон)))) Я на контракті і вже майже два десятиріччя моя сімка прив'язана до паспорта!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 01 янв 2022, 22:07

Warisdeath, незаметно улетучиваются последние свободы... :hm:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 01 янв 2022, 22:37

Sanek, Може і так? Не знаю. :hz:

Скажу за себе. Жодного разу за всі роки користування своїм номером, який на контракті, не відчував ніяких утисків своєї свободи. Вперше стикнувся з тим, що просто так, як у нас у переході, у кіоску, в супермаркеті та де завгодно, ти не можеш придбати номер, коли був у Туреччині. Був дуже здивован цим. Навіть за паспортом мені не продали, мотивуючи тим, що я приїхав на короткий час, та ще й не за путівкою, а вільним туристом у гості. Це ще було на початку нульових. Я спитав, а чого так? А мені пояснили, що так безпечніше для країни. Терористи, злочинці і так далі. Скажу чесно, що я тоді до кінця так і не зрозумів про що мова. Тим більше, що без зв'язку я не залишився. І з телефону-автомату дзвонив додому і друзі-турки давали свій телефон. Але здивування своє я привіз сюди)))

Потім, через кілька років так само було і в росії. Теж не зміг придбати номер місцевий. Давав свій паспорт, довідку, що заповнювали при перетені кордону (вже й забув яка її назва) і все-одно ледве, ледве купив там номер якогось оператора. І то, як сказали мої друзі, то мені повезло і це я випадково так натрапив. І там теж мені розповідали про злочинців і терористів. І я так само знизував плечима і дивувався.

А після цього, зацікавившись, я дізнався, що і в ЄС, і в США, і в інших країнах просто так без документів номера не придбати.

Пам'ятаю, як я аж пишався, що у нас так свободно можна придбати номер якого завгодно оператора. А от з 2014 року я змінив своє бачення на це. Кардинально змінив. І тепер всі роки дивувався чому досі у нас не ввели правила ідентифікації номерів? :hm:

Розумію, що для тих, хто здійснює злочинну, або терористичну діяльність, це не такий вже і запобіжник чи перешкода, але ж все одно, хоч трохи, але не так вже й легко їм і небезпечно, і тепер треба їм буде обережніше робити всі свої злочинні діяння за номером.
Це ж стосується і шахраїв, і так званих колекторів.

А якщо ти не займаєшся ніяким злочином, то ніяких утисків немає. Стверджую це, як користувач з багаторічним досвідом. Навіть деякі переваги є від цього.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 01 янв 2022, 23:00

Warisdeath писал(а):
01 янв 2022, 22:37
і в США
Ошибаетесь... Как раз в США, Канаде и Британии сим-карту можно купить свободно и без предъявления документов.
  • На рынке Северной Америки (в США и Канаде) можно свободно купить СИМ-карту или даже комплект - телефон с предоплаченным тарифом - без предъявления документов. С 2010 года законодатели США ведут дискуссию (S.3427 — Pre-Paid Mobile Device Identification Act ) об обязательной регистрации предоплаченных СИМ-карт, но единого мнения нет, и СИМ-карты продаются свободно.
  • Попытались ввести обязательную регистрацию припейд-карт в Канаде, Великобритании, Чехии, Румынии, Новой Зеландии, но вынуждены были отказаться от такой инициативы. В частности, в Великобритании вопрос детально изучала группа экспертов по безопасности, представителей спецслужб, провайдеров и связистов после теракта в Лондоне в 2005 году. Они пришли к выводу, что это не даст новых преимуществ, а лишь оттолкнет пользователей от желания регистрироваться самостоятельно.
А кто у нас оплот свобод и демократии, а? :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 01 янв 2022, 23:28

Sanek писал(а):
01 янв 2022, 23:00
Ошибаетесь..
Значить я щось переплутав :hm:
Хоча я був впевнений, що в цих країнах ідентифікація існує. І якісь причини існують чому я так думав. А от які, навіть і не скажу зараз :hz:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 янв 2022, 00:03

Так, а що там у нас? Вже 0:00, а тиша. В новинах нічого.
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»