Конечно))) Я ведь не столь прямолинеен, как Вы. О чем не раз Вам намекал.
Украина - реалии!!!!!!!!
-
Профайлер2016
Автор темы - Генерал-майор

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина - реалии!!!!!!!!
Ні, на моє щастя, я не з них.
Кого? Нікого я не засуджую, не суджу і ні на кого нічого не наговорюю. Я просто поділився набутими знаннями з 2014 по 2019 роки. І все.
А наш камрад Днепр двома постами поспіль їх тільки підтвердив і переконав, що я кажу правду. За що йому окрема подяка.
dnepr7, Дякую
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Украина - реалии!!!!!!!!
Иван Жеведь
Серед обмінених є цікавий персонаж Савін Василь Костянтинович, який сьогодні вихваляв Зеленського.
Людина відома на Донеччині своїми політичними перефарбовуваннями.
У 1993-94 очолював КОМСОМОЛ УКРАЇНИ, потім перебіг до молоді соціалістів Мороза. У 2006 балатувався до ВР від "Блоку Лазаренка", у 2007 від ПСПУ Вітренко.
Очолював фракцію Батьківщини в Донецькій обласній раді. Кум Василя Джарти.
На початку 2015 року "ДНР" призначила його головою "Центрально-міської районної адміністрації" Макіївки. Навесні того ж року, "МДБ "ДНР" вже звинуватили його в підготовці до "захоплення влади".
З в’язниці писав листи президентам України Петрові Порошенку (липень 2018-го) та Володимиру Зеленському (жовтень 2019-го). У листі до Порошенка, він, зокрема, переконував, що познайомився з ним особисто 2000 році та відтоді багато разів зі ним зустрічався.
У листі до Зеленського Савін назвав чинного гаранта "батьком". Потім проходила інформація, що він створює осередок «Слуги народу» у в’язниці. Тепер же на камери робить палку промову, що “готовий йти за Зеленським до самого пекла”. Цікаво так само як він йшов за Симоненком, Морозом, Лазаренком, Тимошенко та Захарченком?

Серед обмінених є цікавий персонаж Савін Василь Костянтинович, який сьогодні вихваляв Зеленського.
Людина відома на Донеччині своїми політичними перефарбовуваннями.
У 1993-94 очолював КОМСОМОЛ УКРАЇНИ, потім перебіг до молоді соціалістів Мороза. У 2006 балатувався до ВР від "Блоку Лазаренка", у 2007 від ПСПУ Вітренко.
Очолював фракцію Батьківщини в Донецькій обласній раді. Кум Василя Джарти.
На початку 2015 року "ДНР" призначила його головою "Центрально-міської районної адміністрації" Макіївки. Навесні того ж року, "МДБ "ДНР" вже звинуватили його в підготовці до "захоплення влади".
З в’язниці писав листи президентам України Петрові Порошенку (липень 2018-го) та Володимиру Зеленському (жовтень 2019-го). У листі до Порошенка, він, зокрема, переконував, що познайомився з ним особисто 2000 році та відтоді багато разів зі ним зустрічався.
У листі до Зеленського Савін назвав чинного гаранта "батьком". Потім проходила інформація, що він створює осередок «Слуги народу» у в’язниці. Тепер же на камери робить палку промову, що “готовий йти за Зеленським до самого пекла”. Цікаво так само як він йшов за Симоненком, Морозом, Лазаренком, Тимошенко та Захарченком?

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина - реалии!!!!!!!!
По-перше, Бабченко не в полоні, не засуджений, не в застінках. Він покинув росію, бо на нього там був тиск, який доходив вже до фізичного усунення цієї людини. І своє пристаніще він знайшов у нас, в Україні. Руки путіна його ледве не достали і тут, і тільки завдяки роботі нашого СБУ Бабченко живий. Покинув нас після виборів, бо побачив, що сюди прийшло то, від чого він збіжав звідти.Профайлер2016 писал(а): ↑29 дек 2019, 17:30Чего не предложит своей родине поменять на него десяток украинцев?
По-друге, на превиликий жаль, Володимир, котрий путін, набагато умніший, хитріший, ніж Володимир, котрий Зеленський. І путін, на відміну від Зеленського вміє прораховувати всі свої кроки і вміє чекати. І саме найголовніше, і на самий самий найпревеликий наш жаль, путін діє в інтересах своєї росії, а Зеленський допомагає йому так діяти. І якщо путін буде вносити в списки на обмін людей, подібних Аркадію Бабченко, тобто тих, хто підтримував Майдан, був у Слов'янську разом з ЗСУ, волонтерів для ЗСУ, то путін таким чином подасть сигнал своєму населенню про те, що можна йти воювати на стороні України за Україну проти росії і їм за це нічого не буде. Але путін тому і путін, що він ніколи так не зробе.
А зробив він те, що подав сигнал своєму населенню про те, що їм можна їхати в Україну, вбивати українців, влаштовувати терористичні акти, а якщо якимось чином їх схоплять, то можуть бути впевнені, що росія своїх не бросає і визволить їх. Доречі це також сигнал і тим громадянам України, які на жаль воюють проти України. І наш президент путіну в цьому допоміг.
Це один з тих, кого сьогодні обміняли
Вона вже впевнено сунеться по всій нашій державі. Я не розумію як Ви цього не помічаєте.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Украина - реалии!!!!!!!!
Таксист, который возил в Крым туристов, дурачок, что нашел замужнюю в россии по переписке и решил что это любовь всей его жизни., наивняк, который поехал в Нижний за лекарством. Придурок. что отслужив в АТО поехал в Крым на стройку. Безумная библиотекарша с нарисованными на куртке ручкой аляповатыми тризубами. И т.д. челвоек 10..15 российской агентуры туда думал впихнули. И примерно пять реальный пленных. И за этот обмен простили газпрому 12 млр. долларов, отозвали все иски. За неделю россия таких "пленных" наберет по новой - тогда на очередной что давать? Москва намекает на Мариуполь.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина - реалии!!!!!!!!
Та там, взагалі "цікавий" список.Влад Бевх писал(а): ↑30 дек 2019, 02:01Таксист, который возил в Крым туристов, дурачок, что нашел замужнюю в россии по переписке и решил что это любовь всей его жизни., наивняк, который поехал в Нижний за лекарством. Придурок. что отслужив в АТО поехал в Крым на стройку. Безумная библиотекарша с нарисованными на куртке ручкой аляповатыми тризубами.
Наприклад, Юрій Євтушок, один з тих, кого нам сьогодні повернули, - дезертир з 14 механізованої бригади
-
Lis1980
- Полковник

Украина - реалии!!!!!!!!
Да, будет смертельный удар по свободе слова )))) Праздники отгуляем и начнем! Специально для вас возмущенное видео Шарика ))))))dnepr7 писал(а): Наступление ЗЕ на свободу слова неизбежно. Так как и сам ЗЕ и многие члены его команды очень болезненно воспринимают критику их в СМИ. Вот и хотят сделать себе зону комфорта.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lumen
- Генерал-майор

Украина - реалии!!!!!!!!
Ну а пока что мы имеем дело с работорговцами. И «ДНР», по предварительным данным, освобождает 55 человек, часть которых – так сказать, не совсем «наши люди» (например, покинув пост с оружием, боец по пьянке забрел на сторону противника). А некоторые — не разделяют проукраинских взглядов — «на подвале» оказались, т.к. боевикам захотелось их пограбить. Киев взамен отдает 65 террористов и сепаратистов, чья вина доказана и/или без пяти минут доказана в суде. И та же история с удерживаемыми в «ЛНР» — нам обещаны 25 узников, мы возвращаем 65, и неизвестно – кого получим…
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
dnepr7
- Полковник

Украина - реалии!!!!!!!!
Как говорила моя школьная учительница физики - "Можно пытаться разогреть вселенную с помощью примуса но не получиться". Из частного получить глобальное - невозможно ибо одно частное это вообще случайность погрешность и ошибка.
-
Lumen
- Генерал-майор

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
dnepr7
- Полковник

Украина - реалии!!!!!!!!
Власть дается не любить, а давить. Но похоже что команда ЗЕ этого не понимает и к тому же боиться этих уличных радикалов - которые не сами по себе - за которыми стоят Аваков СБУ Белецкий Порошенко и прочие. Это организованные выступления. И если вдохновителей и организаторов прижать к ногтю - то и выступлния сами прекратяться.
-
dnepr7
- Полковник

Украина - реалии!!!!!!!!
Процессы в человеческом обществе на планете Земля, вся мировая история, великие географические открытия, колонизация, неоколониализм, захватнические войны. Огромное колличество мелких объектов ничего не смогли сделать с силой основанной на превосходстве военных технологий и организованной силе. Европа завоевала весь огромный мир. И сейчас одни и те же собятия происходящие в разных странах - воспринимаются и оцениваются совершенно по-разному - если в США автомобиль с террористом въедет в толпу и пострадает несколько человек - это будет супер-новость и огромная трагедия. А завтра взорвется ничиненный взрывчаткой шахид-мобиль где-то на оживленном рынке в Пакистане Афганистане или еще где и умрет 150 человек - но это никому не интересно и про это не будет в новостях.
-
Lumen
- Генерал-майор

-
Lis1980
- Полковник

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина - реалии!!!!!!!!
Здобули
Зробимо їх разом
"Нині Київ старанно створює враження, що його партнери – це маріонеткові "уряди" сепаратистів.
У команді президента Зеленського, як відомо, діє чітка заборона на критику Путіна та Росії, і під час обміну це було дуже помітно.
Навіть виправдовуючись за те, що Україні довелося видати у ОРДЛО "беркутівців" – вже після того, як обмін відбувся – Зеленський не став згадувати про Росію і розповідав про переговори з "другою стороною" таким чином, ніби ці вимоги висували самі сепаратисти.
Україна взяла курс на публічне виправдовування Росії, намагаючись її не образити – і поволі починає відчувати наслідки цього.
Їх масштаб вже зараз вражає.
"Легалізація ЛДНР" та перемога Путіна: яким був обмін на Донбасі очима західних ЗМІ
Зробимо їх разом
"Нині Київ старанно створює враження, що його партнери – це маріонеткові "уряди" сепаратистів.
У команді президента Зеленського, як відомо, діє чітка заборона на критику Путіна та Росії, і під час обміну це було дуже помітно.
Навіть виправдовуючись за те, що Україні довелося видати у ОРДЛО "беркутівців" – вже після того, як обмін відбувся – Зеленський не став згадувати про Росію і розповідав про переговори з "другою стороною" таким чином, ніби ці вимоги висували самі сепаратисти.
Україна взяла курс на публічне виправдовування Росії, намагаючись її не образити – і поволі починає відчувати наслідки цього.
Їх масштаб вже зараз вражає.
"Легалізація ЛДНР" та перемога Путіна: яким був обмін на Донбасі очима західних ЗМІ
-
Профайлер2016
Автор темы - Генерал-майор

Украина - реалии!!!!!!!!
Еще одна манипуляция!Warisdeath писал(а): ↑31 дек 2019, 00:00"Легалізація ЛДНР" та перемога Путіна: яким був обмін на Донбасі очима західних ЗМІ
... 0/7104688/
-
Slon
- Сержант

Украина - реалии!!!!!!!!
Здесь я с Шарием согласен на все 100%! Ролик не о Поршенко, не о Зеленском, а просто о наших реалиях