Украина-реалии New
-
Lis1980
- Полковник

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New

Державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України" (телеканали "Дом" та "UATV") має намір виділили понад 12 млн грн на створення соціального шоу "Про життя з Андрієм Пальчевським". Про це йдеться на сайті "Прозоро", повідомляє
Проєкт називатиметься "Про життя з Андрієм Пальчевським".
Створювати його буде ТОВ "Імаджинаріум", власником та керівником якого є Володимир Татаренко, власник компанії "Зе Медіа", що проводила опитування Зеленського на місцевих виборах.
В описі тендерних умов йдеться про те, що шоу може стати головним проєктом на каналі: "Повертає віру у справедливість. Дуже необхідна програма, яка допоможе відкрити правду і знайти винних. Цікаве шоу, що може стати головним на нашому телеканалі. Такі ток-шоу необхідні, вони дають можливість побачити політичного діяча у дії".
Планується створити 60 випусків по 45 хвилин/випуск.
Андрій Пальчевський - телеведучий, відомий активною пітримкою президента Володимира Зеленського. "Дом" - телеканал, орієнтований на мешканців окупованого Донбасу й Криму.
Детальніше про токшоу Пальчевського можна прочитати у блозі головного редактора Цензор.НЕТ Юрія Бутусова
Проросійський Пальчевський на державному каналі під час війни
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
"Я не виключаю референдуму щодо Донбасу загалом. І тут питання не в статусі. В нас може бути таке в житті. Це може бути щодо Донбасу, щодо Криму. Це може бути в цілому.
Це може бути загалом щодо припинення війни. Так може бути, що хтось, якась країна, нам пропонуватиме ті чи інші умови. Так може бути. Сьогодні цього немає точно. Тут немає жодних секретів у мене від суспільства, я такими речами не жартував би й точно секретів не мав би, тому що це дуже важливі речі, які стосуються нашого статусу,... наших територій. Але якщо буде якийсь такий складний виклик, я точно радитимуся з нашим суспільством"
Це може бути загалом щодо припинення війни. Так може бути, що хтось, якась країна, нам пропонуватиме ті чи інші умови. Так може бути. Сьогодні цього немає точно. Тут немає жодних секретів у мене від суспільства, я такими речами не жартував би й точно секретів не мав би, тому що це дуже важливі речі, які стосуються нашого статусу,... наших територій. Але якщо буде якийсь такий складний виклик, я точно радитимуся з нашим суспільством"
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Warisdeath, судя по стилистике, это сказал найвеличайший? 
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Sanek, Так.
Я навмисно не став вказувати авторство тому, що знаю, що всі зрозуміють хто це сказав.
А ще тому, що я такий злий від цих його слів, що у мене своїх бракує і залишаються одні нецензурні.
Мало того, що воно взагалі нагородило це все, так воно ще і покладає на суспільство відповідальність.
А ще мені здається, що за цими словами тільки початок чергової муйні, яка веде до капітуляції
Я навмисно не став вказувати авторство тому, що знаю, що всі зрозуміють хто це сказав.
А ще тому, що я такий злий від цих його слів, що у мене своїх бракує і залишаються одні нецензурні.
Мало того, що воно взагалі нагородило це все, так воно ще і покладає на суспільство відповідальність.
А ще мені здається, що за цими словами тільки початок чергової муйні, яка веде до капітуляції
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Сразу видно - "текст по-дебильному написан"
Значит вы не верите в наше общество...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Ох. не хочу я ображати наш мудрий наріт)) Чесно. Не хочу. Тим більше, що він сам себе образив вже, зробивши вибір у 2019 році. Вляпалися всі разом. Так що тепер треба робити все можливе, щоб вийти з цієї ситуації, а не ображати один одного.
Просто давайте змоделюємо ситуацію.
Ставлять питання:
"Чи хочете ви закінчення війни?" Наприклад таке, або приблизно таке.
І варіанти відповідей:
-Так
-Ні
І правда же не треба довго думати які будуть результати цього опитування?
А після цього найвеличніший скаже, що ось суспільство проти війни і мені треба врахувати це бажання, тому я....
Подивлюся в очі путіну і побачу в них мир
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
І ось ще хочу спитати. Хто знає про що це він?

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Несколько раз прочел. Не понял. Украина не граничит с Хорватией
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Понял.
Президент Хорватии Зоран Миланович назвал визит премьер-министра Андрея Пленковича в Украину на фоне высокой напряженности в отношениях с Россией "чистым шарлатанством".
Об этом пишет Vecernji List, пишет "Европейская правда".
Миланович считает, что визит премьера в Украину может плохо отразиться на отношениях Хорватии с Россией.
"У меня симпатия к Украине, и я не ненавижу Россию. Достаточно неудобная позиция. Однако 100 тысяч российских солдат находятся на границе с Украиной, неизвестно, что будет завтра. Что значит это проявление бесконечной любви? Потому что Пленкович сбежит в Брюссель, если ситуация обострится, а хорватские солдаты туда не убегут", - сказал хорватский президент.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Sanek, Я теж кілька разів перечитав. Розумію, що нічого не розумію, але підозрюю, що це слова, вирвані з контексту мабуть хтось, десь, щось сказав, а це така реакція найвеличнішого. Може навіть це і грозна реакція? 
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Да уж... и это Хорватия, которая в новой истории проходила то же самое с Сербией... причем без референдумов о мире, а наоборот!
Куда катится этот гребаный мир?
Куда катится этот гребаный мир?
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Warisdeath, вы по ссылке заметку всю прочли... премьер по-моему президента мягко послал 
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Загуглил: После конституционных изменений 2010 года (президент Хорватии) осуществляет в основном церемониальные функции, а также руководство армией и дипломатией.
Можно и послать эту консерву!
Можно и послать эту консерву!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Дякую. Виходить, що у них, як в Чехії Земан, як президент Німеччини (не пам'ятаю його прізвища).
П.С.
Дивне сьогодні спілкування)))) Поки я напишу питання, а Ви вже відповіли. І виходить, що пост з відповіддю попереду)) Камради будуть читати і скажуть, що хтось (а це я) трохи з гальмами сьогодні
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
А ви всі знаєте в обличчя всих заступників, керівників і інших керуючих? І якщо ми їх знаємо в обличчя, то виходить, що не треба виконувати свої службові обов'язки, так? Бо за логікою заступника міністра МВС саме так
Зазвичай з тих пір, як зелені захопили владу, у нас суботи майже без новин. Це якщо найвеличніший нічого не набовтав у п'ятницю і ми тоді всі обговорюємо його чергові висери вислови, а так по суботах у нас якось і новин немає. А сьогодні ні, не так.
Автомобіль заступника міністра МВС Гогілашвілі зупинили по дорозі в ООС – він нахабно поводився із поліцією
Про це повідомляє
Заступник міністра внутрішніх справ їхав до зони ООС. При в’їзді у Донецьку область, на першому блокпості, рядова поліція вимагала зробити зупинку. Авто на вимогу поліції одразу не зупинилося, а проїхало на декілька метрів вперед.
Після зупинки, Олександр Гогілашвілі почав погрожувати співробітникам правоохоронних органів. «Ви що не бачите хто я?», а також почав їх всіляко ображати, лізти у бійку.
Нахабна поведінка була записана на відео, яке можна подивитися нижче.
А це він сам:

Наприклад я, взагалі вперше чую про цього заступника
Зазвичай з тих пір, як зелені захопили владу, у нас суботи майже без новин. Це якщо найвеличніший нічого не набовтав у п'ятницю і ми тоді всі обговорюємо його чергові висери вислови, а так по суботах у нас якось і новин немає. А сьогодні ні, не так.
Автомобіль заступника міністра МВС Гогілашвілі зупинили по дорозі в ООС – він нахабно поводився із поліцією
Про це повідомляє
Заступник міністра внутрішніх справ їхав до зони ООС. При в’їзді у Донецьку область, на першому блокпості, рядова поліція вимагала зробити зупинку. Авто на вимогу поліції одразу не зупинилося, а проїхало на декілька метрів вперед.
Після зупинки, Олександр Гогілашвілі почав погрожувати співробітникам правоохоронних органів. «Ви що не бачите хто я?», а також почав їх всіляко ображати, лізти у бійку.
Нахабна поведінка була записана на відео, яке можна подивитися нижче.
А це він сам:

Наприклад я, взагалі вперше чую про цього заступника
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Глава МВС відреагував на поведінку свого заступника Гогілашвілі