Державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України" (телеканали "Дом" та "UATV") має намір виділили понад 12 млн грн на створення соціального шоу "Про життя з Андрієм Пальчевським". Про це йдеться на сайті "Прозоро", повідомляє "Детектор медіа".
Проєкт називатиметься "Про життя з Андрієм Пальчевським".
Створювати його буде ТОВ "Імаджинаріум", власником та керівником якого є Володимир Татаренко, власник компанії "Зе Медіа", що проводила опитування Зеленського на місцевих виборах.
В описі тендерних умов йдеться про те, що шоу може стати головним проєктом на каналі: "Повертає віру у справедливість. Дуже необхідна програма, яка допоможе відкрити правду і знайти винних. Цікаве шоу, що може стати головним на нашому телеканалі. Такі ток-шоу необхідні, вони дають можливість побачити політичного діяча у дії".
Планується створити 60 випусків по 45 хвилин/випуск.
Андрій Пальчевський - телеведучий, відомий активною пітримкою президента Володимира Зеленського. "Дом" - телеканал, орієнтований на мешканців окупованого Донбасу й Криму.
Детальніше про токшоу Пальчевського можна прочитати у блозі головного редактора Цензор.НЕТ Юрія Бутусова
Проросійський Пальчевський на державному каналі під час війни https://censor.net/ua/b3304618
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
"Я не виключаю референдуму щодо Донбасу загалом. І тут питання не в статусі. В нас може бути таке в житті. Це може бути щодо Донбасу, щодо Криму. Це може бути в цілому.
Це може бути загалом щодо припинення війни. Так може бути, що хтось, якась країна, нам пропонуватиме ті чи інші умови. Так може бути. Сьогодні цього немає точно. Тут немає жодних секретів у мене від суспільства, я такими речами не жартував би й точно секретів не мав би, тому що це дуже важливі речі, які стосуються нашого статусу,... наших територій. Але якщо буде якийсь такий складний виклик, я точно радитимуся з нашим суспільством"
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Sanek, Так.
Я навмисно не став вказувати авторство тому, що знаю, що всі зрозуміють хто це сказав.
А ще тому, що я такий злий від цих його слів, що у мене своїх бракує і залишаються одні нецензурні.
Мало того, що воно взагалі нагородило це все, так воно ще і покладає на суспільство відповідальність.
А ще мені здається, що за цими словами тільки початок чергової муйні, яка веде до капітуляції
Ох. не хочу я ображати наш мудрий наріт)) Чесно. Не хочу. Тим більше, що він сам себе образив вже, зробивши вибір у 2019 році. Вляпалися всі разом. Так що тепер треба робити все можливе, щоб вийти з цієї ситуації, а не ображати один одного.
Просто давайте змоделюємо ситуацію.
Ставлять питання:
"Чи хочете ви закінчення війни?" Наприклад таке, або приблизно таке.
І варіанти відповідей:
-Так
-Ні
І правда же не треба довго думати які будуть результати цього опитування?
А після цього найвеличніший скаже, що ось суспільство проти війни і мені треба врахувати це бажання, тому я....
Подивлюся в очі путіну і побачу в них мир
Президент Хорватии Зоран Миланович назвал визит премьер-министра Андрея Пленковича в Украину на фоне высокой напряженности в отношениях с Россией "чистым шарлатанством".
Об этом пишет Vecernji List, пишет "Европейская правда".
Миланович считает, что визит премьера в Украину может плохо отразиться на отношениях Хорватии с Россией.
"У меня симпатия к Украине, и я не ненавижу Россию. Достаточно неудобная позиция. Однако 100 тысяч российских солдат находятся на границе с Украиной, неизвестно, что будет завтра. Что значит это проявление бесконечной любви? Потому что Пленкович сбежит в Брюссель, если ситуация обострится, а хорватские солдаты туда не убегут", - сказал хорватский президент.
Sanek, Я теж кілька разів перечитав. Розумію, що нічого не розумію, але підозрюю, що це слова, вирвані з контексту мабуть хтось, десь, щось сказав, а це така реакція найвеличнішого. Може навіть це і грозна реакція?
Да уж... и это Хорватия, которая в новой истории проходила то же самое с Сербией... причем без референдумов о мире, а наоборот!
Куда катится этот гребаный мир?
Поки я писав, Ви вже принесли пояснення. Дякую.
Прочитав
І після цього ще більше розгубився
А в Хорватії президент не спілкується з прем'єром? Якось дивно звучать такі заяви
Коли звучать фрази "и я не ненавижу Россию. Достаточно неудобная позиция.", то світ в одну секунду стає грьобаним.
Загуглил: После конституционных изменений 2010 года (президент Хорватии) осуществляет в основном церемониальные функции, а также руководство армией и дипломатией.
вы по ссылке заметку всю прочли... премьер по-моему президента мягко послал
Так, я все прочитав. Тому і питання, а що вони опоненти? Я не в курсі що там і як, в Хорватії, якщо чесно!
Дякую. Виходить, що у них, як в Чехії Земан, як президент Німеччини (не пам'ятаю його прізвища).
П.С.
Дивне сьогодні спілкування)))) Поки я напишу питання, а Ви вже відповіли. І виходить, що пост з відповіддю попереду)) Камради будуть читати і скажуть, що хтось (а це я) трохи з гальмами сьогодні
А ви всі знаєте в обличчя всих заступників, керівників і інших керуючих? І якщо ми їх знаємо в обличчя, то виходить, що не треба виконувати свої службові обов'язки, так? Бо за логікою заступника міністра МВС саме так
Зазвичай з тих пір, як зелені захопили владу, у нас суботи майже без новин. Це якщо найвеличніший нічого не набовтав у п'ятницю і ми тоді всі обговорюємо його чергові висери вислови, а так по суботах у нас якось і новин немає. А сьогодні ні, не так.
Автомобіль заступника міністра МВС Гогілашвілі зупинили по дорозі в ООС – він нахабно поводився із поліцією
Про це повідомляє "Перший блокпост"
Заступник міністра внутрішніх справ їхав до зони ООС. При в’їзді у Донецьку область, на першому блокпості, рядова поліція вимагала зробити зупинку. Авто на вимогу поліції одразу не зупинилося, а проїхало на декілька метрів вперед.
Після зупинки, Олександр Гогілашвілі почав погрожувати співробітникам правоохоронних органів. «Ви що не бачите хто я?», а також почав їх всіляко ображати, лізти у бійку.
Нахабна поведінка була записана на відео, яке можна подивитися нижче.
А це він сам:
Наприклад я, взагалі вперше чую про цього заступника
Глава МВС відреагував на поведінку свого заступника Гогілашвілі