Где
Warisdeath » 12 сен 2022, 03:48
Дивлюсь я на них, читаю їх, слухаю їх і бачу, що нічого вони не зрозуміють ніколи.
За те, що ми розвінчали міфи про другу армію світу, про величність та міць, про культуру, про загадкову душу, за те, що ми посунули їх кокошник імперську корону, за те, що весь світ побачив їхнє справжнє обличчя, вони будуть мститися. Мститися жорстко і з насолодою. Мститися зі всією міццю своєї дичини, свого варварства та людиноненависництва, своєї злості, ненависті, свого шовінізму і ксенофобії. Маски зняті. Їм нічого приховувати. Вже немає перед ким. Вони стільки сторіч видавали себе за розумних, порядних, гостинних, винахідливих, чесних і надійних. Їм це давило і тиснуло. Доходило до того, що аж дихати заважало. А тепер все, більше не треба. Тепер все можна. Маска луснула, злетіла і розбилася вщент. І нарешті можна бути самими собою.
Біди вони нам принесуть ще багато. Але собі радості і щастя не знайдуть ні в чому. Так і захлинуться своєю злістю. Їх еволюція потрапила в тупік. Вони її своїми думками і намірами, своїми руками і ногами, своїми діями туди привели. Закат.
А ми... Нам буде важко... Але ми встоємо!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.