Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 12 сен 2022, 02:48

Bikini, Я казав, що вони свою поразку на Харківщині перетворять на подвиг коли на них знову впаде залізна завіса. Ви казали, що вони не будуть цього робити. Не вгадали ні Ви, ні я.
Вони вже це зробили
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 12 сен 2022, 03:04

Про удар по тепло и електромережі України я писав ще літом.
Це була їх заготовка до зими.
Добре що почали раніше внаслідок алярму на фронті
Бо в нас звісно нічного не готове - станції не прикриті ЗРК, не продумана відповідь (люба, від контрударів по Криму і територі РФ до початку широко конфіскації власності росіян) , не попереджене населення що зимою не будет ні світла ні тепла ні води в містах і т.д.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 12 сен 2022, 03:48

Дивлюсь я на них, читаю їх, слухаю їх і бачу, що нічого вони не зрозуміють ніколи.

За те, що ми розвінчали міфи про другу армію світу, про величність та міць, про культуру, про загадкову душу, за те, що ми посунули їх кокошник імперську корону, за те, що весь світ побачив їхнє справжнє обличчя, вони будуть мститися. Мститися жорстко і з насолодою. Мститися зі всією міццю своєї дичини, свого варварства та людиноненависництва, своєї злості, ненависті, свого шовінізму і ксенофобії. Маски зняті. Їм нічого приховувати. Вже немає перед ким. Вони стільки сторіч видавали себе за розумних, порядних, гостинних, винахідливих, чесних і надійних. Їм це давило і тиснуло. Доходило до того, що аж дихати заважало. А тепер все, більше не треба. Тепер все можна. Маска луснула, злетіла і розбилася вщент. І нарешті можна бути самими собою.

Біди вони нам принесуть ще багато. Але собі радості і щастя не знайдуть ні в чому. Так і захлинуться своєю злістю. Їх еволюція потрапила в тупік. Вони її своїми думками і намірами, своїми руками і ногами, своїми діями туди привели. Закат.

А ми... Нам буде важко... Але ми встоємо!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 12 сен 2022, 04:04

​На Харківщині війська РФ, тікаючи, полишили списки свого особового складу

"Російські військові з в/ч 06414 (7-й ОМСП, ППД - Калінінград) настільки швидко тікали з с.Нова Гусарівка, Ізюмського району Харківської області, що полишали всі свої книги та списки особового складу, детальні записи, документи й записники, та навіть фото своїх близьких у блокнотах.

Завдяки цим книгам обліку кожний рашист буде знайдений і не уникне від правосуддя", - йдеться у повідомленні Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Ще один міф про руzzкіє своїх не бросають :yes:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 12 сен 2022, 04:05

​ Російські офіцери масово відмовляються від участі у війні та звільняються з війська

Після успішного контрнаступу ЗС України у Харківській області, у ЗС РФ почали шукати винних. "Винними" призначаються всі офіцери, які перебували на цьому напрямі (навіть якщо безпосередньо не керували діями жодного підрозділу, і не були уповноважені ухвалювати рішення), від лейтенантів і до генералів.

Цим офіцерам доведеться відповідати і за втрачені позиції, і за втрати серед військовослужбовців та за знищену техніку. Серед офіцерів вищої ланки ходять розмови про те, що це репресії – це лише початок, надалі переможців серед офіцерів ЗС РФ (не наближених до верхівки), які брали участь у "СВО", нічого очікувати, оскільки всі чи постраждають на полі бою, чи страждатимуть у РФ.

У зв'язку з цим велика кількість офіцерів намагається будь-якими силами уникнути такої долі.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 12 сен 2022, 04:07

​Мічман Тихоокеанського флоту РФ Денис Баришев ліквідований на Харківщині розвідниками 25-ї бригади

Бережи Камчатку! Якби беріг Камчатку, то не відірвало б ноги під Волоховим Яром.

Кухоль мічмана Тихоокеанського флоту Дениса Баришева, який був знищений з засідки розвідниками 25-ї повітряно-десантної бригади.

Путін кидає в бій кого тільки можна, з усіх кінців Росії, абсолютно непідготовлених для наземної війни людей.

Юрій Бутусов
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 12 сен 2022, 12:58

☝️Трохи підрахунків щодо ракетних ударів рф

▫️Для ракетного удару по ТЕЦ було використано 11 ракет.

З них 9 ракет збито - 5 ракет Х101 та 2 ракети "Калібр".

Тип двох інших збитих ракет невідомий, припустимо, що це 1 Х101 та 1 "Калібр".

▫️За даними з відкритих джерел, одна ракета Х101 коштує $13 млн, а одна ракета "Калібр" - $6.5 млн.

▫️Виходить, що вартість вчорашнього удару по ТЕЦ для рф орієнтовно $117 млн ​​при цьому було збито ракет на $97.5 млн.

▫️За нормальної економічної ситуації і без санкцій рф могла виготовляти до 40 ракет кожного типу на рік, зараз менше.

☝️Подібні удари окупантів виглядають настільки ірраціонально, що це схоже на істерику.

@Брати по зброї

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 12 сен 2022, 21:52

Warisdeath писал(а):
12 сен 2022, 12:58
За нормальної економічної ситуації і без санкцій рф могла виготовляти до 40 ракет кожного типу на рік, зараз менше.
"Ракети у росії закінчаться в березні" (Арестович)
1. Заводи по виробництву ракетної зброї РФ переведені на військовий цикл і фігачать у три зміни.
2. Ракет в них ще 2500 ...3000
3. Можна стріляти по наземним цілям ракетами ЗРК С-300 (це в у данного комплекса документована можливість до речі) Ракет до С-300 десь двадцять тисяч (прописом пишу спеціально)
4. Русня може випускати в одному залпі щонайменше 60 ракет (вони це вже робили)

Резюме.
Схоже на попередження від русні - будете продовжувати наступ - винесемо інфраструктуру.
Хотя вони її все рівно зимою. винесуть стопроцентово.
Не вдасться тепер шлуночкам на ніжках двері ковбасою зав'язувати як за Пороха поки герої на фронт гинуть. Теперь війну відчуть ВСІ,
Дивимся на карту окупованих територій та на ділянку звільненого наступом що триває. Ще воювати, воювати і воювати .

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 12 сен 2022, 22:27

Мурз..

ВСУ, только не смейтесь, успешно форсировали Северский Донец под Белогоровкой, выйдя во фланг позициям 2 АК НМ ЛНР, обращённым в сторну трассы Северск-Артёмовск и в тыл союзным силам кубанских казаков и луганских резервистов, всё ещё героически обороняющим избушку лесника под Красным Лиманом. Ночью, судя по звукам, после долгого перерыва на Херсон и Слобожанщину, по Луганщине снова работали "Хаймарсы".

Гениальная, безукоризненно спланированная Генштабом ВС РФ операция по заманиванию ВСУ на территорию ЛНР вступает в свой захватывающий эндшпиль.

Обстановка рабочая, напряжённая.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 12 сен 2022, 22:28

Влад Бевх писал(а): "Ракети у росії закінчаться в березні" (Арестович)
1. Заводи по виробництву ракетної зброї РФ переведені на військовий цикл і фігачать у три зміни.
2. Ракет в них ще 2500 ...3000
3. Можна стріляти по наземним цілям ракетами ЗРК С-300 (це в у данного комплекса документована можливість до речі) Ракет до С-300 десь двадцять тисяч (прописом пишу спеціально)
4. Русня може випускати в одному залпі щонайменше 60 ракет (вони це вже робили)

Резюме.
Схоже на попередження від русні - будете продовжувати наступ - винесемо інфраструктуру.
Хотя вони її все рівно зимою. винесуть стопроцентово.
Не вдасться тепер шлуночкам на ніжках двері ковбасою зав'язувати як за Пороха поки герої на фронт гинуть. Теперь війну відчуть ВСІ,
Дивимся на карту окупованих територій та на ділянку звільненого наступом що триває. Ще воювати, воювати і воювати .
Ипсошный руснявый текст в стиле "как все ужасно", замаскированный под порохоботский..

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 13 сен 2022, 01:08

Lis1980, это не перепост, это камрад сам написал вроде как :wink:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 13 сен 2022, 01:25

Влад Бевх писал(а):
12 сен 2022, 21:52
Теперь війну відчуть ВСІ,
Та наче всі її вже відчули.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 13 сен 2022, 01:29

Warisdeath писал(а):
13 сен 2022, 01:25
Та наче всі її вже відчули.
Имеются в виду мажорчики, что тусуются по ночным клубам Киева.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 13 сен 2022, 01:38

Bikini писал(а):
13 сен 2022, 01:29
Имеются в виду мажорчики, что тусуются по ночным клубам Киева.
Я зрозумів про кого мова.
Також розумію, що є деякі індивіди і у нашому суспільстві, які не відчувають, що у нас війна. Не знаю, статистикою не зааймаюсь, але мені здається, що їх не так і багато. Просто де і як треба жити в Україні зараз, щоб не відчувати війну?

А от судити лише по тому, що хтось веселиться у нічних клубах не буду. Особисто я не уявляю, як можна зараз веселитися, але люди різні. Може хтось таким чином стреси знімає? І думаю, що серед цих мажорчиків знайдуться чимало тих, хто допомагає ЗСУ.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 13 сен 2022, 01:38

«Рамштайн очень не зря прошел. А все, что там «не зря прошло», они все хотят ускорить», – Алексей Арестович намекнул, что России следует готовиться к ответу за удары по инфраструктурным объектам.

«Запад очень нервно отреагировал на удары по ТЭЦ. На Западе публика чувствительна, сентиментальна. Она удары по гражданским объектам в преддверии зимы воспринимает очень болезненно и хочет их прекратить».

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 13 сен 2022, 01:39

Warisdeath писал(а):
13 сен 2022, 01:38
І думаю, що серед цих мажорчиків знайдуться чимало тих, хто допомагає ЗСУ.
Это из серии как раньше малновые пиджаки жертвовали на церковь... :wink:
Тест прост. Надо просто открыть границы на неделю... кто съебется - скатертью дорога!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 13 сен 2022, 01:45

Bikini, Та нє.
Коли купляють необхідні пікапи, або інші няшки для ЗСУ, то це все ж таки трохи інше, ніж малинові на церкву в общаг скидувалися! Є такі. А подивишся - мажор мажористий))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»