А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 10 дек 2025, 21:10

Lis1980 писал(а):
10 дек 2025, 19:03
CNN скоро будет за Донни?? ;)
Теж трохи про це

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 10 дек 2025, 21:32

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 11 дек 2025, 09:42

США - банкрот.
Трамп (точніший сили що навколо нього) намагаються якось «звести баланс» в тому числі і ціною відмови від ролі світового лідера. Щоб не настала реальність «день коли щез долар».
Все що не приносить прибуток - відкидаємо.
Он і Майкротеч вже намагається закласти фундамент виживання в «багатополярному» світі майбутнього (створюючи площадки від Португалії до Індії) .
Ось тільки «Багатополярний світ» - це світ загальної «штовханини» безлічі взаємних тарифів і купи регіональних війн. Всі диктатури і сатрапії Азії і Африки подивилися на долю України і що західний світ втратив обличчя продемонструвавши свою неміч - облизнулися зрозумівши «Тепер знову можна нападати і воювати! Що зумів захопити - признають твоїм!»

Нічого страшного, в 19 сторіччі всі так жили , історія закономірно вийшла на новий оберт спіралі - але це буде світ де всі заробляти будуть в рази менше і відповідно в рази змусять скоротити споживання.
Трамп як бізнесмен просто не здатний осягнути реальність ширше «купи продай».

Вернуться в «Из жизни разных стран»