А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 10 дек 2025, 23:10

Lis1980 писал(а):
10 дек 2025, 21:03
CNN скоро будет за Донни?? ;)
Теж трохи про це

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 10 дек 2025, 23:32

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 11 дек 2025, 11:42

США - банкрот.
Трамп (точніший сили що навколо нього) намагаються якось «звести баланс» в тому числі і ціною відмови від ролі світового лідера. Щоб не настала реальність «день коли щез долар».
Все що не приносить прибуток - відкидаємо.
Он і Майкротеч вже намагається закласти фундамент виживання в «багатополярному» світі майбутнього (створюючи площадки від Португалії до Індії) .
Ось тільки «Багатополярний світ» - це світ загальної «штовханини» безлічі взаємних тарифів і купи регіональних війн. Всі диктатури і сатрапії Азії і Африки подивилися на долю України і що західний світ втратив обличчя продемонструвавши свою неміч - облизнулися зрозумівши «Тепер знову можна нападати і воювати! Що зумів захопити - признають твоїм!»

Нічого страшного, в 19 сторіччі всі так жили , історія закономірно вийшла на новий оберт спіралі - але це буде світ де всі заробляти будуть в рази менше і відповідно в рази змусять скоротити споживання.
Трамп як бізнесмен просто не здатний осягнути реальність ширше «купи продай».

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 13 дек 2025, 00:53

Конгресмен-республіканець Дон Бейкон: Те, що робить Трамп, на мою думку, дуже неправильно. Він тисне на Україну, щоб вона віддала більше території за "обіцянку" миру від росії.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 13 дек 2025, 18:06

Bikini писал(а):
30 ноя 2025, 23:48
:fp:

Она вовсе не наделала. Все, к сожалению, очень закономерно. Такие сейчас США, причем, как оказалось, уже давно, мы просто жили в иллюзиях. Соответственно и выбор такой :old:

Боюсь, что это не разовая ошибка (целых два раза!), а системная и глубокая деградация как американского общества в целом, так и их элит.
Короче - в лице США Украина выбрала для себя непригодного стратегического партнера и сейчас за это расплачивается.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 13 дек 2025, 18:12

Warisdeath писал(а):
26 ноя 2025, 22:47
Біля Білого дому сталася стрілянина

Двоє членів Національної гвардії поранені, повідомив міністр внутрішньої безпеки США.

Також повідомляється, що один стрілець затриманий.

Изображение

Изображение
Стрелок - гражданин Афганистана которого в возрасте 14 лет завербовало ЦРУ в отряды зачистки-ликвидации, потом ему и его семье дали какую-то визу в США и сейчас Трампа весь этот тип виз отменил оптом всем сразу. Эта стрельба - его протест на несправедливую ситуацию.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 13 дек 2025, 18:19

Влад Бевх писал(а):
11 дек 2025, 11:42
США - банкрот.
Трамп (точніший сили що навколо нього) намагаються якось «звести баланс» в тому числі і ціною відмови від ролі світового лідера. Щоб не настала реальність «день коли щез долар».
Все що не приносить прибуток - відкидаємо.
Он і Майкротеч вже намагається закласти фундамент виживання в «багатополярному» світі майбутнього (створюючи площадки від Португалії до Індії) .
Ось тільки «Багатополярний світ» - це світ загальної «штовханини» безлічі взаємних тарифів і купи регіональних війн. Всі диктатури і сатрапії Азії і Африки подивилися на долю України і що західний світ втратив обличчя продемонструвавши свою неміч - облизнулися зрозумівши «Тепер знову можна нападати і воювати! Що зумів захопити - признають твоїм!»

Нічого страшного, в 19 сторіччі всі так жили , історія закономірно вийшла на новий оберт спіралі - але це буде світ де всі заробляти будуть в рази менше і відповідно в рази змусять скоротити споживання.
Трамп як бізнесмен просто не здатний осягнути реальність ширше «купи продай».
В этом дивном новом мире волки будут есть ягнят потому что так оно и бывает в дикой природе. Вместо силы закона - закон силы. И да - весь этот новый средний класс белые воротнички - все это уйдет в историю. Хватит потреблять - время работать за еду. Только Богатые и Бедные.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 13 дек 2025, 19:52

dnepr7 писал(а):Короче - в лице США Украина выбрала для себя непригодного стратегического партнера и сейчас за это расплачивается.
Да. Но, к сожалению, вариантов выбора больше-то и не было.. ;)

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 16 дек 2025, 17:19

Варианты выбора есть всегда, например нейтральный статус который между прочим зафиксировал в документе которым провозгласили государство Украина - Декларация о суверенитете. Но а что по-сути - а по-сути суверенитет был нужен элитам и олигархам чтобы самим воровать пилить то что осталось от некогда великой цивилизации от СССР - фабрики заводы параходы запасы вооружений и все прочее. И вот сейчас в 2025 мы в том числе благодаря войне приходим к тому что воровать больше нечего - все или распилили сдали в лом - или разбомбили - вобщем ДЕКОММУНИЗАЦИЯ свершилась осталось погасить атомные блоки и вперед - обратно в хатки-мазанки под соломой и керосиновым лампам - короче как при жизни Тараса Шевченко - Украина это великая аграрная держава как говорили из США.

Я вангую что никакого мирного договора не подпишут, США выйдет из конфликта, замороженные активы рф не заберут и в следующем году Украина - банкрот будет ДЕФОЛТ потому что МВФ она контролируется США полностью. И да - когда станет понятно что США вышли - в Украине запустят печатный станок и будет гиперинфляция деньги преврятятся в фантики.

Всем добра.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 17 дек 2025, 00:08

dnepr7, Надежды юношей питали

Як ти задовбав своїми ватними висєрами. Для особливо обдарованих повторюється. У 2014 році Україна була НЕЙТРАЛЬНОЮ, ПОЗАБЛОКОВОЮ державою. Як це допомогло нам і зупинило російську федерацію від анексії і вторгнення?

Мені не відповідай. Сам собі дай відповідь.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 17 дек 2025, 00:58

dnepr7 писал(а): И вот сейчас в 2025 мы в том числе благодаря войне приходим к тому что воровать больше нечего
Привет от Карлсона!! ;)
Воровать есть всегда.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 17 дек 2025, 01:14

Lis1980, Та кому Ви це кажете? Так само, як і я. Там вологі мрії ... Ви знаєте про що ті мрії

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 19 дек 2025, 23:12

Lis1980 писал(а):
17 дек 2025, 00:58
Привет от Карлсона!! ;)
Воровать есть всегда.
Украина заложила в госбюджет на 2026 оптимистически-нереалистичные доходы от сбора налогов и дифицит в 100 миллиардов долларов, А ЕС нам выделил кредит на 2 года 2026-2027 и он всего 90 миллиардов евро. Баланс не сходится. И воровать тогда что?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 19 дек 2025, 23:17

dnepr7 писал(а): И воровать тогда что?
Ты на улицу входишь?? Машины дорогие совсем поисчезали?? Особняки стоят брошенные?? ;)

Воруют откатами.. и не прям все 100%.. так что не переживай, баланс сойдется.. а если не сойдется, то ещё напечатаем ))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 20 дек 2025, 00:49

Міністерство юстиції США починає публікувати матеріали справи щодо Джеффрі Епштейна згідно з новим законом

У нових файлах є багато фотографій Білла Клінтона і Майкла Джексона

Водночас Мін’юст залишив за собою право приховувати особисту інформацію про жертв насилля та дані, які можуть зашкодити активним розслідуванням, що тривають і досі.

Що потрібно знати про файли Епштейна:
*Міністерство юстиції оприлюднило чотири групи записів із справ Джеффрі Епштейна – перші документи, що стали відомими згідно з новим законом, підписаним президентом Трампом, який зобов’язує їх оприлюднити.

*У п'ятницю відомство опублікувало на своєму вебсайті нові документи, загалом близько 3900 файлів. З ними можна ознайомитися тут, у розділі під назвою «Закон про прозорість файлів Епштейна».

*У прес-релізі містяться сотні фотографій та документів, зокрема поліцейські записи. Багато фотографій значною мірою відредаговані.
Команда журналістів CBS News переглядає файли та нижче висвітлює визначні відкриття.

Загальна кількість файлів у всіх чотирьох нових наборах даних становить 3965, загальний розмір файлу – близько 3 ГБ. Майже всі файли – це PDF-файли, один відеофайл. Деякі файли – це окремі зображення, а інші – документи з багатьма сторінками.

У оприлюднених у п'ятницю файлах є кілька фотографій колишнього президента Білла Клінтона, зокрема одна, на якій він зображений у гідромасажній ванні з людиною, обличчя якої не показано.

На цьому знімку Клінтон відкинувся назад, заклавши руки за голову:

Изображение

Ще на трьох зображеннях Клінтон зображений з Епштейном. На двох фотографіях обидва чоловіки одягнені в культурний одяг. На ще одному Клінтон зображений на заході з рок-зіркою Міком Джаггером. Між ними стоїть людина , обличчя якої заретушовано. Епштейна на цьому зображенні немає.

CBS News звернувся до Клінтон за коментарем.

Речник Клінтон Анхель Уренья заявив у 2019 році, що колишній президент здійснив чотири поїздки літаком Епштейна у 2002 та 2003 роках, подорожуючи Європою, Азією та Африкою. Уренья сказав, що поїздки включали зупинки, пов'язані з Фондом Клінтон, і співробітники, прихильники фонду та співробітники Секретної служби Клінтон були присутні на кожному етапі кожної поїздки.

У відповідь на оприлюднення файлів, пов'язаних з розслідуванням Міністерства юстиції щодо Епштейна, речниця Білого дому Абігейл Джексон заявила:

«Адміністрація Трампа є найпрозорішою в історії. Оприлюднюючи тисячі сторінок документів, співпрацюючи з Комітетом з нагляду Палати представників щодо виклику до суду, а також нещодавно закликаючи президента Трампа до подальшого розслідування справ друзів Епштейна серед демократів, адміністрація Трампа зробила для жертв більше, ніж будь-коли демократи. І хоча президент Трамп виконує свої обіцянки, такі демократи, як Хакім Джеффріс та Стейсі Пласкетт, ще не пояснили, чому вони вимагали грошей та зустрічей у Епштейна після того, як його було засуджено за сексуальний злочин. Американський народ заслуговує на відповіді».

Матеріали, опубліковані адміністрацією Трампа, містять багато фотографій, зокрема з невпізнаними жінками, та деякі поліцейські записи. Багато зображень сильно відредаговані, а чорні квадрати закривають фігури на них.

Інші зображення, схоже, взяті з будинку Епштейна на Мангеттені, зокрема фотографії його спальні, сміливі настінні малюнки та таксидермізований тигр .

Інші файли містять зображення фотографій в рамках . Епштейн є на деяких фотографіях, оприлюднених Міністерством юстиції.

Вебсайт, на якому розміщені файли Епштейна, містить у верхній частині повідомлення про конфіденційність, яке попереджає: «З огляду на крайній термін, встановлений Конгресом, було докладено всіх розумних зусиль для перегляду та видалення особистої інформації, що стосується жертв, інших приватних осіб, та захисту конфіденційних матеріалів від розголошення. Проте, через обсяг інформації, цей вебсайт може містити інформацію, яка ненавмисно включає непублічну особисту інформацію або інший конфіденційний контент, включаючи питання сексуального характеру».

Міністерство юстиції також попередило громадськість, що деякі матеріали в «Бібліотеці Епштейна» містять описи сексуального насильства. «Таким чином, будь ласка, майте на увазі, що деякі розділи цієї бібліотеки можуть бути непридатними для всіх читачів».

Окрім документів, оприлюднених відповідно до Закону про прозорість файлів Епштейна, повна бібліотека містить судові протоколи , записи, оприлюднені відповідно до законів про публічні записи , та матеріали, опубліковані Комітетом з нагляду та урядової реформи Палати представників.

Опубліковані файли розділені на чотири набори даних, які зараз переглядає CBS News. Їх можна знайти тут:

Набір даних 1

Набір даних 2

Набір даних 3

Набір даних 4

Майкл Джексон, Білл Клінтон, Кріс Такер та інші
Изображение Изображение Изображение Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 20 дек 2025, 00:54

Клинтон и Майкла Джексона дзинь-дзинь?? )))) Во шалунишка какой кучерявый!! )))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 20 дек 2025, 00:59

Lis1980, Ну чому одразу дзинь-дзинь?)))) Вони просто відпочивали разом!!! Там було кого дзинькать)))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 20 дек 2025, 01:06

Warisdeath писал(а): Вони просто відпочивали разом!!!
Понятно.. примерно так.. ку!! ))))

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 20 дек 2025, 01:09

Lis1980 писал(а):
20 дек 2025, 01:06
Понятно.. примерно так.. ку!! ))))
Ага)))) :biggrin:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 21 дек 2025, 17:27

Lis1980 писал(а):
19 дек 2025, 23:17
Ты на улицу входишь?? Машины дорогие совсем поисчезали?? Особняки стоят брошенные?? ;)

Воруют откатами.. и не прям все 100%.. так что не переживай, баланс сойдется.. а если не сойдется, то ещё напечатаем ))
Машин дорогих полно и всего прочего - но это вы было на АМЕРИКАНСКИЕ деньги при Байдене где все шло широкой рекой и бесплатно - только воюйтее. А без американского бабла - вея эта ярмарка тщеславия - закончится. Зеленский расчитывал на конфискацию российских замороженных активов да этих денег хватило бы езе на 2 года войны и воровства - но не подфартило - дали на 2 года всего-то 90 миллиардов Евро а этого не хватит ни на война ни на воровство - этого не хватит дажа на соцвыплаты нужно будет сокращать бюджет в 2 раза. И вот дилема - денег хватит или на фронт или на воровство или на соцвыплаты -на что-то одно - а от ВОРОВСТВА он точно не откажется. И да я так думаю если вдруг неожиданно подпишут перемирие - то ЕС может этот свой кредит в 90 миллиардов и ОТМЕНИТЬ - они же его на войну выдали - а нет войгы нет и финансирования.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»