Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 сен 2020, 01:35

Причем "цензор" не ссылается на "лигу"... :secret2:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 сен 2020, 01:40

В комментах на "цензоре" народ тоже пишет, что это какая-то псевдоправдоподобная %уета... Бутусов взял цифры Израиля??? :rofl: Или... :secret: наконец-то... всплыли цифры с теневым сектором? :secret2: Ничессе сигареток в Европу контрабасом продаем!!! :shok:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 сен 2020, 01:50

Sanek, Вони обидва посилаються на митницю, а не один на одного.

А я чесно кажучи, коли прочитав і розмістив тут, то ще подумав, що треба буде перевірити, бо щось цифри занадто. Потім промайнула думка, що це ж цифри з митниці і вони можуть трохи відрізнятися від статистики, але все одно хотів перевірити. І...... забув :blush: , аж поки dnepr не написав про це. Я тільки після цього пішов перечитувати і перевіряти. І поки перевіряв, дивлюсь, що Ви вже все перевірили і спростували :hi:

От так! Взагалі-то я завжди перевіряю, а тут залишив на потім. І от така халепа)))) Ніколи неможна поступатися своїми правилами))))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 сен 2020, 01:51

Sanek писал(а):
04 сен 2020, 01:40
наконец-то... всплыли цифры с теневым сектором?
От тому я і кажу, що дуже цікаво звідки той скрін?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 сен 2020, 01:52

Warisdeath писал(а):
04 сен 2020, 01:50
Ніколи неможна поступатися своїми правилами))))
Правило нынче одно!!! :music:

Мне можно! :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 сен 2020, 02:01

Попри найсуворіші американські санкції, запроваджені у 2014-му проти кума Володимира Путіна Віктора Медведчука, нафтопродукти російського заводу його родини без проблем постачаються у США. Журналісти програми «Схеми» з'ясували, як, коли і в яких обсягах продукція «Новошахтинського заводу нафтопродуктів» потрапляє до анексованого Росією Криму, а також у порт Х’юстона, де її отримує одна з найбільших нафтопереробних корпорацій Сполучених Штатів Америки.
https://www.radiosvoboda.org/a/schemes/30813229.html

Раха рахой, а "американська мрія" - це те, що хоче кожний. А особливо ті, хто декларує російські цінності. Їх більше, ніж кого тягне у США.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 сен 2020, 10:10

Warisdeath писал(а):
04 сен 2020, 00:44
Для чого? Навіщо?Останні вибори до окупації там були у 2010 році, як і по всій Україні. Результати тих виборів ніхто не відміняв.

Ще раз питаю: для чого і для кого потрібні вибори на території ОРДЛО? Можете пояснити.
Вот сейчас будут выборы в местные советы - по всей Украине. Выборы вообще - это базовое право Гражданина страны именно с этого - с Гражданства и выборов власти - образуется Государство. Почему мы в консульстве Украины в Италии даем право проголосовать - а люди из ОРДЛО - они что - не люди - не граждане - у них прав нет избирать и быть избранными? Мы не можем ограничить их избирательные права ибо они гарантированы Конституцией Украины. Но мы можем - просто потому что так хотим - не дать им проголосовать - наплевав и вытерев ноги о нашу Конституцию - но тогда уж для начала отмените праздиник этот - День Конституции - если мы Конституцию и в х#й не ставим не нужно праздновать дату ее принятия.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 сен 2020, 10:33

Sanek писал(а):
04 сен 2020, 00:09
Днепр, ваша беда в том, что вы хаваете однонаправленный контент со смещенными и генерируемыми искусственно акцентами, даже не пытаясь проверить... соответственно реальность ваша - и правда ФЕЙКОВАЯ, построенная исключительно на внедренной в вашу голову лживой информации... Тем более вы, ленящийся докопаться до истины, не умеющий и не желающий проанализировать данные и факты, являетесь идеальным подопытным кроликом для построения этой реальности и ее ретранслятором... :music:
К процессам происходящим между людьми вообще не применимо выражение "объективная реальность". Объективная реальность - это мимический опыт бросить железо в серную кислоту к примеру или расплавить металл узнав температуру его плавленмя переведя из твердого в жидкое состояние, или жидкость испарить. Я не хаваю контент вообще. Я - его генерирую. Я - лидер мнений. И да тут есть проблема - она в том, что Вы ненавидите все советское - так начните с себя его ненавидить - Вы родились в СССР - Вы кусок этого советского.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 04 сен 2020, 13:10

dnepr7 писал(а):
04 сен 2020, 10:33
Я не хаваю контент вообще. Я - его генерирую. Я - лидер мнений.
Вот умора! :rofl:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 04 сен 2020, 13:21

5 сентября исполнится шесть лет первой редакции минских соглашений, посвященных урегулированию конфликта на Украине и содержащих условия возвращения самопровозглашенных Луганской и Донецкой народных республик под контроль Киева. В опубликованном 3 сентября докладе «Мир на Украине: цена войны в Донбассе» эксперты Международной кризисной группы (International Crisis Group, ICG) рекомендовали три направления улучшения экономической ситуации на востоке Украины, которые могут способствовать в будущем реинтеграции территорий.

https://www.rbc.ru/politics/04/09/2020/ ... 01ffb542ec
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 сен 2020, 13:38

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 сен 2020, 14:13

dnepr7 писал(а):
04 сен 2020, 10:10
а люди из ОРДЛО - они что - не люди - не граждане - у них прав нет избирать и быть избранными?
Ох як же важко вести діалог з ватою :fp: Ви оце кажете, аби шось казати.
Жителів ОРДЛО лишив їхніх конституційних прав окупант, тобто Російська Федерація. Держава Україна не лишала констутаційних прав громадян України, які проживають на окупованих територіях. Запам'ятайте це раз і назавжди.

Для чого і з якою метою потрібні зараз там вибори? Ви ці питання ігноруєте навмисно і починаєте нести маячню про конституційні права, тим самим саме Ви зараз ставите
dnepr7 писал(а):
04 сен 2020, 10:10
в х#й
конституцію України.

Може мої питання для Вас занадто складні, то запитаю суто технічно.
Завтра стартує передвиборча кампанія у місцеві ради в Україні. Скажіть нам, будь ласка, яким чином українські партії можуть провести агітацію на окупованих територіях? Повісити там бігборди, ходити по дворах, відкрити пункти прийому для спілкування з виборцями, та, навіть ту ж саму гречку роздавати (бо вони її не відміняли) виборцям. Там, навіть, немає українського телебачення.Не забувайте, що вся агітація на мові і під нашим прапором. Як на практиці це по Вашому можна організувати? Розкажіть нам, будь ласка. Хто гарантує безпеку кандидатам, які ходять з українським прапором і агітують по українським законам на окупованих територіях?

І ще. Я вже мовчу про неконтрольований нами кордон, про колаборантів, про російських найманців, про росіян, які туди понаїхали, бо для вати це не суттєво. Але є ще дещо важливе. Якщо Ви не знаєте, то я Вам повідаю, що на тих територіях всі розрахунки ведуться у російських рублях. У магазинах, на ринках, виплата з/п, пенсій, лікарняних, допомоги на народження і на поховання і все інше. Що з цим Ви пропонуєте робити? На тих територіях не працює жоден цивілізований банк, я вже не кажу про чисто український. Що з цим робити?

І ще. Чимало людей отримали орділивськи та росіянські паспорти. Як Ви пропонуєте їх ідентифікувати?
Більшість з них свої українські паспорти не викинули, тобто вони залишаються громадянами України. І вони мають право голосу. Як ідентифікувати цих людей?

П,С.
(Хоча з ними Ви будете в тандемі, хоча у Вас і немає росіянського і ордилівського паспортів. Вони так, як і Ви оберуть опзжистів, або Шарія.)

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 сен 2020, 20:47

Давайте только вот не нада за меня решать за кого я проголосую на местных выборах - я еще не решил это сам. Но - если я пойду голосовать - я тут опубликую открыто за кого именно я проголосовал.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 сен 2020, 20:56

Warisdeath писал(а):
04 сен 2020, 14:13
Завтра стартує передвиборча кампанія у місцеві ради в Україні. Скажіть нам, будь ласка, яким чином українські партії можуть провести агітацію на окупованих територіях? Повісити там бігборди, ходити по дворах, відкрити пункти прийому для спілкування з виборцями, та, навіть ту ж саму гречку роздавати (бо вони її не відміняли) виборцям. Там, навіть, немає українського телебачення.Не забувайте, що вся агітація на мові і під нашим прапором. Як на практиці це по Вашому можна організувати? Розкажіть нам, будь ласка. Хто гарантує безпеку кандидатам, які ходять з українським прапором і агітують по українським законам на окупованих територіях?
Когда недавно выбирали депутатов в Раду и Президента - люди могли за них проголосовать в Канаде, США и где угодно - даже в Гондурасе - там тоже нет украинского телевидения и бигбордов с агитацией нет. Но только не в Крыму и не в ОРДЛО. Более того - в РФ не открыли избирательные участки в посольстве и консульствах ибо там много людей переехало из ОРДЛО - специально не дали им проголосовать.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 04 сен 2020, 21:07

Lumen писал(а):
04 сен 2020, 13:10
Вот умора! :rofl:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 сен 2020, 22:25

dnepr7 писал(а):
04 сен 2020, 10:33
Я - его генерирую.
На рыбе вам уже дали прозвище "генератор ...ых тем" :rofl: Что-то не заходит народу ваше творчество... "Стою на асфальте я в лыжи обутый. Толь лыжи не едут, толь я - еба...ый" (с) :fx:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 сен 2020, 22:34

dnepr7 писал(а):
04 сен 2020, 20:56
Когда недавно выбирали депутатов в Раду и Президента - люди могли за них проголосовать в Канаде, США и где угодно - даже в Гондурасе
Не знал, что в ЛДНР есть украинские посольства, где обычно за границей открываются участки... :shok: Приезжайте и откройте там участок для голосования - а я погляжу на успех этого мероприятия :rofl:
dnepr7 писал(а):
04 сен 2020, 20:47
я еще не решил это сам.
И не нужно вам решать... не надо... гиблое это дело :wink:
Впрочем, выбора как такового у вас нет, чтобы долго думать и решать - либо ОПЗЖ, либо Партия Шария... да и все пожалуй!

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 сен 2020, 00:21

Lumen писал(а):
04 сен 2020, 13:21
эксперты Международной кризисной группы (International Crisis Group, ICG)
У статті написано, що
Эксперты ICG, которая представляет собой неправительственный аналитический центр со штаб-квартирой в Брюсселе
Після прочитання тих рекомендацій можу з упевненістю сказати, що штаб-квартира знаходиться у москві.
Там навіть немає сенсу щось коментувати, бо кожне речення - забаганки росії.
І жодного слова про те, а яким місцем тут взагалі росія.
Це не експерти з Брюсселю, це експерти з москви. І крапка.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 05 сен 2020, 00:26

Warisdeath писал(а):
05 сен 2020, 00:21
Це не експерти з Брюсселю, це експерти з москви. І крапка.
Не соглашусь...
International Crisis Group

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 сен 2020, 00:33

Sanek, Я не чітко висловився. Маю на увазі, що ці експерти лобіюють московький наратив.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»