Украина-реалии New
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Причем "цензор" не ссылается на "лигу"... 
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
В комментах на "цензоре" народ тоже пишет, что это какая-то псевдоправдоподобная %уета... Бутусов взял цифры Израиля???
Или...
наконец-то... всплыли цифры с теневым сектором?
Ничессе сигареток в Европу контрабасом продаем!!! 
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Sanek, Вони обидва посилаються на митницю, а не один на одного.
А я чесно кажучи, коли прочитав і розмістив тут, то ще подумав, що треба буде перевірити, бо щось цифри занадто. Потім промайнула думка, що це ж цифри з митниці і вони можуть трохи відрізнятися від статистики, але все одно хотів перевірити. І...... забув
, аж поки dnepr не написав про це. Я тільки після цього пішов перечитувати і перевіряти. І поки перевіряв, дивлюсь, що Ви вже все перевірили і спростували
От так! Взагалі-то я завжди перевіряю, а тут залишив на потім. І от така халепа)))) Ніколи неможна поступатися своїми правилами))))
А я чесно кажучи, коли прочитав і розмістив тут, то ще подумав, що треба буде перевірити, бо щось цифри занадто. Потім промайнула думка, що це ж цифри з митниці і вони можуть трохи відрізнятися від статистики, але все одно хотів перевірити. І...... забув
От так! Взагалі-то я завжди перевіряю, а тут залишив на потім. І от така халепа)))) Ніколи неможна поступатися своїми правилами))))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Правило нынче одно!!!
Мне можно!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Попри найсуворіші американські санкції, запроваджені у 2014-му проти кума Володимира Путіна Віктора Медведчука, нафтопродукти російського заводу його родини без проблем постачаються у США. Журналісти програми «Схеми» з'ясували, як, коли і в яких обсягах продукція «Новошахтинського заводу нафтопродуктів» потрапляє до анексованого Росією Криму, а також у порт Х’юстона, де її отримує одна з найбільших нафтопереробних корпорацій Сполучених Штатів Америки.
Раха рахой, а "американська мрія" - це те, що хоче кожний. А особливо ті, хто декларує російські цінності. Їх більше, ніж кого тягне у США.
Раха рахой, а "американська мрія" - це те, що хоче кожний. А особливо ті, хто декларує російські цінності. Їх більше, ніж кого тягне у США.
-
dnepr7
- Полковник

Украина-реалии New
Вот сейчас будут выборы в местные советы - по всей Украине. Выборы вообще - это базовое право Гражданина страны именно с этого - с Гражданства и выборов власти - образуется Государство. Почему мы в консульстве Украины в Италии даем право проголосовать - а люди из ОРДЛО - они что - не люди - не граждане - у них прав нет избирать и быть избранными? Мы не можем ограничить их избирательные права ибо они гарантированы Конституцией Украины. Но мы можем - просто потому что так хотим - не дать им проголосовать - наплевав и вытерев ноги о нашу Конституцию - но тогда уж для начала отмените праздиник этот - День Конституции - если мы Конституцию и в х#й не ставим не нужно праздновать дату ее принятия.Warisdeath писал(а): ↑04 сен 2020, 00:44Для чого? Навіщо?Останні вибори до окупації там були у 2010 році, як і по всій Україні. Результати тих виборів ніхто не відміняв.
Ще раз питаю: для чого і для кого потрібні вибори на території ОРДЛО? Можете пояснити.
-
dnepr7
- Полковник

Украина-реалии New
К процессам происходящим между людьми вообще не применимо выражение "объективная реальность". Объективная реальность - это мимический опыт бросить железо в серную кислоту к примеру или расплавить металл узнав температуру его плавленмя переведя из твердого в жидкое состояние, или жидкость испарить. Я не хаваю контент вообще. Я - его генерирую. Я - лидер мнений. И да тут есть проблема - она в том, что Вы ненавидите все советское - так начните с себя его ненавидить - Вы родились в СССР - Вы кусок этого советского.Sanek писал(а): ↑04 сен 2020, 00:09Днепр, ваша беда в том, что вы хаваете однонаправленный контент со смещенными и генерируемыми искусственно акцентами, даже не пытаясь проверить... соответственно реальность ваша - и правда ФЕЙКОВАЯ, построенная исключительно на внедренной в вашу голову лживой информации... Тем более вы, ленящийся докопаться до истины, не умеющий и не желающий проанализировать данные и факты, являетесь идеальным подопытным кроликом для построения этой реальности и ее ретранслятором...
-
Lumen
- Генерал-майор

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
Lumen
- Генерал-майор

Украина-реалии New
5 сентября исполнится шесть лет первой редакции минских соглашений, посвященных урегулированию конфликта на Украине и содержащих условия возвращения самопровозглашенных Луганской и Донецкой народных республик под контроль Киева. В опубликованном 3 сентября докладе «Мир на Украине: цена войны в Донбассе» эксперты Международной кризисной группы (International Crisis Group, ICG) рекомендовали три направления улучшения экономической ситуации на востоке Украины, которые могут способствовать в будущем реинтеграции территорий.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Ох як же важко вести діалог з ватою
Жителів ОРДЛО лишив їхніх конституційних прав окупант, тобто Російська Федерація. Держава Україна не лишала констутаційних прав громадян України, які проживають на окупованих територіях. Запам'ятайте це раз і назавжди.
Для чого і з якою метою потрібні зараз там вибори? Ви ці питання ігноруєте навмисно і починаєте нести маячню про конституційні права, тим самим саме Ви зараз ставите
конституцію України.
Може мої питання для Вас занадто складні, то запитаю суто технічно.
Завтра стартує передвиборча кампанія у місцеві ради в Україні. Скажіть нам, будь ласка, яким чином українські партії можуть провести агітацію на окупованих територіях? Повісити там бігборди, ходити по дворах, відкрити пункти прийому для спілкування з виборцями, та, навіть ту ж саму гречку роздавати (бо вони її не відміняли) виборцям. Там, навіть, немає українського телебачення.Не забувайте, що вся агітація на мові і під нашим прапором. Як на практиці це по Вашому можна організувати? Розкажіть нам, будь ласка. Хто гарантує безпеку кандидатам, які ходять з українським прапором і агітують по українським законам на окупованих територіях?
І ще. Я вже мовчу про неконтрольований нами кордон, про колаборантів, про російських найманців, про росіян, які туди понаїхали, бо для вати це не суттєво. Але є ще дещо важливе. Якщо Ви не знаєте, то я Вам повідаю, що на тих територіях всі розрахунки ведуться у російських рублях. У магазинах, на ринках, виплата з/п, пенсій, лікарняних, допомоги на народження і на поховання і все інше. Що з цим Ви пропонуєте робити? На тих територіях не працює жоден цивілізований банк, я вже не кажу про чисто український. Що з цим робити?
І ще. Чимало людей отримали орділивськи та росіянські паспорти. Як Ви пропонуєте їх ідентифікувати?
Більшість з них свої українські паспорти не викинули, тобто вони залишаються громадянами України. І вони мають право голосу. Як ідентифікувати цих людей?
П,С.
(Хоча з ними Ви будете в тандемі, хоча у Вас і немає росіянського і ордилівського паспортів. Вони так, як і Ви оберуть опзжистів, або Шарія.)
-
dnepr7
- Полковник

Украина-реалии New
Давайте только вот не нада за меня решать за кого я проголосую на местных выборах - я еще не решил это сам. Но - если я пойду голосовать - я тут опубликую открыто за кого именно я проголосовал.
-
dnepr7
- Полковник

Украина-реалии New
Когда недавно выбирали депутатов в Раду и Президента - люди могли за них проголосовать в Канаде, США и где угодно - даже в Гондурасе - там тоже нет украинского телевидения и бигбордов с агитацией нет. Но только не в Крыму и не в ОРДЛО. Более того - в РФ не открыли избирательные участки в посольстве и консульствах ибо там много людей переехало из ОРДЛО - специально не дали им проголосовать.Warisdeath писал(а): ↑04 сен 2020, 14:13Завтра стартує передвиборча кампанія у місцеві ради в Україні. Скажіть нам, будь ласка, яким чином українські партії можуть провести агітацію на окупованих територіях? Повісити там бігборди, ходити по дворах, відкрити пункти прийому для спілкування з виборцями, та, навіть ту ж саму гречку роздавати (бо вони її не відміняли) виборцям. Там, навіть, немає українського телебачення.Не забувайте, що вся агітація на мові і під нашим прапором. Як на практиці це по Вашому можна організувати? Розкажіть нам, будь ласка. Хто гарантує безпеку кандидатам, які ходять з українським прапором і агітують по українським законам на окупованих територіях?
-
dnepr7
- Полковник

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Не знал, что в ЛДНР есть украинские посольства, где обычно за границей открываются участки...
И не нужно вам решать... не надо... гиблое это дело
Впрочем, выбора как такового у вас нет, чтобы долго думать и решать - либо ОПЗЖ, либо Партия Шария... да и все пожалуй!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
У статті написано, що
Після прочитання тих рекомендацій можу з упевненістю сказати, що штаб-квартира знаходиться у москві.Эксперты ICG, которая представляет собой неправительственный аналитический центр со штаб-квартирой в Брюсселе
Там навіть немає сенсу щось коментувати, бо кожне речення - забаганки росії.
І жодного слова про те, а яким місцем тут взагалі росія.
Це не експерти з Брюсселю, це експерти з москви. І крапка.
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Не соглашусь...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Sanek, Я не чітко висловився. Маю на увазі, що ці експерти лобіюють московький наратив.