Джерела, м'яко кажучи, не дуже відоміПрофайлер2016 писал(а): ↑03 авг 2019, 17:54Это так, навскидку набросал. По самым, лично Вас "волнующим" темам!

Джерела, м'яко кажучи, не дуже відоміПрофайлер2016 писал(а): ↑03 авг 2019, 17:54Это так, навскидку набросал. По самым, лично Вас "волнующим" темам!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
Це ж їм не з "баригою" спілкуватись, який їх називав дорогенькими, ніколи не втручався в їх роботу, ніколи не сперечався з ними і поважав свободу слова. Згадайте який гвалт стояв від звертання "Дорогенька". А тепер їм кидають маляву, вони її розповсюджують, навіть не звертая уваги на те, що в ній все підозріле, м'яко кажучи. І от коли їм прямо плюнули в обличчя, безпосередньо представники нової влади, назвав цей вчинок тролінгом і що це вони так жартують, всі наші медіа раптово обурюються. Написали пости в фесбуці, всі такі сказали, що це не є нормально. Навіть знайшлися й ті, хто ще й бігають за тими, хто їх крутить на одному місті і навіть не скривають цього.
Скрыть ссылки на пост |
У меня просто на клавиатуре английский шрифт яркий белый, а русский/украинский красный и его при слабом освещении не видно вовсе. Из-за этого и возникают это очепятки. Пишу быстро, проверяю на правильность редко. Всем сорри.
Жить цивилизованно в нормальной стране - это дорого, очень дорого. А у Украины денег нет, клянчим подачки у МВФ. А нужен рост ВВП это ответ на многие вопросы.Профайлер2016 писал(а): ↑03 авг 2019, 18:57У меня нет ненависти к пятому, как и любви к шестому. Я просто хочу жить цивилизованно в нормальной стране. Все!
Я не люблю журналистов ибо они как музыканты - кто платит тот и заказывает музыку, хочешь сыграют траурный марш - а хочешь оду радости, любой каприз за Ваши деньги. Более беспринципных зависливых циничных аморальных тупых вечно копающихся в падали помойках и чужом грязном белье ничтожеств - не найти на всем белом свете.Warisdeath писал(а): ↑04 авг 2019, 03:19Це ж їм не з "баригою" спілкуватись, який їх називав дорогенькими, ніколи не втручався в їх роботу, ніколи не сперечався з ними і поважав свободу слова. Згадайте який гвалт стояв від звертання "Дорогенька". А тепер їм кидають маляву, вони її розповсюджують, навіть не звертая уваги на те, що в ній все підозріле, м'яко кажучи. І от коли їм прямо плюнули в обличчя, безпосередньо представники нової влади, назвав цей вчинок тролінгом і що це вони так жартують, всі наші медіа раптово обурюються. Написали пости в фесбуці, всі такі сказали, що це не є нормально. Навіть знайшлися й ті, хто ще й бігають за тими, хто їх крутить на одному місті і навіть не скривають цього.
Дуже прикро від всього цього. Дуже
Мені дуже прикро бачити як принижують журналістів, і як принижуються журналісти
Але....
Як завжди, я вірю у прозріння. Може цей ганебний вчинок представників Офісу Президента і самого Президента в тому числі, змусить наших журналістів по-перше перевіряти інформацію перед її розповсюдженням, по-друге відноситись відповідально до будь-якої інформації, носієм, джерелом якої вони являються. І по-третє, а це найважливіше, може таке принизливе відношення до них від ОП спонукає їх згадати, що вони насамперед є четвертою ВЛАДОЮ, а не медіашлюхами, в яких вони перетворились в біганині за сенсацією, яка найчастіше виявлялась відтвертою брехнею. Може, нарешті, ми дочекаємось тих часів, коли в нас будуть об'єктивні джерела інформації, і професійні ЗМІ, яким можна довіряти?
1. Суд скасував 60 млн. грн податкового боргу МАУ.
Команде Зе журналисты не нужны вовсе:Warisdeath писал(а): ↑04 авг 2019, 03:19Мені дуже прикро бачити як принижують журналістів, і як принижуються журналісти
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Смешно. Этот бегающий между умными и красивыми городской сумасшедший (или бот, что очень вероятно) уже никому не интересен. Разве как напоминание о ветренности Зекоманды
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Так уже скоро юбилей 30 лет государству Украина - мы отбросили пролетарские замашки и кровожадность. Цивилизационный метод - пусть олигархи и дальше безнаказанно грабят народ и страну? Если проблема есть - ее нужно решать. Метода должны быть эффективные.Warisdeath писал(а): ↑05 авг 2019, 00:16А давайте пролетарские замашки и кровожадность оставим в совке и будем руководствоваться цивилизационными методами
От повторения "нужно решать" проблемы не решаются... Я например совершенно не верю, что братва Коломойского будет бороться с олигархами... пощипать конкурентов, попиариться - это да, но глобально ничего не изменится. Парадигма у кого деньги - у того власть никуда не денется...
Скрыть ссылки на пост |